Lasati-l odata pe Toni Tecuceanu sa se odihneasta linistit; Ah1n1, Streinu-Cercel stiu de ce…….

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=38689
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. Zolly said

  am February 11 2010 @ 5:03 pm

 2. cineva said

  am February 11 2010 @ 8:54 pm

  Credeam ca in tara asta de “crestini” mai exista o umbra de respect pentru cei de dincolo …

 3. Metalshrine said

  am February 12 2010 @ 9:14 am

  Ce jidanca imputita…

 4. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 12 2010 @ 11:26 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 5. www.vrajitorul.eu/ said

  am February 12 2010 @ 11:26 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 6. Ricu said

  am February 12 2010 @ 3:09 pm

  Mai bine v-ati cheltui energiile in a descuraja tampenia asta cu inregistrarea numelor ca marca la OSIM. OSIM-ul a consfintit asemenea imbecilitate lui Valentin Ceausescu si romanul, ca oile, au sarit sa-l copie.
  Nu stiu de ce ignorati insasi declaratia fratelui lui Toni Tecucianu din primul moment, si in care spunea cu gura lui sio neobligat de nimeni, ca fratele lui era in stare foarte grava si ca respira numai cu varfurile plamanilor. Si acum cere daune. Mai bine si-ar lasa fratele sa odihneasca in pace si nu i-ar mai intina memorie.

 7. anonim said

  am February 12 2010 @ 3:16 pm

  Ricule nici nu cunosti numele corect
  NU decizi tu ce face sau nu fratele lui Toni sclavule platit sa postezi aici imbecilitati

  esti un jeg, iti doresc sa mori in chinuri
  jigodie fara inima care esti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. obiectiva said

  am February 12 2010 @ 4:42 pm

  OOOO, VACA, CIOCLU!CREDETI CA IN LIMBA ROMANA MERGE CIOACLA?

 9. Valentin Dobre said

  am July 27 2010 @ 1:44 am

  Articolul e de cand s-a dus ultima iarna, dar totusi am dat de el umbland aiurea pe internet acum la sfarsit de iulie. Si intamplarea a facut ca sa regasesc o persoana ce nu am mai vazut-o de multa vreme, cred ca ultima data cand am vazut-o a fost abia in anul 2006. Pe Loveva (ca despre ea vreau sa vorbesc) o cunosc de cand aveam 10 ani, si ea 18. Ii stiu si fetita care i s-a nascut cu putin inainte sa trecem in anul 2000. Si pe sotul ei il cunosc deasemeni.

  Nu foarte bine ii cunosc, dar nu cred ca Loveva s-ar fi schimbat asa de mult, niciodata nu am perceput-o ca fiind o persoana ce doreste sa fie tot timpul in fata, la lumina reflectoarelor. Cand eram mic, o consideram vedeta….era vedeta mea si atat. Cred ca o si idolatrizam. Doar atunci a fost vedeta, in rest sunt convins ca a fost mereu o persoana muncitoare, dedicata muncii ei oriunde ar fi lucrat. Daca a iesit vreodata in evidenta este pentru ca a avut initiative, idei, si nu pentru ca si-ar fi dorit sa i se faca un cult al personalitatii. Urasc ideea asta, de a face orice ca sa te stie toata lumea. Daca Loveva ar fi facut asta, m-a dezamagit foarte mult, dar eu cred ca are un proiect. Vrea sa faca ceva in amintirea lui Toni, si daca fratele celui decedat i-a dat dreptul, atunci orice comentariu negativ nu are rost. Poate ar fi fost mai folositor niste urari de succes, poate si un pic mai multa sustinere financiara, dar nu comentarii de genul “tembela” sau “jidanca imputita”…..dar mai ales tu Metalshrine, tu ai vazut-o la fatza? Tu o cunosti? Te poti lauda ca o stii de 16 ani incat sa spui ca e jidanca? E posibil mai degraba eu sa fiu jidan, dar trebuie inviat Hitler ca sa aflu asta….si nu ai vrea….si nici eu…

  Regret ca nu ma pot pastra neutru in chestia asta, dar multi comentati fara sa stiti, fara sa fiti in tema, iar daca vreti sa spuneti o parere macar aduceti-va aminte ca s-a inventat si decenta……

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: