Spalatori de creieri contra oameni care sustin real statul si economia tarii !

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=38616
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


12 Comentarii pana acum»

 1. ia uite ce fac altii said

  am February 10 2010 @ 4:45 pm

 2. marian said

  am February 10 2010 @ 4:45 pm

  Ehee daca toti si-ar plati datoriile la timp precum amariti de pensionari am fii departe. Mai departe no coment……………..

 3. cineva said

  am February 10 2010 @ 4:49 pm

  Iuliane, bine ca ii stim dupa cum au reactionat fiecare.
  Si in functie de asta o sa le acordam si credibilitatea noastra.

  Tot ce vreau pentru presa e ca macar sa poata fi sanctionata legal cand dau stiri GROSOLAN FALSE, atat. In rest putin mai conteaza pe cine ridica ei in slavi sau cu cine dau de pamant.

 4. Marinica said

  am February 10 2010 @ 5:21 pm

  Ciutacu este zeul meu; Du-te dracu Urbane

 5. emilia said

  am February 10 2010 @ 5:31 pm

  Mircea Dinescu: Impostura, incompatibilitate, sfidarea legilor, fals si uz de fals intelectual

  Mircea Dinescu, poetul, activistul UTC, „savantul“ de renume mondial, pcr-istul-disident se ocupa de o vreme cu „de toate“.

  De la agricultura la poezie, de la inventii si inovatii în domeniul bauturilor alcoolice, medicinii, membranelor etc. pana la rafinamente culinare si cercetari stiintifice pentru obtinerea, reproduc din textul de prezentare a proiectului ROMDIA: „dializorului romanesc pornind de la valorificarea tehnologiei de obtinere a membranelor hollow – fiber de hemodializa“.

  Dand dovada de „abilitati“ practic iesite din comun, poetul Mircea Dinescu devine astfel pe langa analist politic, fermier, actionar, vanator, pescar, director general, „cercetator si coautor“ al unor studii stiintifice si înalt functionar al statului roman (membru al Colegiului CNSAS).

  Firmele sale, oamenii sai si chiar el însusi, în calitate de actionar si de director general, vegheaza la bunul mers al lucrurilor în zona Potelu, Olt.

  Spre exemplu, în calitate de director general al firmei S.C. M.D.-Agricola S.R.L. Potelu, Olt, Mircea Dinescu participa alaturi de un grup de cercetatori ai S.C. C.C.M.M.M. S.A. la proiectul ROMDIA, al carui director este dr. ing. Constantin Dan Badea, doctor în medicina, cercetator grad II, conferentiar la Universitatea din Bucuresti.

  Citim din prezentare ca „în abordarea proiectului s-a pornit de la cercetarile privind obtinerea fibrelor de dializa care s-au finalizat în anul 2005 de catre partenerul S.C. C.C.M.M.M. S.A. si rezultatele cercetarii (Tehnologia de preparare a membranelor de hemodializa tip hollow-fiber – capilare- si instalatia de obtinere a fibrelor pentru echiparea dializorului – la pret de trei ori mai mic decat cele importate) care au fost transferate la S.C. M.D.-AGRICOLA S.R.L., societate care în prezent doreste extinderea cercetarilor în scopul fabricarii dializoarelor echipate cu fibrele obtinute (la un pret de cost de cca. 3 ori mai mic fata de cele ale producatorilor consacrati) si la un nivel de calitate similar cu cel al furnizorilor externi (Germania, Japonia, USA)“.

  Teoretic. Practic cercetarea se va desfasura avandu-l ca parte integrata în proiect si pe „savantul“ de renume mondial Mircea Dinescu!

  Va mira?
  Aflati ca Mircea Dinescu este un renumit cercetator, „a scris“, „a studiat“, a participat alaturi de adevarati oameni de stiinta, cu diferite lucrari la expozitii, simpozioane, manifestari s.a. în Rusia (Moscova), în Ucraina (Sevastopol), în Romania si prin alte locuri din lume.

  Astfel, departe de ochii presei, cu pasi repezi si mai ales silentiosi poetul Dinescu a trecut de la cultivarea vitei-de-vie si plivirea buruienilor din împrejurimile conacului sau cresterea gugustiucilor la cercetare, adica mai exact la o noua etapa profesionala si spirituala a vietii sale, aceea a cercetarii stiintifice bazate, probabil, pe temeinicile cunostinte însusite la Academia de Partid „Stefan Gheorghiu“.

  Imediat, de fapt aproape simultan cu implicarea celor doua firme în proiectul ROMDIA, încep sa curga si premiile. În anul 2005, la prima editie a Salonului International „Inventica 2005“, Universitatea „POLITEHNICA“, desfasurat la Bucuresti în perioada 18-21 octombrie 2005, colectivul format din: Marin Radu, Florica Radu, Mircea Dinescu s.a., a primit Diploma Marele Premiu (10.000 EURO) si locul I, pentru lucrarea cu numarul 608, „Monitorizarea globala a proceselor biologice ce au loc în cadrul operatiilor de dializa renala, utilizand sisteme informatice de inteligenta artificiala si interfetespecializate pentru achizitia datelor semnificative în timp real“.

  În mod deloc surprinzator firma M.D.-AGRICOLA s-a numarat printre sponsorii evenimentului, iar dr. ing. Marin RADU, directorul C.C.M.M.M., a fost si directorul Salonului. Alt amanunt interesant este acela ca printre membrii comitetului de organizare se numara si o anume doamna Prof. Elena LOGHINOVSCHI – Consilier C.C.M.M.M.

  Conform raportului de autoevaluare a unitatii de cercetare-dezvoltare S.C. MD AGRICOLA S.R.L., societate cu raspundere limitata, condusa de Mircea Dinescu, în calitate de director (si actionar majoritar, 99% din actiuni), acelasi colectiv de autori format din Marin Radu, Constantin Cristoi, Radu Iordachel, Mircea Dinescu, Liliana Pasare si Florica Radu a primit si Premiul Special al Juriului International al Salonului si Oficiului de Proprietate Intelectuala, Inventii si Marci al Federatiei Ruse pentru „Monitorizarea globala a proceselor biologice ce au loc în cadrul operatiilor de dializa renala, utilizand sisteme informatice de inteligenta artificiala si interfetespecializate pentru achizitia datelor semnificative în timp real“ la al VIII-lea Salon International de Proprietate Industriala “ARHIMEDE”, Moscova (http://www.archimedes.ru/).

  Ceea ce initial putea parea o reusita în domeniul inovatiei devine rapid, chiar si la o lectura superficiala, un amanunt frapant. Acest raport (semnat de Mircea Dinescu) abunda în citarea a numeroase perfomante, premii internationale, diplome, medalii obtinute de diverse colective de autori printre care se numara, constant, si Mircea Dinescu. De exemplu, autorii: Marin Radu, Gheorghe Batînescu, Arghirescu Marius, Mircea Dinescu, Florin Cioroianu, primesc Diploma de apreciere pentru lucrarea: “Baterie de filtrare a apei cu functie multipla, filtru de impuritati si filtru producator de apa activa continut de aceasta”, din partea Serviciului Federal de Proprietate Intelectuala Brevete si Marci, Salonul International de Proprietate Industriala “ARCHIMEDES”, Moscova-Federatia Rusa, 2006.

  Între anii 2005 si 2007 (cf. raportul semnat chiar de M. Dinescu, în calitate de director general al societatii M.D.-Agricola) poetul Mircea Dinescu primeste, alaturi de alti cercetatori, diferite distinctii pentru “Procedeu si instalatie de producere a berii, bere produsa si amestec cu hamei pentru producerea acesteia”, “Complecsi bioactivi din colagen si extract de Citrullus vulgaris, pentru uz cosmetic” si „Zguri siderurgice reciclate, procedeu si instalatie de preparare si utilizarea acestora în infrastructura terestra”, “Systeme de monitoring et regulation automatique du procesus de dialyse renale”, “Monitorizarea globala a proceselor biologice ce au loc în cadrul operatiilor de dializa renala, utilizand sisteme informatice de inteligenta artificiala si interfete specializate pentru achizitia datelor semnificative în timp real” etc., etc.

  Din continutul „RAPORTULUI DE AUTOEVALUARE
  perioada ianuarie 2005 – decembrie 2007“ (v. foto alaturat) rezulta ca firma contractanta M.D.-Agricola, Potelu, Olt a achizitionat în ultimii ani, din surse proprii, doar o linie de vinificatie si una de îmbuteliere (sa fie oare acea achizitie din fonduri europene despre care relata chiar investitorul Mircea Dinescu în cel mai recent interviu al sau, v. Cotidianul?). Asa-zisele investitii în domeniul cercetarii au fost facute majoritar din bani pulici, din fonduri de la buget, prin finantare integrala sau prin cofinantare.
  În materie de birotica, IT etc. firma M.D.-Agricola are dotari minime, echivalente cu cele ale unui elev pasionat de informatica (Pentium IV, notebook, imprimante jet si laser jet si scanner)! Asadar cercetare din bani publici, fara nicio dotare prealabila, fara investitii serioase si fara un aport substantial de capital.
  (I)
  (va urma)

  În atentia ANI: MIRCEA DINESCU în incompabilitate si prin ocuparea functiei de director general la firma M.D.-AGRICOLA, POTELU, OLT

  Conform Legii 161/2003, art. 84. – (1), c), h), (2) MIRCEA DINESCU a fost în incompatibilitate si prin functia detinuta la firma M.D.-AGRICOLA POTELU, IANCA, OLT (CUI 12499762, J28/203/2000).

  În perioada cat Mircea Dinescu a ocupat functia de membru în Colegiul CNSAS, functie asimilata celei de secretar de stat, firma la care era director general, S.C. M.D.-Agricola S.R.L. Potelu, Ianca a obtinut cofinantare din bani publici pentru proiectul ROMDIA, si pentru alte proiecte.

  Proiectul este derulat în colaborare cu S.C. CCMMM S.A. Bucuresti, S.C. M.D.-Agricola S.R.L. Potelu fiind firma contractanta.

  Consultand site-ul Ministerului de Finante si bazele de date publice aflam ca Mircea Dinescu este actionar al multor firme, cu domenii de activitate diverse (Dilema Veche, Plai cu Boi, Data Invest din Iasi s.a.m.d.).

  Stiind toate acestea si întelegand, probabil, gravitatea unei declaratii mincinoase totusi Mircea Dinescu a declarat sub semnatura proprie ca este actionar la doar doua firme (declarate si acelea inexact: M.D.-Agricola, firma înregistrata în judetul OLT, nu DOLJ cum în mod eronat a notat poetul în declaratia de interese, si Giubega).

  În aceste conditii ce garantii de normalitate si integritate poate oferi Mircea Dinescu?

  Cum poate Mircea Dinescu judeca logic, coerent dosarele, viata si martirajul unor oameni, de vreme ce el însusi pare incapabil a întelege gravitatea propriilor sale fapte si mai ales se arata a fi incapabil sa înteleaga ca un stat de drept se ghideaza dupa lege si nu dupa umorile, pasiunile, afacerile, mafiile si interesele grupurilor pe care pare a le reprezenta numitul Dinescu Mircea.

  Cum poate o persoana publica care, conform propriilor declaratii din presa, are datorii de sute de mii de euro la prieteni (Patriciu, Tanase s.a.), pentru care nu plateste nicio dobanda, sa ocupe o functie într-o institutie care ar trebui sa fie un exemplu de moralitate? Si la urma urmei de ce l-ar credita toti acesti oameni, cu sume fabuloase? Aceasta forma de împrumut nu este tocmai o metoda aproape perfecta de mituire si de solicitare a unor contraservicii?
  _________________________________

  Extras din Legea 161/2003, completata cu toate modificarile ulterioare

  SECTIUNEA a 3-a

  Incompatibilitati privind functia de membru al Guvernului si alte functii publice de autoritate din administratia publica centrala si locala

  Art. 84. – (1) Functia de membru al Guvernului este incompatibila cu:
  a) orice alta functie publica de autoritate, cu exceptia celei de deputat sau de senator ori a altor situatii prevazute de Constitutie;
  b) o functie de reprezentare profesionala salarizata în cadrul organizatiilor cu scop comercial;
  c) functia de presedinte, vicepresedinte, director general, director, administrator, membru al consiliului de administratie sau cenzor la societatile comerciale, inclusiv bancile sau alte institutii de credit, societatile de asigurare si cele financiare, precum si la institutiile publice;
  d) functia de presedinte sau de secretar al adunarilor generale ale actionarilor sau asociatilor la societatile comerciale prevazute la lit. c);
  e) functia de reprezentant al statului în adunarile generale ale societatilor comerciale prevazute la lit. c);
  f) functia de manager sau membru al consiliilor de administratie ale regiilor autonome, companiilor si societatilor nationale;
  g) calitatea de comerciant persoana fizica;
  h) calitatea de membru al unui grup de interes economic;
  i) o functie publica încredintata de un stat strain, cu exceptia acelor functii prevazute în acordurile si conventiile la care Romania este parte.
  (2) Functia de secretar de stat, functia de subsecretar de stat si functiile asimilate acestora sunt incompatibile cu exercitarea altei functii publice de autoritate, precum si cu exercitarea functiilor prevazute la alin. (1) lit. b)-i).
  (3) În mod exceptional, Guvernul poate aproba participarea persoanelor prevazute la alin. (1) si (2) ca reprezentanti ai statului în adunarea generala a actionarilor ori ca membri în consiliul de administratie al regiilor autonome, companiilor sau societatilor nationale, institutiilor publice ori al societatilor comerciale, inclusiv bancile sau alte institutii de credit, societatile de asigurare si cele financiare, de interes strategic sau în cazul în care un interes public impune aceasta.
  (4) Membrii Guvernului, secretarii de stat, subsecretarii de stat si persoanele care îndeplinesc functii asimilate acestora pot exercita functii sau activitati în domeniul didactic, al cercetarii stiintifice si al creatiei literar-artistice

  SURSA: http://romania-mare-trecut-si-viitor.blogspot.com/
  contact: emilia_ir@yahoo.com

 6. Realitatea TV nu plateste la stat said

  am February 10 2010 @ 6:11 pm

  Realitatea TV: Tentativ? jalnic? de intimidare a ?efului ANAF Imprimare E-mail
  Scris de Dana Iliescu
  V? aminti?i ?tirea care a f?cut înconjurul României c? ANAF a blocat conturile Realitatea TV pentru 4,89 milioane de lei? Se spune c? Vîntu a trebuit s? umble la scorbura unde a depozitat banii de la FNI ca s? pl?teasc? datoriile Realit??ii TV la stat. Motivul? Îndr?zneala inspectorilor ANAF de a bloca toate conturile bancare. Sup?rat foarte tare, Vîntu a dat dispozi?ii ca ?eful ANAF s? fie c?lcat în picioare la Realitatea TV.
  Aproape o lun? de zile au c?utat cu to?ii ceva s?-l compromit? pe Sorin Blejnar ?i n-au g?sit nimic. ?i atunci, ce s? fac? mon?er? „Dezinformare, manipulare ?i mult? candoare.“
  A?adar, la fiecare or?, la buletinul de ?tiri de la Realitatea TV, prezentatorii ne-au anun?at ieri c? „so?ia ?efului ANAF, Andreea Blejnar, a primit în 2009 dividende de peste 200 de mii de lei de la firma Tetacons, chiar dac? societatea înregistrase pierderi cu un an înainte“.
  ?i apoi, cu intervievarea trunchiat? a Andreei Blejnar prin telefon, c?reia i se adresau ni?te întreb?ri urmate de comentarii din studio, atacul este gata.
  Situa?ia, care e foarte clar? privind bilan?ul respectivei firme, se poate afla de pe site-ul Ministerului Finan?elor, informa?iile fiind gratuite.
  Astfel, avem pentru firma Tetacons SRL, unde Andreea Blejnar de?ine dinaintea c?s?toriei 95% din p?r?ile sociale, CUI 14886579, urm?toarele date de bilan? disponibile pe http://www.mfinante.ro:

  Anul fiscal Venituri totale Chelt. totale Profit/pierdere net?
  2005 444598 95051 336202
  2006 0 4640 -4640
  2007 0 200 -200
  2008 9566 17455 -7889

  Dividendele aferente profitului de peste 300.000 de lei din anul 2005, fiind neridicate pân? la sfâr?itul anului 2008, a?a cum reiese din bilan?ul aferent anului 2008, au fost ridicate în anul 2009, dup? ce s-a re?inut ?i v?rsat impozitul pe dividende. ?i astfel, doamna Blejnar a ridicat în mod legal dividendele „de peste 200.000 lei“ ce i se cuveneau, corespunz?tor procentului de 95% din p?r?ile sociale pe care le de?ine la firma respectiv?.

  R?zboi de durat?

  R?zboiul ANAF cu postul lui Vîntu dureaz? de mai multe luni. Ziarul „Curentul“ relata în data de 5 octombrie 2009 c? ANAF a emis mai multe titluri executorii împotriva Realitatea Media SA, înregistrate la arhiva electronic? de garan?ii reale mobiliare în data de 18 septembrie 2009 sub num?rul 2009-00014707191982-ZBF. Totalul celor 19 sume neachitate de Realitatea c?tre bugetul consolidat al statului ajungea la 1 milion de euro.
  Degeaba a încercat Vîntu s? „rezolve“ problema, c? în luna ianuarie 2010, ANAF a blocat toate conturile Realit??ii TV.
  Cu trei cereri de deschidere a falimentului aflate pe rol la Tribunalul Bucure?ti, presat de administratorii societ??ii, speria?i c? pot ajunge la pu?c?rie pe legea evaziunii fiscale având în vedere antecedentele lui Vîntu cu oameni care fac pu?c?rie dup? ce i-au administrat firmele, Vîntu a umblat la scorbura unde a depozitat banii de la FNI ?i a achitat d?rile la stat, primind astfel un respiro.
  Dar pia?a de publicitate merge greu, Realitatea a sc?zut drastic în audien?? ?i d?rile la stat trebuie pl?tite în fiecare lun?.
  Verificând pe site-ul ANAF, afl?m c? Realitatea Media are depuse ni?te cereri de compensare a datoriilor c?tre buget, în valoare total? de 1.438.590 RON. Dac? nu i se aprob? compensarea, iar trebuie s? scoat? Vîntu bani din buzunar. Or fi aflat „pe surse“ reporterii Realit??ii c? nu i s-a aprobat compensarea ?i atunci s-a declan?at atacul asupra so?iei lui Blejnar?
  Presat din toate p?r?ile, bietul Sorin Ovidiu Vîntu anun?a la începutul lunii ianuarie c? s-a decis schimbarea CA al Realitatea Media. Fals. La Registrul Comer?ului, ieri, 9 februarie, nu se operase nicio modificare la administratorii societ??ii. Prin urmare, responsabili pentru aceast? situa?ie cu ANAF-ul r?mân în continuare marii corifei ai sindicalismului românesc, care atunci când nu scot oamenii în strad? ?i nu fac grev? general? se ocup? de administrarea Realit??ii TV, fentând bugetul de stat.
  Conform Legii 31/1990, a societ??ilor comerciale, r?spunderea apar?ine administratorilor societ??ii, care sunt chiar liderii marilor confedera?ii sindicale din România, Liviu Luca, Marius Petcu, Dumitru Costin, Iacob Baciu, Achille Du?u ?i Ion Popescu. Cei ?ase sindicali?ti risc? pu?c?ria pe legea evaziunii fiscale, conform Legii nr. 241/2005, pentru prevenirea ?i combaterea evaziunii fiscale, care prevede la art. 6 c? re?inerea ?i nev?rsarea, în cel mult 30 de zile de la scaden??, a sumelor reprezentând impozite sau contribu?ii cu re?inere la surs? constituie infrac?iune ?i se pedepse?te cu închisoare de la un an la 3 ani sau cu amend?.
  Vom urm?ri în continuare cu interes desf??urarea ostilit??ilor ANAF-Realitatea Media ?i v? vom ?ine la curent.

 7. aurel said

  am February 10 2010 @ 6:22 pm

  Felicitari lui Iulian Urban si ziaristilor de la Curentul

  Mogulul VANTU si slugile sale, Dinesku Mircea&comp, nu au notiunea respectarii legii! Ei sunt mafioti si declara acest lucru cu nerusinare sfidand toate legile si pe noi, cetatenii onesti ai acestei tari!

  Rusine gastii de impostori, hoti, derbedei, agenti sub acoperire si ce or mai fi de la realitatea tv (si grupurile conexe). Poate ca cineva le va veni de hac.

 8. cineva said

  am February 10 2010 @ 8:16 pm

  “Ciutacu este zeul meu; Du-te dracu Urbane”

  Partizanismul este si a fost expresia unei gandiri limitate. – Constantin Noica

 9. cadastruintabulare said

  am February 11 2010 @ 9:50 am

  Marinica la zei trebuie sa faci plecaciuni si ofrande….si poti sa-i pupi si mana…dar nu trebuie sa injuri

 10. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 11 2010 @ 11:58 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 11. www.vrajitorul.eu/ said

  am February 11 2010 @ 11:58 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 12. cineva said

  am February 11 2010 @ 12:06 pm

  Pe zei poti sa-i pupi si undeva …in timp ce ei fac pe tine :)

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: