19 milioane de euro a aruncat pe fereastra Romania pe gripa porcina ! Tunuri din bani publici

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=38577
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


14 Comentarii pana acum»

 1. Victor said

  am February 9 2010 @ 8:05 pm

  Noutatea e ca luni seara tarziu au venit 2 buldo (cu cupa normala, nu cu lama de deszapezit) si au facut loc celor care plateau 1 mil.
  Eu n-am platit asa ca au trecut in nepasare si au aruncat o brazda de 1 m pe strada pe care o rezolvasem eu.
  Asta e Romania? Tara cu oameni tampiti, corupti, hoti…sau toate la un loc. Eu sunt fericit cu freza mea de zapada, dar are si ea limitele ei in fata nametilor.

 2. cineva said

  am February 9 2010 @ 11:03 pm

  Si ce ? Deconteaza Streinu din taxa “fast food” …

 3. Catalin HN said

  am February 10 2010 @ 9:58 am

  Ati uitat sa precizati un amanunt important: cei 19 milioane de euro au fost “aruncati pe fereastra” nu de Romania, ci de pdl, mai bine zis de guvernul boc. “Romania” nu are nici o vina, asa ca nu denaturati realitatea.

 4. Zsizsi said

  am February 10 2010 @ 10:36 am

  Pun pariu ca nu va trece mult timp, si hop se va “naste” inca un virus care va provoca o pandemie. De data asta poate rata de mortalitate va fi si mai mare… Cine le permite acestor Dr. Mengele sa il faca pe Dumnezeu? Ma tem ca tocmai cei care ar trebui sa ne apere. Astfel se doreste controlul populatiei de pe planeta! Iar noi suntem doar niste cobai. (E ca si finalul Men in Black 2). Te poti lupta cu cineva? Esti prea mic si ori esti ignorat (cazul mai fericit) ori internat la o clinica de psihiatrie pentru “tratamente”.

 5. gabi said

  am February 10 2010 @ 11:16 am

  De asemenea, ati uitat sa precizati si inca un amanunt important: cei 19 milioane de euro nu au fost “aruncati pe fereastra” de pdl, ci de catre grupurile de interese din opozitie!!! Cautati si veti vedea cui apartine Institutul Cantacuzino, cui apartine Crucea Rosie, si o sa vedeti cine are interese in umflarea facturii.

  Asa se intampla de fiecare data. Un partid conduce oficial si neoficial conduc grupurile de interese. Luati drept exemplu SUA unde se stie faptul ca oficial SUA este condusa de Obama&Co dar neoficial este condusa de grupurile de interese saudite care detin 5 % din economia SUA dar si de alte grupuri!!

 6. Zolly said

  am February 10 2010 @ 11:17 am

 7. zzz said

  am February 10 2010 @ 11:58 am

  si aseara am “descoperit” (banuiam dinainte, dar hai sa zicem ca am descoperit cu totii) ce miscare de PR au facut Dl Cercel & Company, adica Big Farma cu decesul carcotasului. Murise saracul din cauza infectiei cu o bacterie luata din spital, nu din cauza gripei porcine. Se stia de atunci, era trecut in fisa medicala a carcotasului. Cine stie cate sute de mii s-au vaccinat numai a2a zi dimineata, dupa aflarea vestii decesului?

  Trezirea!! (de cate ori zic asta, ma gandesc la imnul nostru national, ironic de altfel. Pe cand ne desteptam si noi?)

 8. DZP said

  am February 10 2010 @ 11:59 am

  @ zzz

  Bine zis ! Si bravo pentru ca te=ai trezit

 9. cineva said

  am February 10 2010 @ 3:06 pm

  @ gabi
  “Asa se intampla de fiecare data. Un partid conduce oficial si neoficial conduc grupurile de interese.”
  Bine tinitit Gabi, felicitari! Masonii din afara au si au avut intodeauna oameni “de credinta” infiltrati in PSD si PNL (care oricum s-a compromis total dupa gafa lui Crin …).
  De fapt unor indivizi ca Streinu, Isarescu, Iliescu, Nastase …putin li se rupe de cine conduce/va conduce Romania. Ei sunt IMUNI PE VECIE!.

 10. Victor said

  am February 10 2010 @ 7:00 pm

  Si Boc+Videanu+Cercel ce zic de asta? Isi freaca mainile de bucurie tustrei.

 11. www.vrajitorul.eu/ said

  am February 11 2010 @ 12:30 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 12. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 11 2010 @ 12:37 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 13. Ion Victor Ghitescu said

  am February 12 2010 @ 4:42 pm

  In mod sigur anumite buzunare s-au umflat bine, cu aceasta ocazie…

 14. Dan Oprea said

  am February 12 2010 @ 7:03 pm

  Cred ca o perioada nu o sa mai citesc blogul dvs domnule Urban ca ma imbolnavesc de nervi. Din 2008 incoace aud numai de bani publici deturnati, scandaluri (2 Mai, Elena Udrea si altii). Cred ca s-au deturnat sute de milioane de Euro, daca nu miliarde. De unde mai are poporul asta atatia bani, ca vad ca se tot fura. Parca suntem mai bogati decat alte popoare, ca la cat suntem obligati sa platim si inca nu am murit..
  Am intrecut si pe Diavol la furat si inselat.
  Streinu Cercel e un NEMERNIC pentru ca se joaca efectiv cu vietile oamenilor. Dupa ce a murit Toni Tecuceanu, subit nu a mai murit nimeni de gripa draceasca, pardon porcina. Probabil ca el i-a imbolnavit pe toti ceilalti morti din Romania. Omul asta chiar ar trebui impuscat, pentru ca a furat enorm si e posibil ca multi din cei vaccinati de el sa se nenorocesca pe viata. Oare omul asta s-a gandit o secunda daca merita sau nu. Banul e ochiul dracului, daca s-a gandit doar la bani, nu mai e om, e DIAVOL

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: