Banner

Cum se fura sub ochii vigilenti ai Postei Romane

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=39506
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 1 2010 @ 4:38 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am March 1 2010 @ 4:38 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. acciduzzu said

  am March 1 2010 @ 7:14 pm

  e aiurea daca se fura din colete…e foame mare..
  dar de ce nu ai trimis un colet cu valoare declarata? sau cu un alt transportator rapid – TNT, DHL, etc
  Un tenisiometru este pana in 100 sau 200 de eur…poate..
  Daca te zgarcesti …in Romanica…ramai si mai lovit de soarta..
  pana sa vina judecatoru…sa iti dea compensatie …trec anii de geaba..

 4. politicianul said

  am March 1 2010 @ 9:14 pm

  Hotia e …hotie.Nu poate fi argumentata, justificata sau banalizata, iar generalizata la nivelul Postei Romane ,nici atat!Indiferent de valoarea sustragerii gestul e…”curat murdar”!!!

 5. atotstiutorul said

  am March 1 2010 @ 9:32 pm

  Se fura-n draci, din case de pe strada, din masini si autobuze, din biserica!!! si de la politie si armata !Nu dati vina pe saracie pt.ca fura si cei bogati si politisti si ministri si toata lumea Este declansata “OLIMPIADA FURTULUI” la toate nivelele E necesara inasprirea pedepselor si nu faceau rau cei care le taiau mina celor prinsi Nu degeaba cei patiti si cu pasibilitati se inarmeaza si in curind vom asista la rafuieli individuale generalizate daca statul nu ia masuri !

 6. Marcu Lucian said

  am February 1 2011 @ 3:16 pm

  Fura angajatii postei si din pacate legea romaneasca
  de cacat nu poate face nimic.
  Am patit asta de doua ori.
  Niste neghiobi paraziti de la vama ori aiurea au intocmit un proces verbal “constatand” ca pachetul a fost gol.
  In mod curios ,de ce au preluat coletuldintranzit deteriorat.
  Coletele americane USP dedicate nu pot fi deschise decat prin rupere si semnele de violare sunt in consecinta foarte vizibile.
  De ce sunt preluate din tranzit aceste colete???Se fura la noi dragilor.parasiti buda numita Romania cat mai puteti.
  Fomistii fac puscarie pentru gaini, aia de sus nu fac piuscarie nici daca isi fut mamele.
  Imi pare rau dar nu mai suport

 7. Ocneanu Mihaela said

  am March 17 2011 @ 10:26 pm

  Astazi am fost sa ridic un colet din Statele Unite ale Americii. Era vorba despre un telefon iPhone 4, in valoare de 820 de euro. Cand cei de la posta vamala au desfacut coletul, lipsea telefonul. Cu siguranta achetul a fost desfacut in Romania, fiindca din USA a ajuns direct pe aeroportul Otopeni. Sunt siderata. Plicul si cutia au fost rupte si lipite cu banda adeziva pe care este adresa postei romane. Tara asta a ajuns o cloaca unde suntem furati de catre cei pe care ii platim cu bani grei pentru serviciile prestate. Este imposibil!!! Inacceptabil!!! Nu stiu cum sa procedez sa ii chem in instanta… Va rog, cine are idee, daca se poate, sa ma ajute cu cateva sfaturi. Va multumesc.

 8. Moise Stanica said

  am August 15 2011 @ 1:07 pm

  Fratilor …Posta Romana si Vama Otopeni reprezentati direct de functionarii de la ghisee,soferi sau dirigintii de posta,fura si se acopera cu hirtii,hirtii fara nr de inregistrare,fara numele celui ce a constatat ,fara antet ,fara o posibilitate de verificare .
  Am primit foarte multe pachete din strainatate,toate au fost desfacute de curiosii de la posta,intii il desface in fata ta,,se uita inauntru si apoi te intreaba ce trebuie sa primesti.Daca nu trebuie sa primesti lucrul din pachet ,,pur si simplu este al lor …ha ha ha li se cuvine ca doar ei lucreaza la posta sau vama .
  Acum recent am primit un colet in care trebuia sa fie un APPLE Ipad valoare APPX 600$…normal ca l-au luat doar li se cuvine ..ce copii lor nu trebuie sa socializeze de pa IPAD?…
  ORDINARII ai sparlit Ipad-ul si au pus inauntru un Proces Verbal care nu are nici o valoare ,,o bucata de hirtie igienica semnata si stampilata de VAMA OTOPENI si POSTA ROMANA.Dupa ce au furat …asta e ..dar au mai si trimis feedback-ul la posta americana cum ca coletul a ajuns la destinatar dar atentie ,,feedbackul este trimis la USPS in data de 21 eu am ridicat coletul gol in data de 25.ROMANIA fratilor ..te fura si apoi iti ride in nas…NU EXISTA secretul corespondentei , neglijenta in serviciu , abuz de finctie …
  Art. 297 Abuzul in serviciu
  (1) Fapta functionarului public care, in exercitarea atributiilor de serviciu, nu indeplineste un act sau il indeplineste in mod defectuos si prin aceasta cauzeaza o paguba ori o vatamare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice, se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii dreptului de a ocupa o functie publica
  Art. 298 Neglijenta in serviciu
  Incalcarea din culpa, de catre un functionar public, a unei indatoriri de serviciu, prin neindeplinirea acesteia sau prin indeplinirea ei defectuoasa, daca prin aceasta se cauzeaza o paguba ori o vatamare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda.
  Art. 302 Violarea secretului corespondentei
  (1) Deschiderea, sustragerea, distrugerea sau retinerea, fara drept, a unei corespondente adresate altuia precum si divulgarea fara drept a continutului unei asemenea
  corespondente, chiar atunci cand aceasta a fost trimisa deschisa ori a fost deschisa din greseala, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda.
  (2) Interceptarea, fara drept, a unei convorbiri sau comunicari efectuate prin telefon sau prin orice mijloc electronic de comunicatii se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.
  (3) Daca faptele prevazute la alin. 1 si 2 au fost savarsite de un functionar public care are obligatia legala de a respecta secretul profesional si confidentialitatea informatiilor la care are acces, pedeapsa este inchisoarea de la unu la 5 ani si interzicerea unor drepturi.
  IN ROMANIA AI DREPTUL SA TACI ….
  AI DREPTUL SA NU TE UITI
  AI DREPTUL SA NU SPUI NIMIC

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: