Banner

Tiberiu Lovin are dreptate si Cristoiu se inseala – ce vor de fapt mogulii de presa ?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=39164
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


4 Comentarii pana acum»

 1. Victor said

  am February 20 2010 @ 9:18 pm

  Sa nu uitam ca Cristoiu a nascocit ziarul Evenimentul zilei in care o gaina a nascut pui vii iar Petre Roman va fi ultimul papa la Vatican. Ce te astepti la Cristoiu? Nu l-au prins inca sa-l interneze la nr 9.

 2. vrajitorul.eu said

  am February 22 2010 @ 12:55 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 22 2010 @ 12:56 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 4. emil said

  am February 22 2010 @ 2:00 pm

  Prin prezenta va aduc la cunostinta faptul ca poetul MIRCEA DINESCU, cf legii 161/2003, art. 84. – (1), c), h), (2) s-a aflat in INCOMPATIBILITATE si prin ocuparea functiei de director general la societatea M.D.-AGRICOLA POTELU, IANCA, OLT (CUI 12499762, J28/203/2000). (Administratori: Dinu Adam si Maria Dinescu, Asociat majoritar: Mircea Dinescu. Director General: Mircea Dinescu), cf. actului “Raport de autoevaluare 2005-2007″, semnat de Mircea Dinescu si aflat si pe pagina web a firmei: http://www.mdagricola.ro/.

  MIRCEA DINESCU, pe de o parte inalt functionar al statului roman, prin calitatea sa de membru al Colegiului CNSAS, a semnat si in calitate de DIRECTOR GENERAL al S.C. M.D.-AGRICOLA S.R.L. [http://www.mdagricola.ro/], contracte cu institutii ale statului roman.

  Firma M.D.-AGRICOLA deruleaza contracte in domeniul cercetarii medicale prin proiecte care beneficiaza de cofinantare din fonduri publice, v. de exemplu ROMDIA, Proiect finantat din Programul INOVARE al ANCS prin AMCSIT Politehnica (in perioada 2005-2007 ?i în continuarea acestui interval) si COMPDIAL, Proiect finantat din Programul INOVARE al ANCS prin AMCSIT Politehnica.

  De asemenea, va semnalez faptul ca Mircea Dinescu a completat inexact si chiar cu date eronate Declaratia de interese (aflata pe site-ul oficial al CNSAS), omitand atat trecerea datoriilor la prieteni de cca 300 000 euro (cf propriilor declaratii date recent in presa), cat si faptul ca este asociat al mai multor societati comerciale (nu doar a doua societati comerciale), cf. datelor aflate la Ministerul de Finante.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: