Banner

Tratament preventiv împotriva depunerii z?pezii, pe bulevardele principale din Capital?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=38501
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. corcodel said

  am February 8 2010 @ 6:46 pm

  Nu stiu in celelalte sectoare cum a fost in weekend, dar in sectorul 4 nota 10. Au patrulat plugurile mai ceva ca la parada inclusiv pe strazile adiacente nu numai pe marile bulevarde. Evident sunt si lipsuri… adica cred ca ar fi fost si mai eficient daca in loc sa lase zapada pe margine ar fi venit cu remorcile si ar fi incarcat-o astfel viscolul nemaiavand prea mult material sa imprastie. Dar oricum cert e ca in acest sector se poate circula civilizat pe strazi, pe trotuare mai putin.
  Ce sa zic si oamenii sunt nesimtiti la greu. la mine de ex in bloc cu 80 de apartamente am iesit fix 5 nebuni, 3 de pe o scara si 2 de pe alta si am ranit la zapada nu nai pe langa propriile masini ci si la intrarea in bloc si am facut carare ca sa se poata ajunge usor macar pana la magazinele de vis a vis, cu atat mai mult cu cat sunt si oameni in varsta in bloc. Din pacate restul locatarilor cu varste intre 18-50 de ani ne-au admirat frumos de la geamuri. la cati oameni tineri sunt in bloc cred ca daca dadea fiecare macar cate 10 lopeti de zapada zau ca era totul luna de jur imprejurul blocului.
  Pe vremea raposatului cand te scotea obligatoriu la dat zapada nu se fofila nimeni, nu comenta nimeni si era fain frumos adica se putea circula pe trotuare civilizat. Acum s-au ajuns, daca au masini de 20-30 de mii de euro le cad galoanele daca dau zapada …

 2. cineva said

  am February 8 2010 @ 10:32 pm

  Bine ca a pus politia anunturi pe usile blocurilor ca locatarii sa isi curate zapada singuri ca daca nu iau amenda!
  Sectir 6, Bucuresci

 3. vlad said

  am February 9 2010 @ 1:08 am

  Va propun eu un tratament preventiv si anume-
  incepand cu data de 15 decembrie pana in data de 15 februarie-vacanta la tot poporul. Vazand azi un titlu pe antena 3 din care se intelegea ca deszapezirea costa in jur de 1,5 miliarde euro, cu banii astia stam la caldura toata iarna. Ca furnica din poveste. Si sa ninga linistit pana o ajunge zapada de 2 metri. Atunci sa iesim, sa facem cazemate si oameni de zapada.
  Si un tratament preventiv pentru canicula-
  Vacanta de pe 1 iulie pana pe 31 august

 4. Zsizsi said

  am February 9 2010 @ 9:44 am

  Acest tratament se aplica inainte de inceperea ninsorii e un procedeu de presarare care impiedica formarea unui strat de zapada pe carosabil. Mai nou materialul folosit pentru acesta ar trebui sa fie solutia de clorura de calciu (CaCl) mult mai eficienta decat sarea (NaCl) adica limita de inghet a solutiei este la o temperatura mai scazuta, dar inca in multe orase vad clasicul “tractor cu remorca cu doi baieti dand la lopata”. Avanatajul consta in faptul ca daca doresti sa depasesti utilajul, baiestii se opresc din imprastiat (aici voi face o paranteza Off Topic) si nu patiti cum am patit eu in jud. Harghita ca la 30 km/h pe carosabil inca curat (se actiona preventiv) am dorit sa depasesc masina cu presarare mecanizata l-am atentionat politicos de mai multe ori cu un blitz cu farurile si semnalizand dorinta de a depasi dar nu a oprit instalatia si mi-a ciuruit masina de pietre (ca doar nu se foloseste nisip pur ca e mai scump), iar eu nu eram dispus sa ma duc dupa el 40 de kilometrii pana la limita de judet ca mai aveam inca 150 de parcurs.
  Si casa vedeti ca cu teoria nu stam rau sa propunm spre lecturare documentul Prefecturii judetului Ialomita cu privire la masurile de combatere a efectelor negative ale situatiilor de urgenta din aceasta iarna.

  http://www.prefecturaialomita.ro/documente/masurisezonrece.pdf

  Dar cum “teoria, ca teoria, da’ practica ne omoara”, si “situatia din birou nu corespunde cu situatia de pe teren” pe viscol activitatea de deszapezire devine o munca de sisif.
  Si prim-ministrul si-a dat seama ca nu avem utilaje destul de performante pentru a face fata.
  Totusi din stiri reiese ca primarul Sect. 4 zis “Piedone” a dat dovada de un sprit organizatoric laudabil. El a reusit, altii mai au de invatat.

 5. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 9 2010 @ 11:06 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 6. vrajitorul.eu said

  am February 9 2010 @ 11:07 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 7. Sorin said

  am February 9 2010 @ 4:59 pm

  aleea de legatura intre scara blocului si trotuar apartine de administratie si trebuie curatata. corect si de bun simt. mai era un text de lege nu stiu pe unde sau cit de vechi ca si suprafata cu latime de 150 cm de la bloc apartine tot de administratie. daca e adevarat asa ceva, de ce mortii mamii ei de treaba trebuie sa curat eu trotuarul apartinind statului ? daca e invers si e tot al administratiei si vreau sa-l repar de ce mai imi trebuie autorizatie de la stat ?
  Ma poate lumina cineva in privinta asta ? ce apartine pina la urma de administratie ? doar aleea sau si trotuarul ? la mine la bloc trotuarul e cam la 8-9 m de bloc, intre ele fiind gradina, amenajata si intretinuta de ….. ROSAL, prin grija primariei sectorului 3.
  De 4 zile ies in fiecare dimineata si pe alee si pe trotuar dar nu de frica amenzii, ci pentru ca asa e civilizat.
  Si la mine in cartier s-a simtit prezenta utilajelor, chiar daca n-au intrat pina la ultima straduta.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: