Cum schimba politia romana culoarea semaforului dupa cum ii convine

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=39228
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


10 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 23 2010 @ 12:22 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am February 23 2010 @ 12:22 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. unu' said

  am February 23 2010 @ 1:46 pm

  De ce nu ma surprinde? …Pentru ca in Teleorman convietuieste pasnic in aceeasi cloaca infecta cu infractorii de drept comun, cele mai LIPSITE DE PROFESIONALISM organe de MILITIE, din Romania. Dupa astia, urmeaza MILITIA DE GIURGIU. In aceste doua judete POLITICA influenteaza TOTUL,iar in asa-zisa Politie lucreaza clanuri de militieni din mosi-stramosi,care-si predau stafeta in familie… Mai mult, sunt foarte bine asezati si cu alte organe, in asa fel incat NIMIC nu se schimba in bine, nici dupa 20 de ani. Daca ar verifica cineva (dar cine sa fie interesat?!) ce se petrece in satele din Teleorman, cum militianul local protejeaza infractorii si gainarii, impreuna cu procurorii (cu diplome cumparate)…ar crede ca a intrat in Zanzibar sau Togo… Dar, e bine! Pentru cine? E lesne de aflat…

 4. unu' said

  am February 23 2010 @ 1:51 pm

  Mai mult: E PATRIA LUI DRAGNEA, dragi romani! Si, din pacate, imparte frateste dreptul de administrare si cu alte culori, ca…asa a inventat POLITICUL caile de administrare, ca sa fie frati cu totii. Poate afla cineva ce s-a mai „solutionat” in cazul celor peste 70 de curcani jecmaniti din curtile oamenilor de la tara, dintr-un satuc prapadit din Teleorman, inainte de sarbatori… Ca amaratii aia n-au aflat decat ca…trebuie sa se impace cu soarta! De la…domnul „procuror”…tz!

 5. cineva said

  am February 23 2010 @ 2:11 pm

  Acelari rahat cu bataia de joc facuta de primarie/politie asupra semafoarelor troneaza si in Bucuresti. Unele intersectii majore au ajuns un dezastru dupa ce li s-a schimbat semaforizarea. (scoaterea verdelui intermitent pt. dreapta etc.). Pietoni trec cu valurile pe roshu cu pulitzaiul zambind/ranjind la ei etc.
  Prin centrul istoric, semafoare (din perioada interbelica probabil) in care galbenul seamana cu rosul chiar si NOAPTEA!
  De ani de zile se ezita in cele mai multe locuri sa fie puse
  semafoare cu numarare.
  Timpul si nervii bucurestenilor nu conteaza. Si nici dovezile pe care ar putea sa ti le scupie cumva Garcea in fatza,

 6. ion said

  am February 23 2010 @ 11:12 pm

  He, he, in Brasov absolut toate semafoarele sunt cronometrate si aproape toate intersectiile mari sunt transformate in sensuri giratorii asa ca riscul este f mic sa treci pe galben/rosu… deci solutia este in infrastructura nu “la Politie”
  In Bucurestiul asta infect nu am vazut aproape nici o schimbare, nici o sistematizare sau gandire logica care sa (mai) fluentizeze traficul desi se pot gasi sute de solutii (ca de ex pasajul de la Baneasa). De ex puteau sa permita in unele peste tot accesul pe linia de tramvai si se mai castiga o banda sau desfiintarea completa a unora si inlocuirea cu troleibuze, etc.

 7. cineva said

  am February 25 2010 @ 12:32 pm

  Pai da ca in Bucuresti legile si semafoarele sunt facute “de baieti buni” pentru “baieti buni”. 😉
  Ce vrei sa dovedeasca oricine cu film si acte ca politicianul sau maharul/jmekerul X a trecut pe roshu ? :)
  In aproape toata tara semafoarele sunt cronometrate pana si in unele sate/comune. In Bucuresti “nu se poate monsher”.

 8. anonim said

  am March 7 2010 @ 2:09 pm

  Aceeasi problema am avut-o si eu cu “domnul” agent Bizdadea Marian. In seara de 1 Martie,la o intersectie nesemaforizata din Alexandria am oprit la intalnirea indicatorului STOP, cu intentia de a traversa pe directia inainte. Din cauza unor masini parcate neregulamentar pe banda I care imi obturau vizibilitatea, am fost nevoita sa inaintez putin pt o mai buna asigurare si m-am oprit. Dupa aceea, din partea stanga a aparut masina politiei, condusa de agentul sus mentionat care mi-a facut semn sa trag pe dreapta. Nu l-au interesat absolut deloc explicatiile mele – ca am procedat regulamentar- si foarte hotarat mi-a suspendat permisul de conducere 30 de zile, cu 4 puncte amenda (240 de RON). In mod ostentativ i-a trebuit o jumatate de ora pt a scrie procesul verbal, timp in care ceilalti conducatori auto au procedat la fel ca mine in acea intersectie, chiar in fata politistului. Astfel de martisoare face politia, avand in vedere ca detineam permisul de doar 2 sapt. Drept urmare am depus plangere contraventionala.

 9. grigore said

  am June 24 2010 @ 8:44 pm

  de ce domnilor politisti nu va faceti treaba cum trebuie?cite jmecherii se fac cu dm politai impreuna in rosiorii de vede si troianu.de cind politia a inceput sa fure telefoane de la cetatenii din troianu?a dat in judecata pe acel dm politai si nici nu sa facut vreo ancheta.ce incredere sa mai aibe cetatenii in politisti.cine si ce a avut de cistigat de pe urma acestei prostii al acelui politist.in rosiorii de vede stiu doua familii care fac afaceri cu dm politai de acolo din oras.mai mare rusinea dm politai

 10. ionut said

  am April 27 2011 @ 10:33 am

  bizule ai cam incurcat-o

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: