Banner

Ce se poate intampla cand asculti sfaturile unui functionar de la banca

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=38525
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


10 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 9 2010 @ 3:15 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am February 9 2010 @ 3:15 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. george said

  am February 9 2010 @ 7:40 pm

  pai firma care preia creanta are dreptul sa ceara rambursarea inainte de termen?

  Daca e asa am imbulinat-o ???

 4. Seba said

  am February 9 2010 @ 10:28 pm

  Parerea mea e ca, intrucat oricum nu prea pari sa ai bani de avocati care, in cel mai bun caz ar putea sa medieze sau sa castige in instanta incat sa platesti in continuare dar o rata majorata, mai mare, singura ta varianta mai buna ar fi sa dai anunt ca vinzi apartamentul si sa te intelegi cu cine il cumpara intai sa-ti dea suma care sa acopere creanta si sa scapi de colectorul de debite iar ulterior achitarii creantei, sa-ti dea eventual un rest de cateva mii de euro. Daca lasi la pret, vei gasi un cumparator. Altfel, te vei trezi ca-ti vinde apartamentul la o licitatie trucata, de care nu a auzit nimeni, pe aprox. 12.000 de euro si ramai si fara apartament si cu rata la firma de colectare debite de aproximativ o treime din salariul tau pana se acopera diferenta si cheltuielile de judecata, adica pana la pensie… Mai bine vinzi apartamentul, ramai cu cateva mii si astfel o iei practic de la zero, adica stai in chirie pana iti poti cumpara un alt apartament cu imprumut bancar, dar macar dai banii numai pe chirie, nu ramai si fara casa si cu rate degeaba. Nu e sfarsitul lumii sa nu mai ai apartamentul.

 5. Truth Seeker said

  am February 10 2010 @ 1:10 am

  Stimata doamna Mariana,
  in situatia dumneavoastra nu prea aveti multe variante de a “lupta” cu noii creditori si asa cum vi s-a scris mai sus… de azi totul trebuie sa fie in “scris pe hirtie”.Imprumutul care il aveti se numeste “baloon” si trebuie sa stati departe de astfel de imprumuturi.
  Varianta care v-o sugerez este sa mergeti la toate bancile din zona unde locuiti sa va dea cei 21,000 Euro( sa fiti sigura ca aceasta este suma datorata)noua ipoteca v-a platii banca care v-a preluat datoria(refinantare).Imprumutul care il cereti sa fie pe o perioada cit mai lunga (ex: 10-15 ani)si sa nu aveti penalitati daca o sa il platiti mai devreme de perioada stabilita.
  PS. O singura plata aditionala anuala (13 in loc de 12) va v-a face sa platiti imprumutul aproximativ in jumatatea timpului contractului stabilit.
  PPS. Multumesc domnului Urban Iulian pentru serviciile care le face comunitatii.

 6. Tina said

  am June 2 2010 @ 11:38 am

  Va spun ce facem noi in acest moment : Nu luam legatura cu Suport Colect, le-am atras atentia celor de la BCR ca nu dorim sa fim contactati telefonic nici de BCR nici de catre Suport Colect-si sunt obligati sa respecte aceasta dorinta expresa a noastra- si le-am scris in e-mail (numai negru pe alb am corespondat cu BCR in ciuda piedicilor de toate felurile pe care BCR le-a inventat ca sa vorbim telefonic si nu prin e-mail) ca noi am semnat un contract pe 25 de ani si nu-i recunoastem decat pe semnatarii BCR in legatura cu noi.

  In momentul in care BCR a cesionat catre Suport Colect debitele noastre (si are dreptul in baza contractului s-o faca !!!) dosarul nostru a trecut la Suport Colect. Acum… , parerea mea : Contractul poate trece catre un alt colector de debite DAR NUMAI IN ACEEASI TERMENI ,adica pe 25 ani !!!!

  Dar ce incearca Suport Colect sa faca este sa ne oblige sa semnam un alt acord (deci sa schimbam termenii contractului initial de 25 ani ) cu ei si anume ca platim INTR-UN AN ! Eu cred ca aici este toata chichita !

  Drept urmare cesionarea este legala, DAR NUMAI daca respecta aceeasi termeni ca in contractul cu BCR sau daca debitorii (adica noi) semneaza ca sunt de acord cu alti termeni -adica UN AN in loc de 25 ani !

  Problema Rezolvata : NU SEMNATI cu suport colect si PLATITI-VA ratele lunare la BCR.

  Toate cele bune,

  tina

 7. victorita din iasi said

  am June 25 2010 @ 6:42 pm

  IN ATENTIA DL. IULIA URBAN, AS DORI SA NE IMFORMATI PE TOTI CARE AVEM ACEEASI SITUATIE SIMILARA CU A DOAMNEI CARE V-A SOLICITAT RASPUNS,POATE STITI DUPA CUM SE AUDE CA O NE PREIA BCR INAPOI DE LA SUPORT COLECT. VA MULTUMESC VICTORITA.

 8. victorita din iasi said

  am June 30 2010 @ 3:46 pm

  buna!chiar nu vreti sa mai scrieti nimic cum ati rezolvat cu cei de la suport?astept daca se poate cit mai multe vesti

 9. ELENA54 said

  am October 5 2010 @ 8:01 pm

  cum sa primesti raspuns atat timp cat urban detine firma de recuperare,eu am primit nenumarate tel de la o angajata a firmei urban cu solicitarea “daca avem nevoie de serviciile firmei de recuperari sa apelam ….bla bla…la urban…asa ca atunci nu stiam credeam ca-l doare de cei sarmani sau cu probleme,dar dimpotriva.Nu cred ca vreunul dintre avocatii aruncati in joc reprezinta cinstit cetatenii.

 10. ghiriac florin said

  am May 28 2012 @ 11:32 am

  Buna ziua si eu sant in aceasi situatie am platit 2 ani la bcr dupa care am ramas cu cateva rate in urma care leam platit si am platit si penalizare si la un interval de 2 luni mam trezit cu o scrisoare ca mau luat suprt colet si sa ma prezint la biroul domnului care se ocupa de situatie de la suport colet si miau zis ca nu este nici o problema ca eram disperata si mia zis ca daca platesc 6 luni fara probleme si o rata de 1000 de eur imi preia din nou dosaru banca bcr dupa care a trecut aproape un an si am vb cu dansi sami scada rata la 600eur si ma pus sa semnez actele ca un an de zile merg cu rata de 600 si dupa cateva luni la fel ma preia bcr si akm de vreo luna am fost chemata la birou ca daca am sa achit suma integral sau sa ma gandesc la o rezolvare ca banca nu mai au oferte si nu ne mai ia inapoi deci ce este de facut .

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: