Banner

MIRCEA-FA-TE-CA-LUCREZI DINESCU, “savant de renume mondial” premiat cu aur la Moscova pentru “zgura siderurgica”, “membrane hollow-fiber” si “inteligenta artificiala” :)

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=38846
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am February 15 2010 @ 1:28 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 15 2010 @ 1:28 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. ION said

  am February 15 2010 @ 2:32 pm

  Domnule Senator Iulian Urban

  Ajutati-ne ca Legea sa fie respectata.
  Victimele regimului comunist au dreptul ca dosarele lor sa fie studiate de oameni integri, normali la cap, responsabili, nesantajati si nesantajabili, cu demnitate si onoare.

  Sustineti acest proiect si reformularea legii CNSAS.

  Atributiile Colegiului CNSAS, asa cum sunt ele trecute pe site, sunt socante. Ce competente are Dinescu? Cum poate el “Coordona activit??ile educa?ionale ?i de cercetare desf??urate de C.N.S.A.S.” sau “Acredita cercet?tori” cand Dinescu este in mod evident tarat de grave probleme pshice si psiho-motorii. Nu se poate coordona, nu poate articula cap-coada o fraza inteligibila, are grave carente de memorie si de comunicare. Este un ins bolnav.

  Va multumesc,
  Ion D. Bucuresti

 4. Dorin Tomescu said

  am February 15 2010 @ 2:34 pm

  Prin prezenta va aduc la cunostinta faptul ca poetul MIRCEA DINESCU, cf legii 161/2003, art. 84. – (1), c), h), (2) s-a aflat in INCOMPATIBILITATE si prin ocuparea functiei de director general la societatea M.D.-AGRICOLA POTELU, IANCA, OLT (CUI 12499762, J28/203/2000). (Administratori: Dinu Adam si Maria Dinescu, Asociat majoritar: Mircea Dinescu. Director General: Mircea Dinescu), cf. actului “Raport de autoevaluare 2005-2007″, semnat de Mircea Dinescu si aflat si pe pagina web a firmei: http://www.mdagricola.ro/.

  MIRCEA DINESCU, pe de o parte inalt functionar al statului roman, prin calitatea sa de membru al Colegiului CNSAS, a semnat si in calitate de DIRECTOR GENERAL al S.C. M.D.-AGRICOLA S.R.L. [http://www.mdagricola.ro/], contracte cu institutii ale statului roman.

  Firma M.D.-AGRICOLA deruleaza contracte in domeniul cercetarii medicale prin proiecte care beneficiaza de cofinantare din fonduri publice, v. de exemplu ROMDIA, Proiect finantat din Programul INOVARE al ANCS prin AMCSIT Politehnica (in perioada 2005-2007 ?i în continuarea acestui interval) si COMPDIAL, Proiect finantat din Programul INOVARE al ANCS prin AMCSIT Politehnica.

  De asemenea, va semnalez faptul ca Mircea Dinescu a completat inexact si chiar cu date eronate Declaratia de interese (aflata pe site-ul oficial al CNSAS), omitand atat trecerea datoriilor la prieteni de cca 300 000 euro (cf propriilor declaratii date recent in presa), cat si faptul ca este asociat al mai multor societati comerciale (nu doar a doua societati comerciale), cf. datelor aflate la Ministerul de Finante.

  Va rog sa confirmati sau sa infirmati informatiile prezentate,
  cat si starea de eventuala incompatibilitate (suplimentara),
  fata de ceea ce ati transmis deja in mod oficial.

  Va multumesc.

 5. mihai said

  am February 15 2010 @ 3:00 pm

  CATE FIRME ARE DINESCU?

  Mircea Dinescu a completat inexact si chiar cu date eronate Declaratia de interese (aflata pe site-ul oficial al CNSAS), omitand atat trecerea datoriilor la prieteni de cca 300 000 euro (cf propriilor declaratii date recent in presa), cat si faptul ca este asociat si actionar avand cote de la 35% si pana la 99% al mai multor societati comerciale (nu doar a doua societati comerciale), cf. datelor aflate la Ministerul de Finante.

  De exemplu:
  1. RURAL & URBAN POLITICAL ADVISING SRL.
  RO 21419568/J40/5960/2007
  ASOCIATI:
  DANILESCU ELENA
  DINESCU MIRCEA
  GEORGESCU GANDI MARIUS

  2. Dilema Veche SRL
  Anul infiintarii: 2004
  Obiect de activitate: editare reviste si periodice
  Capital social: 1.000 lei
  Cota de participare: 59%
  Asociati: Boiangiu Magdalena (3%), Cioroianu Adrian (3%), Constantinescu Maria Simona (3%), Cosasu Radu (3%), Ghinea Cristian (3%), Manolescu Apolzan Andrei (3%), Martin Matei Marcel (3%), Paul-Badescu Cezar (3%), Plesu Gabriel (4%), Popovici Iaromira Slavenca (3%), Serban Alexandru (3%), Stanciu Dan Marcel (3%), Vasilescu Mircea (3%), Fundatia pentru Poezie Mircea Dinescu (1%).

  3. Tempo Media Art SRL
  Anul infiintarii: 2005
  Obiect de activitate: publicitate
  Capital social: 200 lei
  Cota de participare: 45%
  Asociati: Dan Postelnicu (5%), Mirel-Iulian Trasa (5%) si SC Tempo Media SRL (45%)

  4. Agroindustriala SRL Giubega
  Anul infiintarii: 1991
  Obiect de activitate: cultivarea cerealelor, a porumbului si a altor plante
  Capital social: 1.190.740 lei
  Cota de participare: 50%
  Asociat: Stanescu Constantin-Doru (50%)

  5. Tempo Media Art SRL
  Anul infiintarii: 2005
  Obiect de activitate: publicitate
  Capital social: 200 lei
  Cota de participare: 45%
  Asociati: Dan Postelnicu (5%), Mirel-Iulian Trasa (5%) si SC Tempo Media SRL (45%)

  6. M.D.-Agricola SRL
  Anul infiintarii: 2000
  Obiect de activitate: cultivarea cerealelor, a porumbului si a altor plante
  Capital social: 247.000 lei
  Cota de participare: 99,959514%
  Asociat: Dinescu Maria

  7. Data Invest SRL [IASI]
  Anul infiintarii: 1998
  Obiect de activitate: cercetare-dezvoltare in stiinte fizice si naturale
  Capital social: 39.700 lei
  Cota de participare: 30%
  Asociati: Dan Galea (40%), Meda Galea (10%), Cicerone-Dragos Moisanu-Constantinescu (20%)

  8. Plai cu Boi SRL
  Anul infiintarii: 2001
  Obiect de activitate: editare reviste si periodice
  Capital social: 1.000 lei
  Cota de participare: 80%
  Asociati: Andrei Gabriel Plesu (10%), Dinu Adam (5%) si Vasile Silviu Prigoana (5%)
  Nu a depus nicio declaratie privind obligatiile de plata in perioada 1 decembrie 2003-31 decembrie 2006

  9 Gradina cu Visini SRL
  Anul infiintarii: 2005
  Obiect de activitate: comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun
  Capital social: 200 lei
  Cota de participare: 100%

  SAMD

 6. dorian said

  am February 15 2010 @ 9:57 pm

  Atrag atentia asupra imoralitatii unora dintre cei care ocupa functii publice in general si asupra TOVARISCI DINESCU M in mod special. Nu este posibil ca o persoana, fie aceasta istoric sau premiant Nobel, sa isi atribuie scrierile, descoperirile, munca altcuiva si sa le difuzeze pe canalele media ca fiind cercetari stiintifice la care a participat, muncit.

  Am avut o tovarasa, chimist de frunce, celebra doamna CODOI (CO2). A fost lichidata ca un caine in ajunul Craciunului de lovitura de stat a tovasilor tov. DINESCU.

  Spre asta tindem spre o noua dictatura? De data asta o dictatura a democratiei fals aplicate, adica a “societatii civile” impregnate de fosti securisti care dantuie precum Salomeea printre morminte facand pe descoperitorii (v. Oprea Marius si al sau text-declaratie: PISA-NE-AM PA MORMINTELE LOR! Un asemenea limbaj de timp nazisto-stalinist, cu instigari la acte de vandalism, antisociale samd nu poate si nu trebuie sa fie asociat cu un inalt functionar al unui stat modern si european.)

  TOV DINESCU, OPREA & com: cu ce va deosebiti de cei pe care i-ati “impuscat”? Folosind acelasi limbaj si instigand la folosirea acelorasi metode nu faceti decat sa deveniti niste zombi manati de ura. Adevarul cere asumare si intelepciune, adevarul nu se rosteste cu barda plina de sange si tanand capul dusmanului ranjind, mort, in mana. Adevarul se spune cu piosenie asa cum il spun martirii neamului romanesc. Cei care au trecut prin temnitele comuniste si au realizat conversia spirituala suprema si au inteles nimicnicia asupritorilor au luptat prin transfigurare crestina, prin crearea de poezii, prin rostirea de rugaciuni, prin cedarea propriei bucaturi de paine muribundului de alaturi, prin mila si smerenie fata de ucigasi.

  Tov Dinescu cate dosare cu manuscrisele celor ucisi in temnitele comuniste ati cercetat, ati scos la lumina, ati publicat, ati ingrijit ca editor, ca ‘om de carte’, de cand sunteti in CNSAS?

  Ce activitate stiintifica ati depus acolo?

  Cum ati luptat ca manuscrisele pline de sange ale detinutilor politici, ale scriitorilor deportati samd sa fie salvate din depozitele securitatii si aduse la lumina?

  Va raspund eu, tovarase Dinescu! Nici unul. Nu stiti nici ce este munca pe un manuscris, nici ce este onoarea, nici ce este cultura si nici ce este bunul-simt!

  Sunteti un netrebnic profitor si impostor!

  Un neica-nimeni incotopenit de alti infractori-culturali ai pseudo-elitei care a ocupat Romania si pus sa troneze ca scroafa in copac! De ani de zile batjocoriti, calcati in picioare, pangariti suferinta a mii si mii de oameni morti in temnitele comuniste! Sunteti o rusine pentru Romania!

  Ati avut sansa de a deveni om! de a intelege ca exista un Dumnezeu! Ati fi putut lupta pentru scriitorii asupriti in comunism, ati ales, asa cum ati declarat si pe vremuri, “Sa fiti comunist!” Este singurul lucru care v-a iesit! Asta ati fost si ati ramas pana la capat, o lichea comunista!

  Nu ati inteles ca puteti fi miliardar, ca puteti cumpara tomuri intregi de opere scrise de altii pentru d-voastra (ca si medaliile din UCRAINA SI RUSIA, ca si operele stiintifice, ca si domeniile, via, acareturile, firmele!).

  Puteti cumpara si puteti ucide, puteti injosi si umili, puteti face la o adica tot ce fac cei de teapa dvs, dar nu veti putea deveni niciodata altceva decat ceea ce sunteti! Si nu sunteti mai mult decat un limbric degradat pana la maximum!

  Opera dvs sunteti dvs, iar non-valoarea se vede de la o posta! Totul pute in persoana dvs a impostura si agramatism, a ramolisment si ura, a diversiune si securitism, a hotie si parvenitism, a tiganie si coruptie, a imoralitate si mojicie, a vulgaritate si violenta.

  SI SUFLETUL VA PUTE, “MAESTRE” AL RAULUI!

 7. Un preten said

  am February 25 2010 @ 7:01 pm

  Mircea, fa-te ca gandesti !!!!
  Mircea, fa-te ca scrii iar poezii !!!!

 8. Abord?ri medii din Mediafax | Vulture?ti said

  am June 29 2011 @ 4:43 pm

  […] Mircea, f?-te c? lucrezi nu te f? c? mori! […]

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: