Jecmaneala taxei radio-tv : unei firme desfiintate de trei ani i se cere plata taxei

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=39027
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 18 2010 @ 12:53 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am February 18 2010 @ 12:54 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. Serban said

  am February 18 2010 @ 12:57 pm

  Radiodifuziunea nu poate aplica amenzi. De fapt, pentru cazul in speta, respectiv taxa radio-tv, nimeni nu o poate face. Aceasta deoarece, desi in lege este prevazuta sanctiunea amenzii, normele de aplicare nu au fost emise niciodata, probabil pentru ca s-a considerat ca abuzul ar depasi prea mult limitele. Singura modalitate prin care se pot recupera pretinse debite din partea firmelor este actionarea acestora in justitie. Iar in justitie sunt sanse extrem de mari ca firmele sa castige, eventual chiar sa solicite plata cheltuielilor de judecata de catre perdant. Asa ca nu va mai lasati intimidati.

 4. Oana said

  am February 18 2010 @ 1:11 pm

  Dle. Urban,

  Nu exista vreo autoritate europeana sau internationala unde sa putem reclama aceste abuzuri? Ceva gen CEDO dar pentru firme?

 5. Serban said

  am February 18 2010 @ 3:24 pm

  Revin cu un comentariu, provocat de micul detaliu prezent in relatarea privitoare la firma desfiintata, somata sa plateasca pentru taxa radio, si anume faptul ca apelul a fost efectuat cu numar ascuns. Aceasta ma duce cu gandul la un mare adevar: romanul e genul inventiv si descurcaret. Astfel incat nu m-ar mira foarte mult daca niste “baieti destepti” si intr-o oarecare masura informati sa fi luat initiativa de a apela firme (numerele de telefon pot fi procurate cu usurinta din publicatii de genul “paginilor” de tot felul sau de pe internet) cu scopul obtinerii unor foloase necuvenite si mizand pe faptul ca nimeni nu va verifica unde s-au dus de fapt banii. Atentie, asadar, daca primiti astfel de apeluri, iar apelantul incearca sa va dicteze contul in care sa virati banii. Conturile SRR si SRTV sunt UNICE, putand fi gasite pe site-urile institutiilor respective. Nici macar studiourile teritoriale nu au dreptul de a solicita virarea unor bani in conturile lor. In concluzie, daca tot va hotarati sa contribuiti la bunastarea angajatilor posturilor publice, macar asigurati-va ca banii ajung la ei. Desigur, tot ce am afirmat mai sus este o simpla presupunere, care, evident, poate fi combatuta. Dar, totusi, de ce cu numar ascuns ?…

 6. Csaba said

  am February 18 2010 @ 11:48 pm

  Am patit si noi asta, au sunat-o pe mama sa plateasca taxa radio a bunicii mele ce murise de 8 ani. Mama saraca, s-a speriat insa cand au sunat din nou, le-am zis ca nu sunt dispus sa platesc si sa o dea in judecata pe batrana. M-au intrebat unde locuieste (desi cu prima ocazie mama le-a spus ca e cu Dumnezeu de 8 ani) si le-am zis: cimitirul satesc L………
  Au inceput cu vociferari ca nu au timp de bataie de joc, etc. La care am raspuns ca nici eu. Am inchis siniciodata nu au mai sunat.
  Poate si-au recuperat banii prin tribunal judecandu-se cu mortii.

  Treaba e ca e plina tara de angajati incompetenti care nu stiu sa controleze situatii ci doar sa repete ca un disc zgariat ce-i intereseaza.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: