Codex Alimentarius – incercare de punere in aplicare – Proiectul de lege al lui McCain privind suplimentele alimentare

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=39500
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am March 1 2010 @ 2:44 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 1 2010 @ 2:45 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Othelo said

  am March 1 2010 @ 10:55 pm

  Tot ce putem face daca va ajunge si la noi este sa ne fofilam. Romanii se pricep de minune la asta. Intr-un fel suntem niste supravietuitori comparativ cu altii. Nu va mai dura mult si societatea sub forma in care cum suntem noi obisnuiti cu ea va disparea.

 4. cineva said

  am March 2 2010 @ 10:10 am

  Cu siguranta va trebui sa ne fofilam fata de legile lor diaboloce. Insa ideea e sa fim bine informati. Sa nu mai patim ca la “vaccinul lui Streinu”.
  Pe de alta parte trebuie sa avem grija si la principiul “lupul la oi!”, mai exact ca urmatoarea epidemie sa nu fie una PE BUNE si sa nu vrem sa ne vaccinam.

  Mesajul lor e clar: de la 6miliarde trebuie sa ajungem la 500milioane. Si nu se vor da in laturi de la NIMIC pt asta.
  Altfel nu s-ar mai fi obosit sa scrie mesajul asta pe pietrele “Georgia guidestones” in 8 limbi.

 5. andrada said

  am March 5 2010 @ 1:13 pm

  DEJA AM VAZUT PREZENTA CODEX-ULUI….IN HYPERMARKET-URI IN CAPITALA SUNT LA LA MEZELURI, PRODUSE SCRISE CU majuscule PRODUS NATURAL…de la firme de “EXCELENTA”..intelegeti?? IAR PE SPATE AU UN SIR NESFARSIT DE CHIMICALE…PROTECTIA CONSUMATORULUI DE LA 31 DEC. NU LE MAI POATE FACE NIMIC, CONFORM CODEX-ULUI, CI DOAR DACA SE PREZINTA PRODUSE ALTERATE???. DAR OARE SE MAI POT STRICA?

  Am scris anterior ca am lucrat ptr. o publicatie cu profil agricol, iar subst folosite pentru agricultura( dar mai ales cresterea animalelor din cauza hormonilor…. genereaza maturizarea precoce mai ales a fetelor.9-10 ani, aparitia chisturilor la fetite chiar de varste foarte mici, nervozitate,anemie TUMORI.. puii ce cresc indiferent de forma: baterii,custi ..etc ATING MATURITATEA IN DOAR 38 DE ZILE ADICA 2-3 KG…IAR LA UN TARAN 8-9 LUNI II TRBUIE SA ATINGA ACEASTA GREUTATE!!!!

 6. Mircea. said

  am April 24 2010 @ 9:42 am

  http://documentare.italk.ro/adevarul-despre-codex-alimentarius/ – Adevarul despre Codex Alimentarius (Video)

 7. Gorea Grigoras Emil said

  am May 24 2010 @ 11:02 pm

  MAI COPIII!!!
  EXISTA produse 100% NATURALE!!! da! exista, cred ca sunt 100% naturale, ceea ce voi inca nu stiti, marea majoritate, sau despre marea majoritate a ingredientelor, faptul ca nu toate aromele si toti colorantii NATURALI sunt netoxici!
  am inceput sa dezvolt aceasta idee pe pagina http://aaparaturamedicala.wordpress.com/e-uri/
  ghinionul producatorilor e faptul ca am inceput sa iau produs cu produs, sa copiez ingredientele si sa incep sa explic fiecare ce face sau cat de toxic este, daca este toxic. asa ceva va trebuie demult, producatorii uneori nici macar nu zic ce aroma folosesc, spun doar: “arome”!!! ia verificati! stiti voi cate asazis arome ce sunt naturale sunt defapt toxice?
  am inceput si prin a va da surse de pe internet despre toate informatiile fiecarui ingredient. imi cer scuze ca am fost putin ocupat si ca nu am dezvoltat inca indeajuns pagina respectiva, dar o voi face, pe masura ce voi veti contribui cu liste de ingredienti, CU CONDITIA CA sa dati si numele produsului si producatorului, asa cum eu deja am facut-o, asa incat sa stiti ca pe raft in magazin intre 2 croisante acela e mai putin toxic decat celalat, desi o fi ambalajul mai putin aratos… s.a.m.d.!!!

 8. liberomania.com said

  am September 6 2010 @ 2:02 am

  Multumesc Urban Iulian, singurul parlamentar roman care ma reprezinta. Pe restul i-as trimite la ghilotina.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: