Se considera in mod rusinos de catre banci, ca legea falimentului personal ar submina sistemul bancar romanesc

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=39236
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


18 Comentarii pana acum»

 1. http://www.urbanviorel.ro/category/bancile-camatari-legali/ said

  am February 23 2010 @ 2:24 pm

 2. cineva said

  am February 23 2010 @ 2:36 pm

  “romanii si Romania nu sunt pregatiti ca nivel de intelege si uman sa aiba la indemna o asemenea lege”

  Noi abia am coborat din copaci, tovarasha Iovu si tov. Silberstein
  impreuna cu alti “romani-sadea” care conduc BNR si alte “tzevi largi de jecmanire a tarii si a romanului” = BANCI ne dau cu vargutza peste bot si ne educa.
  Oare noi nu ptem sa-i educam si noi un pic ? :)

 3. vrajitorul.eu said

  am February 23 2010 @ 2:47 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 23 2010 @ 2:48 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 5. radu andrei said

  am February 23 2010 @ 3:08 pm

  am preluat articolul pe facebook… sunt convins ca multi vor face la fel !

 6. ivan-1 said

  am February 23 2010 @ 3:12 pm

  Pai ce interes au camatarii cu cravate (=bancile) ca aceasta lege sa fie adoptata si aplicata ? Cumva mai pot ei jecmani pe fraierii de clienti care au avut inconstienta sa ia credite de la ei, prostiti de catre aceiasi “ei” ca economia “duduie” si nu li se poate intampla nimic rau ?
  De ce Romania este singura tara in care bancile au avut profituri fabuloase in anul de “criza” 2009 ? Oare nu faptul ca aceasta lege exista in toata Europa (mai putin la noi si la bulgari) a dus la acest lucru ?

 7. http://www.mondonews.ro/Legea-privind-insolventa-persoanelor-fizice-respinsa-de-Comisia-juridica-din-Senat+id-19327.html said

  am February 23 2010 @ 4:35 pm

 8. gabitzu said

  am February 23 2010 @ 4:37 pm

  Faptul ca bancile au avut profit in 2009 in Romania, se explica din cauza lipsei normelor legale privind reglementari in domeniul bancar si domeniul creditarii persoanelor fizice si juridice. Daca cititi presa din 2009 din statele UE, veti observa ca erau mirate cum de ce in statele UE bancile au avut pierderi iar in Romania au avut profit urias.

  De asemenea, in 2009 sub presiunea bancilor straine au plecat din Romania imense fonduri banesti pentru a sustine economia statelor UE. Adica noi am sustinut cu bani economia lor si acum vor sa dansam cum vor ei!!! Ma rog, fondurile banesti au plecat sub forma unor imprumuturi inter-bancare pentru a ajuta bancile-mame in vederea supravieturii!! UN MARE SI C…… SI CU VARF!!!

 9. ivan-1 said

  am February 23 2010 @ 5:02 pm

  @gabitzu: raspuns corect !
  Acum nu numai ca le-am sustinut economiile, dar mai si imprumutam de la ei, adica practic imprumutam banii munciti de noi, care trebuia sa fie ai nostri ! Evident, vom plati si dobanzi zdravene.
  Multumim cu abnegatie Legislativului roman, care a avut grija “sa traim bine”, si stati sa vedeti ce va urma !
  Pacat ca Iulian e unul singur, macar 50 ca el daca erau in Parlament, poate situatia era alta.
  Ramane totusi o unda de speranta cu proiectul acesta al falimentului persoanelor fizice. Mult succes, Iulian !

 10. A said

  am February 23 2010 @ 5:07 pm

  Salut!.. ma adresez nu unui senator ci unui tanar , daca imi permiti , care se straduieste sa dovedeacsa si care chiar reuseste sa schimbe ceva in politica romanesca… Am tinut neaparat sa te salut si sa-ti arat recunostinta mea pentru tot ceea ce reprezinti tu in senat … Pentru faptul ca ai o atitudine care ar trebui sa fie urmata ca exemplu de catre restul politicienilor tineri mai ales… o zi buna iti doersc salut!

 11. Radu Chirita said

  am February 23 2010 @ 5:32 pm

  Stimate domnule,

  Sunt lector dr. la Facultatea de Drept din cadrul UBB Cluj, unde sustin cursul de drepturile omului si pe cel de drept constitutional.

  Va scriu pentru ca eforturile pe care le-ati realizat atat pe blogul dv., cat si prin textele si comentariile de pe juridice.ro m-au impresionat in principal pentru faptul ca sunteti intre primii parlamentari care isi prezinta de o maniera transparenta activitatea si par sa incerce sa faca ceva in folosul celor care l-au ales. Sincer sa fiu habar nu am al carui partid sunteti membru si nici nu ma intereseaza, neavand niciun fel de simpatii politice, insa mi-as dori ca toti cei alesi sa ne reprezinte sa faca eforturile pe care le faceti.

  In acest context, dincolo de felicitarile mele sincere, va scriu pentru a va ogeri sprijinul meu, in masura in care aveti nevoie. Cu alte cuvinte, daca pentru actvitatea dv. aveti nevoie de o opinie sau de anumite materiale cu privire la drepturile omului sau la dreptul constitutional, va rog sa nu ezitati sa ma contactati, fiind dispus sa va ajut cu orice aveti nevoie. Sprijinul meu este complet dezinteresat si voluntar si ar prefera sa ramana anonim, in masura in care se va concretiza vreodata.

  Cu stima,

  Radu Chirita

 12. Ion Vasiliu said

  am February 23 2010 @ 5:42 pm

  Doresc din adancul inimii sa pot face ceva pentru noi ;consumatorii romani. ( am fost candidat si de adevaratelea in 1992 la Camera Deputatilor,ca independent, am perdut la mustata, si nu am mai insistat. Acum as dori sa dau o mana de ajutor, mai ales ca am si timp berechet, fiind :tanar pensionar.E de ajuns sa primesc :instructiuni ; sa stiu ce am de facut. si la TREABA. bafta. Cu respect Ion Vasiliu Ploiesti.

 13. Csaba said

  am February 23 2010 @ 6:03 pm

  Si oare in opinia lui Silberstein o fi jidanii singurii capabili sa inteleaga o astfel de lege???
  Ce bine ca avem tot felul de jifi aici sa ne explice in amanunt ca suntem dobitoci, si ei, ne vor ajuta sa le dam fiecare banut castigat de noi si de urmasii nostri, doar fiindca ei, mai au nevoie de inca 1000 miliarde profit.

  As vrea sa mai spun si altele, insa sunt profund dezgustat cum ni se spune mereu ca suntem cretini si lipsiti de orice bruma de inteligenta si totusi, plecam capul, inghitim rahatul si apoi avem ce dezbate intre noi la servici si la o bere. Aem pe cine injura. Insa injuram pe cei ce nu merita. Pe noi insine ar trebui sa ne trimitem in origini, popor de lasi ce suntem!!!

 14. fuck them all said

  am February 23 2010 @ 8:01 pm

  @csaba…
  “Pe noi insine ar trebui sa ne trimitem in origini, popor de lasi ce suntem!!!”… asha o fi???

  Subiectul postarii era “proiectului legii insolventei particularilor” , idee cu care personal sunt in acord. Ma mir ca unii se mira ca “baietzii deshteptzi” ishi cunosc interesul, iar SLUGILE ajunse “domni” …fac “sluj”.

 15. cineva said

  am February 23 2010 @ 9:11 pm

  Un om simplu de la tara, mi-a zis odata:
  CUM DRACU se poate imprumuta UN STAT cu bani de la ALT STAT cand el insusi trebuie sa creeze valoare (bani) suficienti cat sa isi sustina institutiile si cetatenii si daca ii iese in plus mai vinde si la export, daca nu, nu.

  Simplu argument pentru Romania:
  NU NE IMPRUMUTAM ci NE VINDEM ca curvele pe centura …macar alea iau bani frumosi.

 16. sfatuitorul de profesie said

  am February 25 2010 @ 6:45 am

  eu am amsi spus toprosca din cui e singura arma buna pentru c abancile s aisi respecte clinetii. POina cind nu bva cade aun cap sau mai multe la propriu degeba e totul !

 17. adi said

  am February 25 2010 @ 10:53 am

  este desigur o extensie moderna a drepturilor omului care nu conteaza la romanii comisionari. comsionari pe nasteri, viata si deces. daca noi insine ne facem rau, oare spre ce ne indreptam?!

 18. Amendamente - Proiect de lege privind insolventa persoanei fizice | Urban Iulian said

  am February 25 2010 @ 11:34 am

  […] milion de euro pe 12 jeep-uri pentru ca " altfel ar trebui sa distrugem acesti bani " (18)Se considera in mod rusinos de catre banci, ca legea falimentului personal ar submina sistemul banca… (17) var so = new SWFObject(“http://www.urbannews.ro/libz/flash/600.swf”, “mymovie”, “160”, “600”, […]

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: