Am reusit! Senatul a votat legea care obliga distribuitorii de energie electrica sa-i despagubeasca pe romanii care extind retelele pe banii lor

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=39624
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


15 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am March 2 2010 @ 3:49 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 2 2010 @ 3:49 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Metalshrine said

  am March 2 2010 @ 7:23 pm

  Felicitari, domnule Senator! Si la mai mare ca este loc!

 4. Csaba said

  am March 2 2010 @ 8:54 pm

  Felicitari Domnule!!!

 5. Csaba said

  am March 2 2010 @ 8:55 pm

  Si multumesc frumos in numele familiei mele. Poate intr-o buna zi voi avea nevoie de aceasta lege.

 6. Belu Nicolae said

  am March 2 2010 @ 9:52 pm

  Multumesc mult Domnule Senator. Eu sunt in curs de recordare a locuintei mele la reteaua de energie electrica (asta datorita interventiei Dumneavoastra ca asteptam de 2 ani un ATR care nu mai venea) si a trebuit sa platesc din bani mei un stalp suplimentar.Cum va functiona aceasta lege in cazul meu?

 7. cineva said

  am March 2 2010 @ 11:34 pm

  Toata stima DOMNULE SENATOR! Inca un pas inainte!
  Cum intreaba si domnul, se aplica si retroactiv ?

  Si mai e o nelamurire: Daca cineva a tras deja cabluri,stalpi pe banii lui si altcineva vrea sa se racordeze pe la mijloc impart cheltuielile, ii pune taxa lunara proprietarul sau cum se procedeaza?

 8. macabuba said

  am March 3 2010 @ 9:57 am

  Inca nu se procedeaza nicicum – stati fara grija , nu exista o norma de reglementare si mai e posibil ca deputatii sa voteze impotriva… cat despre guvern – ce ii pasa ca se va scumpi curentul? mai bine sa ii pese ca s-au scumpit celelalte si ca baga bani in drumuri care se strica anul urmator si baga bani din nou

 9. lt. col. Thobescu Theodor said

  am March 3 2010 @ 12:18 pm

  Felicit?ri domnule senator IULIAN URBAN

 10. Cristi said

  am March 3 2010 @ 6:45 pm

  BRAVO!

  Asa trebuie sa arate un parlamentar.

  Nu inteleg de ce PD-L nu va promoveaza mai mult.

  Daca toti parlamentarii ar fi asa de responsabili ca dvs Romania ar fi tara din care nimeni nu ar mai pleca.

  As dori sa va sugerez o initiativa legislativa foarte eficienta pentru intarirea sectorului privat care angajeaza multi romani.

  Exista déjà in Franta si,cred, a aratat ca este buna. Pentru angajatorii care nu disponibilizeaza timp de 12 luni pe nimeni din proprie initiative sa existe o motivatie.

  Spre exemplu sa plateasca numai 50% din CAS. Aparent este o pierdere bugetara,dar cei mai multi angajatori sunt in situatia in care ar prefer sa inchida cel putin temporar decat sa continue.

  Daca ei inchid,bugetul pierde o data toate darile pe salarii,plus ca trebuie sa plateasca ajutoare de somaj pentru cei disponibilizati. Angajatorii vor sa simta ca guvernantii le sunt alaturi in vremuri de criza. Am propus 50%, dar chiar si 10% inseamna ceva,e un gest de care angajatorii au nevoie. Macar romanii din govern si parlament sa le fie alaturi. Destul ca bancile acum straine ne jecmanesc fara nicio reactie din partea BNR. Destul ca platim dobanzi mai mari de 3-4 ori decat restul Europei. Bulgarii au facut,cu ceafa lor groasa,mai mult. Am un fost client care are o fabrica in Bulgaria. Daca platesc ratele la banci la timp,au 90 de zile in loc de 30 pt a plati darile la stat.

  Sper ca initiativa mea sa va inspire si sa aveti inca o lege “marca Urban” trecuta prin Parlament.

  Cu admiratie,

 11. http://www.urbaniulian.ro/2010/03/03/urban-iulian-privind-abuzul-facut-de-distribuitorii-de-energie-electrica-prima-parte/ said

  am March 3 2010 @ 6:48 pm

 12. costi said

  am March 4 2010 @ 6:19 pm

  asta inseamna ca daca eu ma duc acum la electrica sa-mi racordeze casa la curent o sa plateasca ei stalpul si restul? Ma indoiesc ca o sa faca asta din moment ce tocmai am facut dosarul si m-au trimis la o firma agreata de ei unde mi s-a estimat lucrarea la 3200 ron. sa platesc sau sa astept pana intra in vigoare legea asta.

 13. Belu Nicolae said

  am March 5 2010 @ 7:57 pm

  Eu am citit pe un blog ca stalpul e in proprietatea mea 5 ani dupa care trece in proprietatea enel.Cred ca atunci la transferul de proprietate enel ar trebui sa achite o suma in contul extinderii retelei si nu sa preia gratis tot ceea ce am platit cu bani.Corectati-ma va rog daca am inteles eu gresit legea?

 14. ion petre said

  am March 9 2010 @ 1:10 pm

  considerati ca o sa aiba operatorii de distributie bani sa despagubeasca viitorii clienti? io ma indoiesc asa ca dupa parerea mea este o initiativa care va ramane in coada de peste ca multe altele….sunt multe situatii aberate in romania….de ce nu incercati sa obligati primariile sa nu mai elibereze autorizatii de construire pentru locuinte (sau anexe exploatatii agricole care sunt tot locuinte) in zone in care tragi cu prastia si nu gasesti o retea electrica? oricum pentru zone in care nu sunt instalatii electrice acestea se fac din bugetele locale etc ele ramanand in gestiunea primariilor si fiind predate doar cu contract de comodat la OD in vederea exploatarii asa ca..

 15. Ovidiu said

  am June 3 2010 @ 10:20 am

  Domnule Urban, dvs. jucati jocul si nu stiti cum se joaca?
  In Romania nu exista lege, exista ordonante de urgenta (cel care a facut abuz de ele a fost Nastase, si de atunci toti dupa el – este modalitatea eficienta de a da tunuri statului). Ceea ce ati obtinut este ceea ce au obtinut si altii, anume aprobare tacita in Senat, urmand ca la deputati sa fie respinsa.
  Ma bucur ca totusi incercati sa luptati cu uriasii, poate va ajuta Dumnezeu si-l infrangeti pe Goliat, dar mi-e frica ca domeniul acesta (ENERGIA) este prea mare si pentru David.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: