In urma comunicatului de presa al CJ Harghita, sunt amenintat cu moartea pentru sesizarea mea la CNCD! – Dan Tanasa

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=38808
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


19 Comentarii pana acum»

 1. obiectiva said

  am February 14 2010 @ 2:25 pm

  aveti suficiente arme legale, nu letale, sa contracarati amenintarile. ati citit DE GARDA MAGHIARA?

 2. obiectiva said

  am February 14 2010 @ 2:25 pm

  VA DATI SEAMA CUM SE SIMT ROMANII DE PRIN GARHITA SI COVASNA?

 3. obiectiva said

  am February 14 2010 @ 2:26 pm

  erata, harghita.

 4. obiectiva said

  am February 14 2010 @ 3:35 pm

  acum, sa vedem d/le Urban, cine va sare in ajutor? se tem pentru fundul lor.. sa vedem cate comentarii de sustinere primiti. cine nu are curaj, nu merita sa traiasca.. sa fie sclav. vaccinat. devalizat de organe..

 5. obiectiva said

  am February 14 2010 @ 4:22 pm

  stati, ca era vorba de DAN TANASA?

 6. ady said

  am February 14 2010 @ 5:53 pm

  dar ce cauta la guvernare organizatia terorista udmr?
  locul lor e la puscarie grea pentru tradare nu alaturi de pdl.se pare insa ca pdl-ul i-a rugat sa vina la guvernare deci intr-un fel isi merita soarta. unde se mai pomeneste in lume o organizatie sa conduca sau sa fie parte la guvernarea unei tari?

 7. Catalin HN said

  am February 14 2010 @ 11:03 pm

  Nici unul din presedintii Romaniei de dupa 89 nu a luat “taurul de coarne” in privinta pretentiilor aberante si vadit antiromanesti ale UDMR-ului. Acestea sunt roadele a 20 de ani de prostie politica. Problema antiromanismului liderilor maghiarilor din Transilvania este unul din rarele subiecte in care ii dau dreptate lui C.V. Tudor. Locul lui Marko Bela & Co nu este in Parlament, ci in puscarie. Romanii trebuie sa se simta la ei acasa oriunde pe teritoriul Romaniei, deci si in Harghita sau Covasna sau oricare alt loc din Transilvania. Sunt alaturi de d-nul Dan Tanasa si il rog pe d-nul sen. Urban, desi nu fac parte din circumscriptia electorala a dumnealui, sa ridice in Senat problema atitudinii antiromanesti si anticonstitutionale a UDMR-ului si sa ceara ridicarea imunitatii parlamentare a liderilor UDMR-isti si trimiterea lor in justitie. Lucrurile au mers prea departe si aceasta este singura solutie in acest moment.

 8. codin said

  am February 15 2010 @ 5:20 am

  Reprezentantii de varf ai Uniunii Sovietice si ai Germaniei au avut convorbiri interesante despre Romania inainte de “89 precum si putin dupa lovitura de stat, in paralel SUA oferind din plin sprijin logistic si “filozofie” de specialitate in ceea ce priveste traseul pe care poltica romaneasca il va adopta de atunci si pana in zilele noastre. UDMR-ul asa a fost conceput sa fie inca inainte cu mult timp de a aparea in plan politic, a fost gandit aidoma UCK-ului din Albania si exact pentru acelasi scop, de a faramita puterea statala si teritoriala batatorind dinainte calea Noii Ordini Mondiale, care nu mai are chef de dispute legate de “autonomie” ori “stat national”.Asa ca se folosesc de astfel de etnii pretutindeni, le incurajeaza, le antreneaza, le coordoneaza si le ametesc cu himera “autonomiei” si a “propasirii etnice” nemaiintalnite. Ca ceea ce urmeaza nu este ceea ce se trambiteaza e alta poveste, si se va vedea in urmatorii 10-15 ani.Oricum, planul era cunoscut asa cum erau stiuti si pasii pentru a se ajunge in situatia asta,politicienii nu sunt straini de aceste manevre insa nu au ce face deoarece nu mai sunt de mult timp ei care conduc aceasta tara.Ganditi-va la urmatoarele si comparati cu realitatea:
  1.Guvernul nu este ales de noi ci ne este impus prin “alegerea” fortata intre 2 optiuni postate si sponsorizate din acelasi buzunar.
  2.Guvernul nu este acolo pentru a deservi cetatenii si a conserva constitutia tarii.
  3.Politia nu este acolo pentru a apara cetatenii si drepturile acestora,ci exista pentru a proteja sistemul de guvernamant, caci e pusa de aceiasi oameni care au implantat si guvernul.
  4.Serviciile secrete nu mai sunt acolo pentru a apara tara de tradatori si economia nationala de devalizari.Uita-te in jur si vei intelege de ce e secreta.
  Daca gandim altfel inseamna ca nu am iesit inca din realitatea holografica care a fost implantata in mintile noastre de mici copii.Este o TEHNICA DE MANIPULARE extraordinara, si se numeste REALITATE HOLOGRAFICA.De cand iesim pe lumea asta suntem dresati din gradinita, scoala, universitati, serviciu etc… sa credem anumite lucruri desi ele nu sunt asa.In momentul in care deja credem in ceea ce ni se baga constant in cap suntem parte a REALITATII HOLOGRAFICE.Din acel moment devine foarte greu sa mai gandim pentru noi insine, sa realizam cine suntem de fapt, traim un nonsens etern in care totul in jurul nostru nu isi gaseste o explicatie coerenta si absolut valida, si nici nu e de mirare de ce, deoarece totul e o minciuna.

 9. vrajitorul.eu said

  am February 15 2010 @ 11:57 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 10. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 15 2010 @ 11:57 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 11. cineva said

  am February 15 2010 @ 12:16 pm

  Codin, Protocoalele specifica si confirma clar ce spui si tu mai sus.
  Si sa stii ca “baietii” nu se abat nici cu o linie de la ce au scris acolo. Codurilea alea 24 sunt de 100 de ori mai tari si mai usor implementabile si intretinute decat Constitutia Romaniei!

 12. Andrei said

  am February 15 2010 @ 12:34 pm

 13. gigel said

  am February 16 2010 @ 12:53 pm

  vorbiti va rog si despre asta
  http://www.nytimes.com/2009/12/01/science/01arch.html?_r=1
  poate se aude ceva si prin presa noastra mai apoi
  poate incepem si noi sa ne simtim mandri ca suntem romani

 14. Adam said

  am February 16 2010 @ 1:24 pm

  Dl Iulian Urban, cand veti formula interpelari privind miile de comentarii postate pe paginile ziarelor romanesti, care contin amenintari cu moartea la adresa membrilor comunitatii maghiare? (moarte ungurilor, afara cu ungurii din tara etc.)

 15. obiectiva said

  am February 17 2010 @ 7:44 pm

  @Adam, fa/le publice si mai vorbim.. dar, sa fie traduse in limba romana, PLEASE!

 16. ildiko said

  am February 18 2010 @ 2:02 pm

  obiectiva
  Asigura-te ca ai destul timp liber, fa-ti o cafea mare,ia cu tine ceva de rontait, fa-te comoda in fotliu si da o cautare google pe romaneste cu “moarte ungurilor”. Distractie placuta!

 17. Parema said

  am February 18 2010 @ 2:09 pm

  ildiko
  nu e asa
  ia cauta pe net moarte romanilor, moarte tiganilor de romani, articole din Italia si alte tari care dau in noi, etc
  pune totul pe tapet daca vrei sa fi corecta
  altfel ne pierdem vremea

 18. ildiko said

  am February 18 2010 @ 3:14 pm

  Parema
  Ai dreptate, asa este. Dar obiectiva a vrut un raspuns restrans, punctual si am procedat ca atare.
  Sincera sa fiu pana acum nu am dat o asemenea cautare google, nu ma intereseaza, pentru nicio natie.

 19. Adam said

  am February 18 2010 @ 6:44 pm

  @obiectiva: Cum adica sa le fac publice? Pai sunt publice, vezi comentariile scrise dupa orice material cu tema maghiara din orice ziar online.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: