Banner

Petitie pentru sustinerea legii privind plata TVA DUPA incasarea facturilor

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=39442
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. http://www.urbaniulian.ro/2010/02/26/sprijin-pentru-afacerile-romanesti-cu-privire-la-initiativa-privind-plata-tva-ului-dupa-incasarea-facturilor/ said

  am February 26 2010 @ 4:00 pm

 2. vrajitorul.eu said

  am February 26 2010 @ 4:11 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 26 2010 @ 4:12 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 4. adi said

  am February 28 2010 @ 11:41 pm

  Este singura lege care poate sa protejeze pe cei care muncesc si investesc cinstit in Romania. Totodata aceasta lege va reduce prin efectele ei decalajul economic fata de tarile occidentale. Este dupa parerea mea cea mai buna initiativa fiscala a Romaniei de dupa revolutie.
  Bravo petitionarului Stoica!

 5. ion said

  am March 1 2010 @ 9:05 am

  nu mai e nevoie de petitia ta, deoarece s-a pregatit un proiect de lege pentru mafiotii care lucreaza cu statul si sistemul public, ca ei sa plateasca TVA la incasare. Ceilalti fraieri ca tine vor plati in continuare la emiterea facturii, deoarece mafia de partid si de stat are nevoie de bani si de unde sa-i incaseze daca nu de la tine si altii ca noi !

 6. politika said

  am March 1 2010 @ 10:46 am

  Desi “Starea de Normalitate” a ajuns sa fie indepartata de multe dintre prevederile legale (asa cum este incasarea TVA inainte de incasarea facturii – deci colectarea lui – ) cred ca executivul va trebui sa ia mai multe masuri de cosolidare a sistemului privat deoarece acesta reprezinta cea mai importanta sursa de venit pentru Bugetul STatului.
  Deja efectele lichidarii, inchiderii sau conservarii unui numar foarte mare de firme private (la care se adauga instabilitatea economica a altui numar destul de mare) arata ca exista un pericol ridicat in ceea ce privesc veniturile pentru Buget si deci pentru PIB.
  Restul taxelor si impozitelor care se aduna la bugetul de stat, provin din taxarea populatiei … care este din ce in ce mai saraca … nu reprezinta STRATEGIA DE AUR a vreunui partid. “Pelteaua” nu se poate intinde mai mult deoarece se poate rupe , context in care si Romania ar putea intre sub supraveghere precum Grecia. Asta inseamna ca , daca guvernantii nu au stiut (sau nu au putut) sa auda “glasul poporului” vor trebui sa asculte si sa respecte regulile impuse de UE.

  Un intelept spunea : “Milionul este facut din lei” ,iar TVA-ul reprezinta suficient de multi lei ca sa consolideze starea de echilibru a fiecarei companii.
  As mai adauga aici un lucru important : TVA-ul ar trebui sa fie platit doar la sfarsitul exercitiului financiar, adica la sfarsitul anului, astfel incit fiecare firma sa poata sa-si organizeze mai bine cash-flowul , fara sa fie prigonita de stat, prin luarea cu jpca , lunar a unor taxe provenite din exercitiul lunii anterioare. Daca in lunile ce urmeaza firma nu mai are venituri, deci nu mai are de unde sa achite darile cate stat (provenite din neincasarea facturilor … chiar si de catre institutiile statului roman) , firma respectiva intra in incapacitate de plata … Aceasta stare de fapt se produce atit datorita suprataxarii firmelor (fiscalitateridicata) cit si sistemului defectuos de colectare (si aici intra plata TVA inainte de incasare, obligativitatea varsarii lunare a taxelor catre stat … etc.)
  Daca cumulam la toate acestea managementul defectuos al fondurilor de la bugetul de stat de catre TOATE institutiile statului (programe de investitii nefundamentate sau slab fundamentate, salarii, prime , sporuri care conduc la cheltuieli excesive, lipsa unor strategii de perspectiva in privinta investitiilor – la care se adauga lipsa unei analize reale privind aceste investitii – tip ROI ( Return of Investiment, TCO – Total Cost of Ownership …etc.) ajungem la starea actuala :
  – Un buget sarac
  – O proasta fundamentare, estimare si bugetare a fondurilor
  – Lipa unei viziuni coerente de perspectiva
  – Supraimpozitarea firelor
  – Supraimpozitarea populatiei …

 7. Radianu Mihai said

  am March 1 2010 @ 10:51 am

  acest act normativ este o cerinta obligatorie a intregului mediu de afaceri privat deoarece toti incasam banii de la clienti la o diferenta de timp de 30-45 de zile de la livrarea sau prestare serviciu!
  este o nemernicie din partea guvernantilor ceea ce fac cu noi cei care sustinem economia tarii si nu o lasam sa se prabuseaseca!

 8. dia said

  am March 1 2010 @ 10:54 am

  As vrea sa sustin initiativa Dvs. cu privire la modificarea procedurii de plata a TVA catre Stat

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: