Banner

Reteta inselatoriei ” mari reduceri de preturi “

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=38583
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


11 Comentarii pana acum»

 1. cadastruintabulare said

  am February 10 2010 @ 10:13 am

  Numai la noi este posibil din cauza ca suntem si foarte creduli.Cum poti sa crezi ca o amarata de bluza are pretul initial sa zicem 300 lei si la reducere e 70 lei.Praf in ochi.

 2. eu said

  am February 10 2010 @ 10:51 am

  Am vrut sa imi iau de la Leonardo niste adidasi de la Headm aveau pretul de 220 lei, dupa un timp am vazut reduceri cu pana la 50 %, problema este ca acele reduceri este doar la lucrurile urate. Head`urile care imi placeau mie erau la acelasi pret

 3. cineva said

  am February 10 2010 @ 10:55 am

  Etichete cu reduceri de 50% poti pune fara macar sa schimbi o singur cifra de la pret. Ce face ANPC pentru asta, pentru RECLAMA FALSA ?

 4. Bogdan said

  am February 10 2010 @ 1:52 pm

  Frectie la un picior de lemn ce face ANPC-ul. A doua zi situatuatia e la fel . Singurii care castiga sunt inspectorii ANPC care iau spaga produse ieftinite. Va spun din experienta de peste 6 ani cu ANPC-ul.
  Chestia cu cunoasterea legii este praf in ochi pentru ca e simplu mecanismul . Comerciantul stie sigur ca pacaleste clientul , nu trebuie sa cunoasca nicio lege .

 5. Bogdan said

  am February 10 2010 @ 2:08 pm

  Oricum la imbracaminte, adaosurile sunt si de 400%, asa ca asa zisa reducere de preturi este de achi lumi. Politica acesta o practica toti comerciantii si toti intermediarii care de cele mai multe ori castiga si triplu comparativ cu importatorii.In multe situatii, discounturile vin de la comercianti si intermediari nu de la importatori.
  O alta metoda de pacalire a clientilor este atunci cand marfa ieftinita este cumparata de un singur intermediar si redistribuita la alti comercianti din tara sau vanduta on line.
  Cert este ca un comerciant serios nu poate sta cu marfa sezoniera pe stoc pentru ca acesta costa bani pentru depozitare se intretinere.

 6. cineva said

  am February 10 2010 @ 2:36 pm

  Ok, dar daca firma X pune eticheta ca a ieftinit produsul Y cu 50% si vine ANPC-ul si vede ca produsul resepectiv nu a avut niciodata o reducere de 50% ..firma X nu trebuie sa si-o ia ?

  Cel putin teoretic, ca practica o stim cu totii. :)

 7. Panterarozcupicatele said

  am February 10 2010 @ 7:07 pm

  Privesc cu ochii mariti de uimire pretul unor pantaloni barbatesti, ce-i drept sunt mai grosi…asa…ca de iarna, 285 RON. Imi trece prin minte cu viteza fulgerului : sa stea acolo pana i-oi lua eu! Apoi inima mi se mai imblanzeste cand citesc afisul, mare cat o zi de post, ca sunt reduceri de 70%. Aha, imi zic, care va sa zica ii aduc la pretul normal (de fapt) si ma indrept catre casa de marcat, dar nu cu gandul de a ma repezi sa-i cumpar ci de a intreba, ca sa fiu sigura… “Nu va suparati, ce pret au acesti pantaloni?” “140 RON”, mi se rapunde intepat. FAc repede calculul in minte si oricat de nepriceputa oi fi eu in ale matematicii parca ceva nu-mi suna bine….cum sa fie 70% reducere cand rezultatul mie imi da 50%?!?!?!? Nedumerita, nu mai indraznesc sa arunc inca o intrebare ci ii pun la loc pe raft si imi spun ,din nou, in minte:sa stea acolo pana i-oi lua eu!

 8. cineva said

  am February 10 2010 @ 9:29 pm

  Eh draga Pantera Roz …la noi in Romania matematica e un pic…relativista, are o curbura in spatiu-timp datorita gaurii negre cu masa enorma formata din NESIMTIRE PURA. Pericolul e ca in curand s-ar putea sa ne absoarba pe toti …

 9. www.vrajitorul.eu/ said

  am February 11 2010 @ 12:26 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 10. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 11 2010 @ 12:26 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 11. sos said

  am February 15 2010 @ 8:13 am

  Uneori va inselati. Sunt produse care sunt intr-adevar ieftinite cu procentul afisat.
  Daca insa va uitati pe preturile de pe etichete si mai dezlipiti cate unul, vedeti ca inainte de reducere au fost scumpite, iar daca insistati cu cautarile, observati ca dupa reducere pretul este mai mare decat cel initial. Algoritm simplu: scumpesti cu 100%; reduci noul pret cu 30%. Necazul este ca nu-i ilegal.

  :))

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: