Am reusit ! Senatul a aprobat cererea de infiintare a unei Comisii de Ancheta a abuzurilor ENEL/EON

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=39293
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


13 Comentarii pana acum»

 1. DZP ELECTRIC said

  am February 24 2010 @ 3:20 pm

 2. ENEL sub ancheta said

  am February 24 2010 @ 3:32 pm

 3. Stefan said

  am February 24 2010 @ 4:09 pm

  Bravo bravo bravo!!!! :) :) :)

 4. corcodel said

  am February 24 2010 @ 6:44 pm

  Supeer. Mai oameni buni de ce nu faceti voi legi care sa ii parleasca daca nu dovedesc la fiecare 6 lluni cat si cum au facut investitii. Ca sa nu mai spun ca si pe afara sunt domenii strategice pe care statul nu le privatizeaza; vi se pare normal ca eu daca facand in curte un foaj de apa (prin absurd) sa gasesc petrol si acesta teoretic sa fie al statului si in realitate sa fie privatizat catre OMV de ex? Nici un stat normal nu privatizeaza resursele astea…..
  In concluzie hotii nostri (de prin functii de raspundere de la varf) cu hotii lor(investitori cica, dar fara investitii…) ne fura toti pe noi cetatenii de rand, la greu.

 5. Selim Eugenia said

  am February 24 2010 @ 8:06 pm

  Bravo Domunule Urban
  Meritati tot respectu pentru ce faceti pentru oamenii, ma bucur ca exista un asemenea senator in Romania. In momentul in care m-am mutat in “Orasul” Pantelimon si am inceput sa vad cate probleme sunt cu curentul aici si ca nimeni nu te i-a in seama am simtit ca sunt al nimanui cand am incercat sa fac reclamatie dupa reclamatie si nici un raspuns, doar datorita domnului Urban am reusit sa primesc un raspuns de la ENEL chiar daca a fost mincinos makar am primit un raspuns si problemele din “Orasul Pantelimon par sa se fi rezolvat pentru i vreme

  va multumim pentru ajutor

 6. Sorin said

  am February 24 2010 @ 8:37 pm

  Era o vorba mai demult, nu stiu daca mai e de actualitate: “Daca vrei sa ingropi o problema creeaza o comisie care sa se ocupe de ea”. Tare as vrea ca aceasta comisie sa fie exceptia de la regula.

 7. Am reusit ! Senatul a aprobat cererea de infiintare a unei Comisii de Ancheta a abuzurilor ENEL/EON | Ilfovul nostru said

  am February 24 2010 @ 9:48 pm

  […] Cititi mai mult pe Urban Iulian Blog […]

 8. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 25 2010 @ 12:52 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 9. vrajitorul.eu said

  am February 25 2010 @ 12:52 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 10. kkk said

  am February 28 2010 @ 9:14 pm

  Nota 10! Vrem actiune Trimitetii acasa de unde au venit!!! :)

 11. lucia said

  am April 24 2010 @ 2:08 pm

  Intrebarea mea este daca pana la aceasta data sunt semne concrete de modul in care se desfasoara aceasta ancheta sau a fost abandonata ,suna prea frumos mesajul din titlul dvs.
  ‘Abuzurile ENEL impotriva consumatorilor romani vor fi anchetate de Parlamentul Romaniei” poate imi puteti raspunde si mie daca mai putem avea incredere si sperante in alesii nostrii ca ne vor cu adevarat binele ?

 12. NICULITA said

  am December 5 2010 @ 9:08 pm

  Sunt si eu o victima a abuzurilor efectate de catre E.ON Moldova Furnizare Bacau. Cu toate ca in timp util am facut cunoscut prin adresa scrisa si inregistrata la la Centrul de Relatii Clienti E.ON de inlocuirea transformatorului de250 kwa cu un transformator de 63kwa al punctului de lucru pe care il administrez nu vor sa reactualizeze avizul de racordare si intocmesc facturi false de reguralizare( nu au citit indexul contorului )cu valori foarte mari ca: 11860 ron si 14579 ron. Am solicitat in scris concelire in vederea clarificarii sumelor sus mentionate dar nu a acceptat mai mult am fost dat afara de la compartimentul juridic al E.ON spunindu-mi sa ma adresez instantei de Judecata . Fapt pentru care in prezent am deschis actiune de dare in judecata . Pina la data clarificarii litigiului din proprie initiativa am cerut in data de 14.05.2010 deconectarea furnizarii de energie electrica pentru carea am platit suma de 94,70 RON TAXA DE DEBRASAMENT ; In data de 19.05.2010 SISTEMUL DE ALIMENTARE CU ENERGIE ELECTRICA A FOST DECONECTAT DIN FRIDA DE BRASAMENT . In data de 12 noembrie 2010 E.ON Moldova Furnizare imi trimite factura nr.140000003432 in valoare de 5661,25 RON reprezentind reguralizarea consumului de energie electrica in perioada 03.06.2010 – 14.10.2010 PERIOADA CIND NU A EXISTAT ENERGIE ELECTRICA IN SISTEMUL DE FURNIZARE Rog sa-mi dati un sfat ce sa fac am ajuns la disperare cred ca situatia nu o mai pot suporta nu gasesc o cale sa se stabileasca adevarul si prevad ca ABUZUL DE A TRIMITE FACTURI FALSE VA CONTINU din partea E.ON Astept un raspuns din partea dvs. Cu deosebit respect

 13. ceanu mihai said

  am January 31 2012 @ 10:47 pm

  cum se numeste comisia de anchet? a abuzurilor în sectorul gazelor?

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: