Pana cand ? Emisiunile Realitatea TV ?i Antena 3 transmise de la Parlament , pl?tite din banii no?tri

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=38735
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


15 Comentarii pana acum»

 1. marian said

  am February 12 2010 @ 1:33 pm

  Sa inteleg ca toti au fost de acord sa chiuleasca mai usor , mai putin un rebel de la UDMR.
  Deci au votat toti PDL , PNL , PSD , Independenti etc, pentru furtul din avutia nationala. Deci n-avem nici o sansa sa iesim prea repede din recesiune.

 2. Catalin HN said

  am February 12 2010 @ 1:35 pm

  Doar emisiunile Realitatea TV ?i Antena 3 transmise de la Parlament sunt platite din banii nostri sau si ale celorlalte televiziuni ? Daca era vorba de B1 TV sau OTV ati fi pus aceeasi intrebare ? In ceea ce priveste manipularea, de departe “campioni” sunt OTV si B1, nicidecum Realitatea sau Antena 3. In ceea ce ma priveste, eu unul sunt de acord ca ORICE televiziune care transmite de la Parlament sa o faca pe bani publici.

 3. Parmalat said

  am February 12 2010 @ 1:38 pm

  bati campii cataline
  realitatea tv s-a remarcat prin furibunda campania pro vaccin cand zbierau diferiti cu spume la gura ca toni tecuceanu a murit de AH1N1, acum iata ca a iesti totul la iveala si nimeni nu isi cere scuze
  apoi daca vrei si esti de acord sa fie platite televiziunile din bani publici, plateste-le dumitale costurile si cu asta basta
  ma crucesc sa vad ce postati unii dintre voi pe forumuri, vorbiti ca sa va aflati in treaba inconstientilor !

 4. Catalin HN said

  am February 12 2010 @ 2:06 pm

  @ Parmalat: tot Realitatea se remarca si prin campania anti-basescu si anti-pdl, care este cea care de fapt il deranjeaza pe dl. Urban. De ce nu zici nimic de B1, care a facut propaganda vaccinului la fel de mult ca si Realitatea ? Probabil ca atat de duce capul ; iar daca nu-ti place ce posteaza unii pe forumuri, nu le mai citi. In ceea ce priveste epitetul “inconstient”, ala sa-l adresezi parintilor tai care (nu) te-au educat si celor care au votat basescu la ultimele alegeri.

 5. VIOREL URBAN said

  am February 12 2010 @ 2:40 pm

  @ Catalin

  Exagerezi si vad ca ai ceva cu noi
  Orice facem nu e bine, orice realizam reprezinta manipulare si altele, conform opiniei tale
  Oare tot asa le spui si celor din colegiul tau ?
  Inteleg insa ca asta inseamna democratie in viziunea ta, insa sincer nu te va ajuta cu nimic deci aceste atacuri si improscari cu noroi [sau altceva] nu fac decat sa ne arate ca nu se cunoaste recunoasterea pentru cei care inceraca sa faca ceva
  Pacat ca te comporti in acest fel insa e alegerea ta, si tot tu vei recolta ce semeni acum

 6. Eugen@CatalinNH said

  am February 12 2010 @ 2:52 pm

  Mustesti de prostie si nesimtire; Nici nu merita sa ti se dea vreo replica pentru ca esti cronic

 7. Catalin HN said

  am February 12 2010 @ 3:22 pm

  @ VIOREL URBAN:
  1. daca as fi recoltat ceea ce am semanat, ar fi fost bine; ar fi insemnat ca basescu sa nu mai fie presedinte, caz in care nu s-ar fi pus problema “feudalizarii” Romaniei conform pactului de guvernare cu UDMR-ul
  2. ” Orice facem nu e bine, orice realizam reprezinta manipulare si altele, conform opiniei tale … ” este o acuzatie nefondata; chiar zilele trecute mi-am exprimat satisfactia pe acest blog asupra a 3 initiative legislative pe care le-ai depus in Parlament; si au mai fost si alte situatii, te rog sa-ti amintesti.
  Nu pot sa stau insa indiferent atunci cand acuzi de toate relele posibile doar 2 televiziuni, e drept cu pacatele lor, iar alte televiziuni (B1, OTV…) le treci cu vederea desi au cel putin tot atatea “pacate” cat Realitatea sau Antena 3.
  3. observ ca “aplaudacii” pdl din campanie (Parmalat si Eugen) au inceput din nou sa fie activi pe forum ; le doresc tot ce-mi doresc si ei mie, cu precizarea ca modul in care se exprima (si care este tolerat de tine, Iuliane, desi ar trebui sa iei atitudine impotriva exprimarilor jignitoare) este, din cate se observa, un numitor comun al celor care il voteaza pe basescu (si pe boc, udrea, videanu, … etc).
  4. “Exagerezi si vad ca ai ceva cu noi” – mi-am argumentat postarile de fiecare data si as fi curios sa vad ce argumente imi aduci atunci cand spui ca exagerez. Personal, as fi cel mai fericit sa am ocazia sa laud partidul aflat la guvernare si pe presedintele tarii; cred ca asta e dorinta fiecarui roman. Din pacate, afacerea “Initium” (disculpata subtil sub argumentul ca guvernul a fost “obligat” sa o accepte, fara sa precizezi cine ar fi putut sa oblige Romania la asa ceva – o manipulare clara) si recenta “federalizare” sau mai bine zis “feudalizare” a Romaniei, care pune in pericol insasi existenta Romaniei ca stat, sunt tot atatea motive (foarte grave) de a combate orice si pe oricine incearca sa le prezinte intr-o lumina favorabila, indiferent daca se numeste Urban Iulian, Marko Bela sau Mircea Geoana.
  5. personal m-am bucurat atunci cand am luat cunostinta cu acest blog si am spus ca in sfarsit, un parlamentar are curajul sa se lupte pt. adevar si normalitate. As fi bucuros ca si in viitor sa constat acelasi lucru. Trebuie sa realizam cu totii insa, ca daca nu ne vom opune cu tot ceea ce putem unor probleme precum “initium” sau “regionalizarea Romaniei” vom afecta in mod negativ nu doar generatia noastra ci si multe generatii care vor urma. Iar televiziunile care nu sunt de acord si critica presedentia sau pdl-ul nu trebuiesc eliminate (fiindca in felul acesta ne indreptam catre dictatura) in detrimentul celor care sustin pe basescu.

  PS:
  ” … tot tu vei recolta ce semeni acum ” – sper ca nu este o amenintare. Orice dictatura incepe cu reducerea la tacere a celor cu pareri diferite.

 8. http://www.urbanviorel.ro/category/adevarul-despre-mass-media-din-romania/ said

  am February 12 2010 @ 3:41 pm

 9. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 12 2010 @ 4:43 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 10. vrajitorul.eu said

  am February 12 2010 @ 4:43 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 11. ildiko said

  am February 12 2010 @ 6:36 pm

  Eu ma uit la ambele posturi, cotizez si la stat cu taxe si impozite. Sunt convinsa ca mai sunt si altii ca mine. In concluzie, o parte din banii NOSTRI sunt cheltuiti in acest scop.
  Cui nu-i place sa schimbe canalul, si eu asa procedez, de multe ori inclusiv cu cele doua posturi.
  Nu are niciun rost sa ne balacarim pe aceasta tema.

 12. florin said

  am February 13 2010 @ 5:04 pm

  va spun eu dumnezeu sa binecuvinteze postul tv antena 3 si realitatea ca sunt singurele care lupta pentru populatie cu adevarat,ce naiba face tvr1 nimic pentru oameni ia abonament cu forta de la populatie si nici macar o transmisie HD nu sint istare sa dea la nivel national,pina si albanezi au tv hd vaide mama nostra=la multi ani antena 3 si realitatea tv

 13. ileana said

  am February 15 2010 @ 2:42 pm

  Nu este vorba de schimbat canalul, Ildiko.
  Este vorba de un principiu.

  In mod normal Televiziunea Publica, la care cotizam fortat
  cu totii, ar trebui sa faca astfel de transmisiuni, pentru
  informarea populatiei.
  D-le Senator Urban, este laudabil ca semnalati astfel de probleme,
  dar am dori sa aflam mai curind ce faceti ca sa inlaturati astfel
  de anomalii.

 14. Dora said

  am February 16 2010 @ 1:55 pm

  Cele doua televiziuni au cerut acordul de a transmite de la parlament si l-au primit, deci nu transmit ilegal. De ce au cerut acest acord? Simplu, pentru ca stiu ca se vinde bine circul cu parlamentari. Deci au un marketing bun. De ce nu fac si celelalte televiziuni la fel? Simplu, pentru ca nu au un marketing bun. Daca cereau si ele aprobarea de a transmite de la parlament, cu siguranta ca ar fi primit si ele aprobarea. Nu inteleg de ce nu intelegeti. De fap cred ca incep sa inteleg. Fraierii de parlamentari au dat aprobarea fara a pune conditii, de pilda de costuri…de ce au facut asta? simplu, parlamentarii nu se pricep la marketing cind e vorba de bani publici. Daca era vorba de banii lor, sa vedeti ce bine ar fi negociat. Simplu…

 15. cineva said

  am February 16 2010 @ 9:02 pm

  Nu sunt de acord ca televiziunile sa pupe vreun ban pubic pentru ca , SIMPLU : NU MA MAI UIT LA ELE! Si imi doresc din inima sa nu fiu singurul!
  Documentarele de la Animal Planet imi sunt suficiente pentru a intelege politichia din Romania …

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: