Legea vizand usurarea intrarii in Romania a fratilor basarabeni discutata la 10 februarie in Plenul Senatului

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=38571
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. SOSBasarabia said

  am February 10 2010 @ 3:30 pm

  Suntem cu ochii pe acest proiect de lege! Asteptam ceva bun sa iasa,macar o derogare pt frati basarabeni pana la intrarea Romaniei in spatiul Schengen! Toate cele bune dvoastra ?i colegului dvoastra Viorel Badea!

 2. Cristina said

  am February 10 2010 @ 7:36 pm

  Dle Urban pentru noi Basarabenii o decizie favorabila din partea Senatului pe marginea acestui Proiect de lege este extrem de importanta, ar simplifica procedura de obtinere a vizei si ar scuti oamenii cu mijloace mai limitate de griji si stres in plus. Succes!! Aveti toata aprecierea si sustinerea noastra!

 3. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 11 2010 @ 12:48 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 4. www.vrajitorul.eu/ said

  am February 11 2010 @ 12:48 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 5. 1acolo said

  am February 11 2010 @ 3:37 pm

  Am în?eles ca a fost respinsa 😐

 6. Nicolas said

  am February 11 2010 @ 8:17 pm

  Pai, mizerabilii cei 37 nu ar trebui sa mai ajunga in senat a 2-a oara. Eu personal, cand vin in Romania, nu vin cu sute de EURO, doar biletul ma costa dus-intors vre-o 50-100 euro, clar cu avionul, mai iau cu mine 200 de euro, daca stau 4-5 zile, sigur la unchiul meu. A fost cazul cand m-am oprit pur si simplu la cineva, care tot basarabenii m-au indrumat, cheltuind pe noapte 20 RON. Deci ma intorc inapoi cu vre-o 50-100 euro.
  La fel un basarabean, daca vine la Bucuresti are unde sa se opreasca pe 2-3 zile cu hrana vine, am vazut si sunt sigur, la fel si eu, sau chiar pe 1 zi, am vorbit cu ei si nu prea au de unde sa cheltuiasca.
  Oare cei din senat sunt asa de naivi, ar fi cazul de controlat daca minimum au facut liceul, au si diploma de bacalaureat, cred ca nu. Ei cred ca ar trebui sa aiba ca sa-i cheltuiasca in RO, ridicand economia tarii. Idiotie, sunt sigur, economia va creste in conditiile, cand vor veni mult mai multi cu minimum de bani, va creste cu banii trimisi de noi in RO, va creste fara legile aprobate pe furis de cei 37 de parasiti. Doar ca cei 37 nu sunt oare trimisii “Sovietului Suprem din URSS”?

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: