Atentie soferi la Loganurile albe cu numar B-18-Z(xx): pe ele se afla noile radare-minune ale politiei

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=39470
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. ady said

  am February 26 2010 @ 10:11 pm

  fratilor e simplu: cumparati-va statii radio in CB( banda libera exact cum au camionagii)!!! asa o sa stea militia cu radarele sa someze,daca asculti ce vorbesc camionagii stii din timp unde e radar sau arr sau rar sau drum blocat….

 2. cineva said

  am February 27 2010 @ 12:38 am

  Sa vaz si eu o poza de pe “radarele minune” pe care afiseaza locatia GPS!
  Si mai e o treaba. Ai de-au cartografiat GPS cu voinicie Romania in ultimii ani SUNT AUTORIZATI sa emita certificari locatia X se afla IN sau AFARA din localitate ? Sau primariile muta hotarele de 7 ori pe an dupa cum vrea muschii (si shpagile) celor care isi fac case ?

 3. marianf said

  am March 1 2010 @ 8:50 am

  Domne cine respecta limita de viteza nu conteaza ce radare au. Poate vor fi mai putini piloti de curse pe sosele. Cine nu poate sa-si stapineasca piciorul sa se faca pilot de curse sau sa alerge pe aratura.

 4. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 1 2010 @ 12:31 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 5. vrajitorul.eu said

  am March 1 2010 @ 12:31 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 6. darie said

  am March 2 2010 @ 3:07 am

  tara si soselele rupte in c…r si romanu’ sa fie jmeker ia cele mai noi (si scumpe) radare, in loc sa faca ceva util pt circulatie..gropi (ai si cum sa alegi de trafic sau gropi!Cata prostie!!), neiluminate, nemarcate bine, fara loc de parcari…etc, dar..radarele si viteza e problema nene :)))
  Sau sa imi miste c..rile lenese sa faca ordine in circulatie trafic, tot ce inseamna asta, nu sa controleze numai viteza..ca ei doar radar stiu, habar nu am de ce se numesc agenti de cirulatie..ar trebui agenti de viteza sau radere, atata stiu, atata fac…si sunt alte atatea nereguli si nevoi!!

 7. cineva said

  am March 2 2010 @ 10:05 pm

  Prin tari mult mai putin civilizate ca Romania (oare?) ex. Tunisia exista indicatoare de viteza DE ZI si DE NOAPTE. Si acolo pe ala la intarea unui drum national prin vreun satuc scrie asa: 60/90. Noapte inseamna probabil la ei dupa ora 22.
  Comunismul si Ceausescu cat erau de “absurzi” tot lasau un 60 prin localitate.
  Asa zisele “reglementari europene” la care “ne-am aliniat” = cretinisme si Imbecilitati (cu I mare) cat timp mentin shpaga si coruptia din randul militziei rromane sunt minunate si sustinute cu aplauze de catre orice guvernare.
  Ca nu avem autostrazi si ca nu poti merge,prin lege,pe drum european, NOAPTEA, decat cu 50 la ora prin “localitate” (un sat in care mai locuieste o baba si un betiv care se balangane pe strada in vazul echipajelor de “lege si ordine”) este motivul principal pentru care “incalcarea legii” este sport auto national.

  CARE LEGE ? A CUI ? SAU ALE CUI ?

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: