Banner

Cazul Toni Tecuceanu revine: Aparatele de sustinere a respiratiei din Romania!

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=39492
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


5 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am March 1 2010 @ 12:20 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 1 2010 @ 12:20 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. cineva said

  am March 1 2010 @ 1:31 pm

  Aceasta situatie din categoria celor multe “strigatoare la cer” din “mafia sistemului alb” e doar un exemplu din faptul ca sistemul medical a ramas unul de factura pur comunista pe langa distrugerea sa calitativa si cantitiva “ordonata de sus” (adica din afara Romaniei)

 4. nostrabrucanus said

  am March 1 2010 @ 1:45 pm

  @ D. Vuza
  Pana la urma ce medicament s-a testat? Ati aflat ceva?

 5. Prof. Dr. Dan Tudor Vuza said

  am March 2 2010 @ 1:55 am

  @nostrabrucanus
  Pacientul a trecut prin doua internari. Prima unitate medicala l-a externat dupa doua saptamani, spunandu-ne ca un ordin administrativ nu le permite sa-i tina mai mult pe pensionari. I s-a prescris sa urmeze acasa un tratament agresiv si controversat, in absenta oricarei monitorizari, in conditiile in care publicatii medicale de prestigiu din strainatate atrag atentia ca acest tratament este susceptibil de a provoca efecte secundare grave si de aceea trebuie urmat obligatoriu sub monitorizare permanenta. Deci, noi familia am fost cei apasati cu raspunderea administrarii tratamentului in locul sistemului medical, iar acum sistemul ne interzice accesul la dosarul pacientului sub motivatia ipocrita ca in lipsa “consimtamantului explicit” trebuie respectata “optiunea facuta in timpul vietii” ca noi sa nu avem acces la datele sale medicale! Daca n-am fi avut acces la datele sale medicale, ce fel de ingrijire i-am fi putut acorda cat s-a aflat cu noi acasa?
  A doua internare a durat numai zece ore si a fost cea care i-a pus capat vietii. Nu stim nici pana azi nimic din ce s-a petrecut acolo, in afara de incidentul relatat mai sus petrecut in vazul tuturor celor care asteptau pe hol. Nu stim daca a fost vorba sau nu de testarea unui medicament. Toate acestea se afla in dosarul medical secret pe care îl solicitam de sapte ani.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: