Banner

Dezvaluiri.ro : Ministerul S?n?t??ii ascunde mor?ii de grip? AH1N1 în spatele secretului de stat!!!

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=38647
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


19 Comentarii pana acum»

 1. cineva said

  am February 11 2010 @ 1:40 pm

  Ce poza faina! Nu i-ar sta mai bine insa cu o gaura de glontz in frunte ? :) Sau putem testa efectele gripei porcine pe el …

 2. gabi said

  am February 11 2010 @ 1:49 pm

  Luati poza cu masonul asta spurcat, ca-mi vine sa vars!

 3. www.vrajitorul.eu/ said

  am February 11 2010 @ 1:58 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 11 2010 @ 1:59 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 5. Zolly said

  am February 11 2010 @ 2:29 pm

 6. SIANA said

  am February 11 2010 @ 2:33 pm

  Pentru ZOLLY:

  Citim , ne documentam dar…….. suntem OBLIGATI sa inghitim gogosile celor ce ne conduc .

  Ce putem face ?

 7. Zolly said

  am February 11 2010 @ 2:38 pm

  @ SIANA

  NU SUNTETI OBLIGATI ! Unde scrie ca sunteti obligati ? Exista vaccinuri obligatorii insa doar cateva , restul NU SUNT ! Informati-va, raspanditi informatia, educati si pe altii sa fie deschisi la minte, sa puna intrebari si sa nu se mai lase spalati pe creier de acesti propagandisti care au buzunarele doldora cu banii luati de la marile concerne farmaceutice !
  Putem sa invatam sa ne folosim de drepturile si libertatile noastre , sa le aratam ca nu suntem mici, neinsemnati sau umili!
  Te rog sa parcurgi linkurile alea si altele de pe google legate de aceste date , ca sa nu zici ca te trimit doar la o singura sursa sau ca am eu adevarul absolut, insa pentru Dumnezeu nu-i mai lasati sa va prosteasca la tv sau radio, scoli, etc
  bye

 8. politika said

  am February 11 2010 @ 3:29 pm

  LEGEA LUI PAUL VALÉRY..

  “Politica este arta de a-i împiedica pe oameni sa se amestece în treburile care-i privesc.”

  Aducindu-ne aminte Legea de mai sus, incercam sa intelegem mai “original” ce este ( sau ce a fost ) cu Gripa Porcina AH1N1.
  Pornind de la Ipoteza fatalista ( Ori cu totii sa muriti, ori cu totii sa scapam ! ) Ministerul Sanatatii incearca sa se adapteze la noile cerinte ale pietei moderne in care comertul cu substante chimice (medicamente) si vaccinuri a ajuns mai prosper decit vanzarea drogurilor (exista si o mare-mare asemanare…) sau decit comertul cu sex.
  Usor adaptabili din fire, ministrii si secretarii de stat au inteles “din zbor” lectiile furnizorilor de asemenea leacuri si incearca cu disperare sa bage in fundul (si pe gitul) romanilor cit mai multa “marfa” care le produce senzatii tari $$$ (sau €€€) prin conturi !
  In rest TOTUL ESTE SECRET DE STAT.

  Stiut fiind si faptul ca “Tot ceea ce este de stat … STA !” nu mai mira pe nimeni faptul ca fiecare nou Ministru vine cu o idee ORIGINALA de capatuire (a lui incluzint tot neamu’ dintr-un inventar komplet al intregului “arbore ginecologic”)

  MORTII (rivalizind ca numar cu cei de la Revolutie, si depasindu-i usor pe cei inregistrati in Afganistan si Irak … ) nu reprezinta pentru Domn; Ministru decit o parte din cimitirele umplute cu “materie prima” furnizata direct din spitalele romanesti, de pe mina unor DAKTARI (!) aparati de Colegiul Medicilor.

  Romania … TARA FARA STAPIN !

 9. obiectiva said

  am February 11 2010 @ 3:44 pm

  asta/noaptea, imi parea rau ca nu am un pistol. solutionam problema lui cineva.

 10. obiectiva said

  am February 11 2010 @ 3:49 pm

  MULTUMESC< D/le URBAN, ca existati. fara dvs. care sa tina piept acestor masoni, care ne/ar baga pe toti, inclusiv Justitia, in camasa de forta, daca ne opunem, daca ne luptam sa traim, nu stiu daca mai inchideam un ochi asta/noapte. si, cum imi vine sa omor pe cineva, cand sunt obosita….ii urasc!

 11. politicianul said

  am February 11 2010 @ 4:15 pm

  Comentariile injurioase nu scot la lumina adevarul care pare a fi ca:vaccinul nu este in totalitate eficient pentru toate situatiile in care-i aplicat;anumite afectiuni pot destabiliza organismul pacientului vaccinat si pot provoca decese!Se pare ca acest vaccin este benefic si lipsit de riscuri numai dupa un aviz al medicului la persoanele care sufera de anumite afectiuni!!!

 12. cineva said

  am February 11 2010 @ 9:24 pm

  “Politica este arta de a-i împiedica pe oameni sa se amestece în treburile care-i privesc.”
  Absolut genial citatul! :) Valabil ORIUNDE in RRomania!

  Stie cineva care sunt EFECTELE ACESTUI VACCIN PE TERMEN LUNG ?
  Un cancer micutz ceva …?

 13. Csaba said

  am February 11 2010 @ 9:41 pm

  Totusi nu inteleg cum acest Minister e mai presus ca legea si cum nu e de interes public numarul mortilor din cauza A/H1N1.
  Pina una alta, culpam Guvernul pentru indiferenta cu care suntem tratati noi, nimenii ce-i votam, si problemele noastre.

 14. cineva said

  am February 11 2010 @ 10:46 pm

  Noi doar am fost la vot nu am si votat efectiv …
  Cei DE SUS, cu rude la TelAviv, au decis dupa un pic de ezitare sa aleaga pe cine le reprezinta mai bine interesele. :)

  “Dati prostimii conducatorul pe care si-l doreste majoritatea pentru a-i mai tine o vreme sub obedienta pana ne facem treburile” parca zic Protocoalele 😉
  Da oricum baietii aia merg in planuri dupa principiul lui Mircea “De-o fi una de-o fi alta …”
  Ei nu se grabesc la legi ca noi ca au tot timpul.Mereu cauta varianta cea mai buna.

 15. Dan Oprea said

  am February 12 2010 @ 6:48 pm

  Totul in tara asta a devenit o mare BATAIE DE JOC! Ministerele vad ca s-au specializat, in a fura si a-si bate joc de populatie. Sunt maestrii in dezinformare, hotie fara scrupule, manipulare, etc.
  Revin la o idee afirmata mai demult. Nu putem sa ne asociem intr-o alta organizatie gen Societate Civila, care sa faca manifestatii, sa traga cumva la raspundere sacalii din tara asta? Cred ca ar avea jumatate din tara ca membri. Pana si mie mi se pare o utopie, dar ceva trebuie facut, nu se mai poate, pana cand sa tot inghitim si sa induram. Cred ca mai e putin pana cand se varsa paharul

 16. DZP said

  am February 12 2010 @ 6:52 pm

 17. H1N1 said

  am February 12 2010 @ 7:05 pm

  Cauza mortii in cazul celor care au murit ulterior unei infectii cu H1N1 nu este infectia propriu-zisa ci complicatiile care apar ulterior unei infectii cu H1N1, complicatii la care anumite persoane cu grad mai redus de raspuns la infectii nu au facut fata. Asa ceva s-a intamplat, se intampla si se va intampla in toata lumea inclusiv in cele mai dezvoltate si scumpe sisteme sanitare. Sunt cazuri cunoscute si raportate in toata presa de specialitate, chiar si in conditiile utilizarii celor mai scumpe antibiotice sau aparate sunt oameni care mor. Aparent in Romania nu e nici mai bine nici mai rau.
  Odata ce pacientul a ajuns sa aibe nevoie de terapie intensiva, sa fie intubat si conectat la ventilatoare si sa aiba acces intravenos prin linii centrale, riscurile de contaminare cu germeni rezistenti care se gasesc in spitale in aer, pe echipamente, personal, alti pacienti, aparate de ventilare, riscurile de deces cresc in mod exponential. Rata de deces e foarte mare impotriva celor mai intense eforturi. E greu de acceptat, dar asta este realitatea. Se pot face eforturi pentru a reduce procentul celor care se contamoineaza, dar din pacate oameni pot muri. Repet, cei care au ajuns la terapie intensiva ar fi murit oricum fara acest suport agresiv. FOarte multi pacienti beneficiaza si ies vii din terapie intesiva datorita personalului si tehnologiilor, dar trebuie acceptat ca unii nu reusesc sa lupte cu complicatiile.

  De aceea, important este ca sa previ sa nu ajungi la terapie intensiva, care este un gest de extrema disperare. Asta se face prin mijloacele care le stiti de igiena si protectie generala, eventual vaccin (la care vad ca multi amatori sunt inca sensibili si si-au facut o meserie prin a-l combate) sau evaluare medicala la primele simptome de agravare pt reducerea complicatiilor posibile cu anti-virale si antibiotice puternice.

  Pacientul in cauza, avea in mod clar un dezavantaj major si cunoscut prin masa corporala, (nu cunosc cazul precis, dar e foarte posibil sa fi avut diabet tinand cont de greutata sa si eventual sa fie fumator) nu avea protectie imunitara prin vaccin, s-a prezentat pentru ajutor medical cu foarte mare intarziere cand deja a intrat in detresa acuta respiratorie (care are mortalitate foarte mare) si a fost necesara intubarea si mentinerea lui pe aparate ventilatorii si cu metode agresive de perfuzie si terapie cu antibiotice (pt care e posibil speciile bacteriene sa fi dezvoltat imunitate). Din acest moment de multe ori D-zeu este cel care decide soarta. Spitalele in general sunt locuri unde exista riscuri foarte mari de a contacta germeni rezistenti si foarte agresivi, si riscul de deces e foarte mare.

  Comentariile celor care nu conosc, pot fi intelese datorita frustrarii care este naturala, dar modul in care sunt exprimate nu dovedeste decat lipsa de educatie si bun simt.

  Fara discutie sunt lucruri care se pot face pentru a ajuta ca sistemul medical romanesc sa fie si mai pregatit in viitor pentru a trata astfel de cazuri. Din pacate tonul discutie mediate de dl. Urban incita la revolta oarba in locul stimularii unei atitudini constructive. Din poizitia de avocat poate sa spuna ce aberatii vrea ca sa castige o paine. Din pozitia de politician poate sa arunce cu mizerii pentru a-si atrage electoratul care crede el ca il caracterizeaza (de care nu multi ar fi prea mandri). Dar din pozitia de parlamentar presupus responsabil i-a sugera sa initieze cateva procese care sa duca spre imbunatatirea situatiei actuale:

  1. Sa sustina alocarea unui buget sanatatii publice de cel putin acelasi procent ca in tarile pe care le considera drept etalon al calitatii actului medical pe care si-l doreste.

  2. Sa sustina infiintarea ca in tarile dezvoltate a specialitatii de tehnician in terapie respiratorie, specialisti care sunt inalt calificati in utilizarea si intretinerea aparatelor de ventilare, inclusiv in sterilizarea si curatarea lor.

  3. Sustinerea dezvoltarii unui proiect national prin care camerele de urgenta si sectiile de terapie intensiva sa fie echipate cu aparate, dotate cu medicamente si personalul medical instruit si platit astfel incat sa faca fata celor mai periculoase incercari medicale in orice zona a tarii.

  4. Sustinerea unui program national de control si lupta a infectiilor nosocomiale (intraspitalicesti), de la educarea publicului privind normele de igiene in afara si in spitale, dotare corespunzatoare cu statii sanitare de dezinfectare, formare de specialisti ….

  5. Dezvoltarea unui proiect epidemiologic si de diagnoistic molecular al infectiilor intraspitalicesti. Veti fi surpruns cat de extins este fenomenul ascuns de contaminare intraspitaliceasca si ce resurse enorme trebuie puse la dispozitie in mod constant pt a face fata acestei probleme majore.

  Toate punctele de mai sus sunt doar niste idei superficiale. Problema e foarte complexa si serioasa si decat echipe de persoane cu pregatire profesionala temeinica in diverse specilitati medicale pot sa o rezolve cu sustinere sociala, politica, resurse enorme materiale si de personal. In lipsa acestora nu ramane decat sa ne vaicaril sa sa dam vina pe cei care isi fac datoria cu resurse ridicole.

  Asa ceva are Romania si nu vrajba asta de trei lei pe care o genereaza dl. Urban. Acum e decizia dansului sa faca ce crede ca il reprezinta si ii este in interesul personal.

 18. Parmalat said

  am February 12 2010 @ 7:10 pm

  opa
  ia uitati cum suntem atacati de specialisti, sclavi pusi sa scrie ca nu e asa
  pariez ca daca nu lupta fratisu lui toni tecuceanu ca sa obtina actele oficiale ca toni NU A MURIT DE AH1N1 chiar si acum streinu si marionetele lui de pe net/presa/tv/radio sustineau ca toti suntem nebuni si trebuie sa ne vaccinam !
  auzi h1n1 bate campii fercit bai expertule, nu mai suntem multi prostii vostri nemernicilor profitori
  daca se ajunge la vaccinari obligatorii va astept cu toti cunoscutii si familia ca sa va arat ca inca putem refuza masinatiunile voastre bolnave
  scarbelor ! nu aveti pic de respect nici acum cand adevarul iese la iveala !
  ROMANI TREZITI-VA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 19. Dan Ungureanu said

  am February 12 2010 @ 10:41 pm

  @H1N1

  Esti extrem de nesimtit daca afirmi cu nonsalanta “Aparent in Romania nu e nici mai bine nici mai rau.”

  Vrei sa vin eu cu exemple despre macelariile din sistemul sanitar roman?
  Daca as fi medic, mi-ar fi rusine sa comentez pe un forum ca asta, stiind ce uscaturi am in stanga, in dreapta, in fata si in spate, deasupra si sub mine… Din decenta, da cautare pe forumuri (altele, nu asta neaparat) ca sa cauti un medic ginecolog bun… presupune ca iti naste nevasta. (asta va propun si dvs. dle Urban, sau oamenilor dvs.) Daca aveti suficienta rabdare adunati informatii cat sa bagati in PUSCARIE 3 sferturi din medicii ginecologi din spitalele judetene ale Romaniei, plus neonatologi, asistente si anestezisti… Si bietele femei care-si povestesc necazurile nu au nici-un interes pe respectivele forumuri, doar AVERTIZEAZA: nu te duce la ala, nu te duce la alalalt si tot asa…
  Capitolul urmator: chirurgi… Atat de laudatii chirurgi romani. Toata stima pentru ei… Am gresit. Toata stima pentru aia 5% care-si fac datoria si pe care noi, pulimea, n-o sa-i intalnim niciodata pentru ca nu avem bani.
  Medici de familie: sictir, castiga enorm fara sa ne vada la fata pe aia sanatosi, si daca am nevoie de o trimitere sau un tratament, sau o analiza, trebuie sa-i dau SPAGA, pentru ca “nu mai sunt fonduri…” Evident, dupa spaga, apar fonduri.

  Zice expertul (expert care a venit cu vorbele de acasa, la punga, om scolit de altfel, dar cam rupt de realitatea din strada, realitatea aluia care sta 4 ore la usa unui medic care uita sa vina la programari…), zice expertul: “Din pacate tonul discutie mediate de dl. Urban incita la revolta oarba in locul stimularii unei atitudini constructive. Din poizitia de avocat poate sa spuna ce aberatii vrea ca sa castige o paine. Din pozitia de politician poate sa arunce cu mizerii pentru a-si atrage electoratul care crede el ca il caracterizeaza (de care nu multi ar fi prea mandri). Dar din pozitia de parlamentar presupus responsabil i-a sugera sa initieze cateva procese care sa duca spre imbunatatirea situatiei actuale:” bla… bla…

  Eeeee, bai expertule, scolitule, deosebitule, frumosule si ochiosule, din pozitia mea, neincitat de nici-un Urban (ca nu-mi da Urban sa mananc si nici nu-mi plateste Urban ca scriu pe forumul lui la 22.30 dar sunt trezit de la 4.30), deci din pozitia mea, din picioare adica, cand citesc vorbe din astea din carti si din programe guvernamentale, nu-mi vine in cap decat o singura imagine: ce-as mai da cu dintii de chiuveta un medic din asta macelar daca as fi direct afectat de o “eroare medicala”…

  So, “In lipsa acestora nu ramane decat sa ne vaicaril sa sa dam vina pe cei care isi fac datoria cu resurse ridicole.” Sa mori tu, ridicole… Ia intereseaza-te cate miliarde au intrat in echipamente de ultima generatie in sistemul spitalicesc, in ultimii 5 ani in judetul Arges si de ce zac, noi-noute, nedesfacute? Aud? De capabili ce sunt ca sa le foloseasca… In concluzie si asadar si deci ca sa-ti arat ca stiu si eu vorbe: hai sictir cu vrajeala asta.

  Solutia e sa puneti oameni competenti la locul lor, directorii de spitale sa fie manageri si nu doctori, sa fie controlat fiecare leut, sa stea Curtea de Conturi pe hol nonstop… Aaaa, si inca o chestie buna: sa vedem si niste dosare finalizate cu parnaie pentru malpraxis, pentru spaga…

  Hai pa, ca unii mai muncesc si maine, chiar daca e sambata…

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: