De ce trebuie sa ne rugam ca Altex sa nu intre in faliment

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=39167
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


15 Comentarii pana acum»

 1. Victor said

  am February 20 2010 @ 9:27 pm

  Ia sa mai taie din adaosurile alea uriase si o sa aibe clienti, vanzari si n-or sa dea faliment.

 2. kkk said

  am February 21 2010 @ 6:25 am

  din p meu de vedere daca or sa dea faliment pai or sa dea faliment din cauza atarnatii fata de client… de ex

  am fost cu 3 zile in urma la media galaxy sa cumpar ceva… din 4 produse alese de mine pe site 2 nu le mai aveau pe stoc, 1 nu era decat cel din vitrina si 1 nu era incarcat deci nu aveam cum sa vad ce prezinta produsul respectiv. Drept urmare leam zis larevedere si am luat alt produs(mai ieftin) dintrun lant multinational unde am putut testa peste 20 produse inainte sa decid care este pe placul meu. Pentru nestiutori Media galaxy = altex
  Da trebuie sa incurajam mediul de afaceri romanesc dar si el trebuie sa ne ofere servicii competitive cum ofera si multinationalele ca de altfel imi pare rau dar prefer sa fiu tratat frumos de un strain decat la futui mama masii de un roman. Asta e adevarul si cine nu se adaapteaza dispare.

 3. romulus said

  am February 21 2010 @ 9:08 pm

  Usor usor se duc toate afacerile facute dupa “ureche” si pe sistemul “lasa ca merge si asa” cum spune si kkk. Daca este sa cada si Altexul nu vad care-i problema, nu este vorba de rautate ci de realitate.

 4. DAN said

  am February 22 2010 @ 10:50 am

  Numai kkk aveti in cap !!!!!
  Voi nu pricepeti ca nu se poate lupta cu “uriasii” din afara?!! De aceea nu au servicii ca ale lor; pentru ca nu au bani ma tolomacilor. Si nu au bani ca au aia cat sa-i cumpere cu tot cu mamele lor.

  D-l Urban are dreptate. Desi cred totusi ca momentul psihologic important s-a consumat altadata (poate cand s-a vandut SIDEX Galati)…

 5. MADCAT said

  am February 22 2010 @ 11:23 am

  Da-mi voie, scriitorule, sa ma bucur de falimentul Altex, la fel cum se bucurau smenarii din conducerea lui de profiturile facute fraierind cumparatorul de rand. Ar fi culmea acum sa le plang de mila patronilor!!!

  Fara oameni valorosi de marketing, nu facem nimic in tara asta. Ati semanat Pile-Cunostinte-si-R(F)elatii prin toate posturile cheie si acum vreti sa va plangem de mila?!?!?!?! Culegeti, fratilor ce ati semanat: NIMIC!

 6. felices said

  am February 22 2010 @ 12:15 pm

  Falimentul intr-o tara normala ar fi ceva normal.
  Este pacat ,insa, sa se ajunga la faliment dar, scuzati-ma, acesta era previzibil in conditiile in care ALTEX a aparut “din neant” si s-a dezvoltat dand “credit cu buletinul”.
  Nu a fost nici o gandire strategica ci, pur si simplu, cineva “i-a suflat lui Altex in panze”.
  Deci, sa nu le plangem de mila unor “afaceristi” de acest gen ci, mai curand, bugetului care nu isi incaseaza darile cuvenite, CAS-ului nealimentat de ALTEX, salariatilor amagiti si care raman pe drumuri , etc.

 7. Je said

  am February 22 2010 @ 12:19 pm

  Dane stai jos. 4.

  Sunt de acord cu Romulus si KKK. Incet incet “afacerile” dezvoltate pe relatii si smecherii dispar.

  99 % din cei care au facut afaceri le-au facut strict pentru ca le-a permis conjunctura si au fost printre aceeia care au putut foarte usor sa devina fara scrupule, au lasat bunul simt deoparte si au calcat in picioare.

  Ori incet incet cand vin societati din afara care chiar fac busines, mor.

  Si e si normal si bine asa.

  Domnule Urban puteati sa mentionati cine e in spatele Altex.

  Asta era mult mai la subiect.

 8. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 22 2010 @ 12:53 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 9. vrajitorul.eu said

  am February 22 2010 @ 12:54 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 10. politicianul said

  am February 22 2010 @ 1:12 pm

  Cu aceleasi adaosuri,Altexul va da faliment! Competitia nu iarta!Cumparatorul vrea ca sa-si cumpere produse de calitate si cat mai ieftine.Nostalgia nu-si are rostul!Cine e competitiv ,supravietuieste!!!

 11. securistu de scarbici said

  am February 22 2010 @ 8:23 pm

  EU MA ROG SA DEA FALIMENT TOTI SPONSORII PARTIDELOR,INCLUSIV ALTEX!!!!!!!DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!

 12. Csaba said

  am February 22 2010 @ 9:02 pm

  Am cumparat in 2 ocazii de la Altex, si pentru serviciul primit + pretul platit integral in efectiv la cumparare, le doresc faliment rapid si silentios.

  Sunt de acord cu castigul firmelor prin vanzarea de produse si servicii, insa trebuie sa invete macar parte din ¨clientul nostru – stapanul nostru¨ si nu sa trateze clientii de parca le-ar face cel mai mare favor din lume taxandu-i cu sume mai mult decat indecente. CONCURENTA sa invinga, asa vom avea preturi macar egale cu cele din Vest.

 13. adicta said

  am February 24 2010 @ 9:32 am

  din cate vad eu aici comentat, nu altex e problema ci angajatii acetuia. Credeti ca atunci cand Altex va disparea cei care vor veni pe cine vor angaja?
  Nu pe cei care au ceva experienta si au lucrat in acelasi domeniu? Si clar ne vom lovi de aceeasi incompetenti ca pana acum.
  Sunt de acord si cu faptul ca adaosurile sunt foarte mari practicate la altex, dar asta se poate rezolva cu angajatii si mentalitatile acestora ba.

 14. ion said

  am February 25 2010 @ 10:29 am

  s-o crezi tu ! Probabil ca ai ceva interese directe sau indirecte la ALTEX ! Intra pe net si vezi ce preturi bune si ce sortiment bogat au multinationale precum firme germane/multinationale MEDIA MARKT, SATURN, Cosmos, etc. si vei vedea ca nu ai dreptate.

  Mai mergi la minimarket-ul de la scara blocului tau si cumpara cu 4 lei punga de malai pe care ei o aprovizioneaza de la Metro sau Carrefour cu 2,30 lei, asa cum am facut eu, sau o bere Ursus pe care ei o cumpara cu 1,80 – 2,00 lei si o revand cu 3,00 – 3,50 lei (nu vorbesc de bufet sau restaurant), etc., etc. si vedea de ce se oftica asa zisii oameni de afaceri romani ! Ce ar mai specula ei, daca nu ar fi multinationalele si in Romania !

  De acord ca profitul facut de multinationale in Romania se duce sau se va duce candva in afara tarii, dar si asta este mai bine din punct de vedere moral decat sa se duca in palatele (vezi palatele Casuneanu, Columbeanu, etc, etc., etc.) si in Ferrari, Lamborghini, Maybach, Rolls-uri, etc. ale mafiotilor romani si ale beizadelelor acestora !

 15. Telefoane said

  am March 23 2013 @ 3:44 pm

  Volumul de vanzari in retail a tot scazut in ultimele luni in timp ce profitul tinde usor spre zero mai ales cand incerci sa ai cel mai mic pret. Cheltuielile sunt din ce in ce mai mari… probleme vor avea toti retailerii incepand de la cei mici pana la cei mari.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: