Banner

De ce este ingrijorator Precedentul Grecia – Restrângerea suveranit??ii statelor UE

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=39086
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. Catalin HN said

  am February 18 2010 @ 8:14 pm

  Cine are rabdare sa citeasca noua Constitutie Europeana (Tratatul de la Lisabona) intrat in vigoare anul trecut de 1 decembrie (ce coincidenta, chiar de ziua noastra nationala ne-am pierdut independenta ca stat), va vedea ca noul supra-stat “UE” este (deocamdata de iure, sa speram ca de facto va fi peste cat mai multi ani) o dictatura mult mai periculoasa decat URSS-ul lui Stalin sau Germania lui Hitler. Iar noi am fost “bagati in oala” fara sa fim informati ce ni se pregateste.

 2. kkk said

  am February 19 2010 @ 6:28 am

  e cu dus si intors…

 3. Buduru said

  am February 19 2010 @ 8:36 am

  De ce este ingrijorator?
  Adica, politicienii greci si-au batut joc de bani, tara e datoare vanduta, UE vine cu banii si n-are voie sa-i controleze? Era mai bine sa nu-i ajute?
  E ingrijorator ca UE vrea deficit bugetar de maxim 3% si noi nu suntem in stare sa ne-ncadram in el nici in perioade de crestere economica?
  Adica, esti dator vandut, dar iei masa la restaurant in fiecare seara! Vine creditorul si-ti spune: “Nene, pana achiti datoria, vei iesi la restaurant o data pe luna!”, iar tu, debitorul, zici: “E ingrijorator ce se-ntampla!”

 4. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 19 2010 @ 12:19 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 5. vrajitorul.eu said

  am February 19 2010 @ 12:20 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 6. mihalcea cosmin said

  am February 19 2010 @ 3:09 pm

  buduru, ce minte de clasa I ai.
  aici nu este vorba de bani, e vorba de mutarea polilor de putere intr-un singur loc.Vrei sa spui ca Grecia nu are resurse care sa produca Bani=(inventie economica pt a manipula mai usor marfurile)?
  Romania nu are resurse? Toate resursele raman pe loc schimbandu-se doar proprietarii,(ex. petrom-resurse petroliere pe teritoriul Romaniei, aflate in proprietatea unor austrieci, etc.)apoi normal ca urmeaza colaps economic si implicit preluarea puterii de catre cei care ti-au furat resursele( U.E.)

 7. aspida said

  am February 19 2010 @ 4:22 pm

  @mihalcea…
  am si eu o întrebare de gâga: cine i-a facut proprietari pe austrieci peste resursele noastre petroliere? 😉
  mai am una: chiar suntem atât de tembeli ca putem doar sa consumam, dar nu si sa producem oarece vandabil? 😐 stim bine ca ni s-a inculcat acest ne-adevar! si, mai ales, într-un fel foooooarte parsiv, ni s-a interzis sa producem ce produceam pâna ieri (’89) si pentru care aveam piata de desfacere… hai ca m-am enervat!
  mai vrei? mai sunt destule, dar le stii si tu si altii!

  Pe de alta parte, si buduru are dreptate, chiar daca nu ne place: EU ti-am întins mâna, te-am ajutat si ti-am dat niste bani… matale îi cheltui, dupa opinia mea, aiurea, în loc sa încerci sa te redresezi… nu-i normal ca la urmatoarea ta cerere de ajutor financiar sa pun conditii, sa te controlez ca sa nu mai calci în strachini?
  DAR… ma-ntorc la «dreptatea ta»: de la control la… «control» e un pas cam mare!

 8. Buduru said

  am February 21 2010 @ 9:28 am

  @mihalcea

  “aici nu este vorba de bani, e vorba de mutarea polilor de putere…”

  Asta-i din categoria “bula demnitarului…”. Pai, de ce exista lupta pentru putere? De dragul puterii? Hai sa fim seriosi! Lupta pentru preluarea puterii are ca finalitate “banul”! Practic, asta este chintesenta luptei pentru putere!

  In termeni de aprozar, lucrurile sunt simple: “aia” vor sa ne ia banii, iar noi trebuie sa fim suficient de destepti sa-i luam pe-ai “lor”! Pana acum, am dovedit ca nu suntem! Grecii, la fel!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: