De mai bine de 3 ani de zile Timisoara este poluata olfactiv,autoritatile de mediu nu fac nimic

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=38936
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 17 2010 @ 3:16 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am February 17 2010 @ 3:17 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. Traian O. said

  am February 17 2010 @ 5:09 pm

  Stimate domnule senator Iulian Urban,
  Sunt un fost angajat al Continental AP si as dori sa clarificam cateva aspecte:
  1. “la mai putin 100 de metrii de zona rezidentiala in care se gasesc locuintele a peste 20000 de timisoreni, 2 spitale, 4 gradinite, 2 scoli , gradina zoological, muzeul satului, padurea verde” este o informatie TOTAL ERONATA si EXAGERATA!
  2. Firma foloseste unul din cele mai performante sisteme de filtrare din Europa, iar emisiile rezultate din procesul tehnologic de productie sunt inofensive pentru sanatatea populatiei aflata “in imediata” si “mai departata” vecinatate.
  As vrea sa subliniez ca: exista in Timisoara firme – si doua din ele sunt “Fabrica de bere” si “ENEL” mult mai poluate decat Continental (din pacate nu am cum sa “probez” acum aceasta informatie).
  De asemenea “se stie” si “se vorbeste” in Timisoara despre “interese ascunse” care vor “sa puna mana” pe terenul “de sub” fabrica Continental AP, teren foarte valoros de altfel, fiind acum (relativ) in oras (nu la periferie – cum era cand acest Concern a venit in Romania, Timisoara, acu mai bine de 11 ani). De aceea se insista puternic pe Siguranta Mediului si deci pe poluarea pe care o face firma Continental.
  De asemenea: orice firma activa in Romania trebuie sa aibe Autorizatie de Mediu; la fel are si Continental AP. Aceasta autorizatie certifica faptul ca activitatile desfasurate nu pericliteaza siguranta Mediului Inconjurator.
  Deci: DA, se simte cateodata (mai ales dupa ploaie) in zona, in aer, miros specific procesului de productie, dar nicidecum nu este periculos organismelor vii.
  Si inca ceva: exista sisteme performante de filtrare al gazelor rezultate din procesul tehnologic, si se utilizeaza corespunzator functionalitatii pentru care au fost create.

  Cu respect,
  un fost angajat al Continental AP, Timisoara.

 4. timisorean1 said

  am February 18 2010 @ 11:04 am

  @Traian O.

  CE FACI NENE? INGRASI PORCUL IN ULTIMA SECUNDA? POLUAREA DE LA CONTI O SIMT SI EU LA PARCUL POPORULUI SI MULTI ALTII CARE LOCUIESC LA MAI MULT(MULT MAI MULT) DE 100 METRI DE FABRICA. SITUATIA E CUNOSCUTA SI DOVEDITA CU GARDA DE MEDIU, ETC. CAT DESPRE AUTORIZATIA DE MEDIU, EA NU MAI E VALABILA DE MULTISOR. DAR LA NOI MERGE SI ASA. PLUS CA SUNT ATATEA MARTURII DE LA OAMENI CARE S-AU IMBOLNAVIT IN ZONA…

 5. Traian O. said

  am February 22 2010 @ 2:17 pm

  timisoarean1, hai s-o dinamitam ca numa rau face.
  Hai sa uitam ca ofera “paine” la aproximativ 2000 familii timisoarene, ca de la inceputuri aduce valuta in tara si-si plateste (ceea ce putine firme o fac) toate taxele si impozitele catre tzara asta. Sau mai bine hai sa mutam firma asta la ucraineni. De ce sa castigam noi banii, las sa-i castige altii care nu au nasuri asa fine ca ale noastre.
  Hai sa distrugem si ceea ce mai functioneaza…Ai fost in fabrica aia timisoarean1? ….Ar fi trebuit ….macar la “zilele portilor deschise”….ai fi vazut atunci ordine si disciplina, curatenie si protectie, etc. NEMTESTI…ne uitam la nemti/germani cu jind dar nu stim decat sa furam de la ei sau sa distrugem….de-aia suntem unde suntem.
  Hai sa demolam Continental Timisoara ca e poluanta, hai sa desfiintam o gramada de locuri de munca, ca Timisoara nu e in CRIZA si are prea multe locuri de munca…

 6. luca said

  am April 13 2010 @ 6:06 pm

  Cata josnicie de lingai fara constiinta aveti sa luati apararea unui poluator ordinar. Pot paria pe 10 mii de euro ca acesti fosti angajati sunt actuali angajati pe salarii pe care toti proletarii concernului continental de la cauciucul german din tm nu ii are impreuna.
  Poluarea a fost dovedita de studiile facute de o firma din ploiesti si de politehnica. poluarea este dovedita si de frica de a da autorizatie timp de 3 ani nemtalailor. Stiau ce stiau cei de la mediu. le era teama sa autorizeze o activitate scapata de mult de sub controlul statului. dupa alegerile prezidentiale firma a fost imediat autorizata. eu nu cred in coincidente. Base nu da nici macar un sfant pe sanatate, mediu, si alte asemenea ineptii in viziunea sa de rasa ariana inzestrata cu capacitatea de a supravietuii in mod prezidential oricarei forme de poluare. Pacat pentru ca si eu am avut naivitatea de a crede in acest personaj dovedit a nu fi cu nmic mai prejos decat ramolitul de Ilici.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: