Banner

Alt proces castigat privind ridicarea abuziva a masinii – de data asta in sectorul 1

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=38493
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am February 9 2010 @ 11:18 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 9 2010 @ 11:19 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Sorin said

  am February 9 2010 @ 4:30 pm

  specifica in clar de la cine vrei. Mai mult decit atit, trebuie solicitate si daune pentru neputinta de a utiliza autovehicolul, costul calatoriilor cu taxiul pina la locul unde a fost depozitata masina. Nu cred ca unei firme de ridicat ii convine sa ia banii cu o mina si sa dea mai multi cu alta.
  As vrea si un sfat juridic pe aceasta cale. Eu nu mi-am putut masina pentru ca a fost sechestrata de ei abuziv. Care este pedeapsa pentru sechestru ilegal/nelegal/abuziv cum s-o numi ?

 4. Sorin said

  am February 9 2010 @ 4:44 pm

  revin: nu mi-am putut *utiliza* masina. vorbim de cazul ipotetic in care m-a afla in locul domnului Vlad G.

 5. Marian Rosca said

  am February 10 2010 @ 3:51 pm

  Eu am castigat procesul in noiembrie 2009 (masina ridicata in ianuarie 2009) – dupa ce au facut si recurs. Mi-au dat banii inapoi. Am stat pe capul lor.
  Acum as vrea sa-i dau in judecata pentru faptul ca mi-au furat masina, mi-au sechestrat-o si m-au santajat sa le dau bani pentru a mi-o elibera. Cine ne apara drepturile in tara asta? De drepturile omului ati auzit? Domnule senator, ce faceti in Parlament, dumneavoastra si colegii dumneavoastra? Stiati ca in Romania, daca vrei sa dai in judecata pentru daune morale , trebuie sa platesti TAXA DE TIMBRU LA VALOARE? Adica aproximativ 10% din suma solicitata ca si daune morale. Sunt sigur ca stiti. Vi se pare normal? Cat valoreaza faptul ca am fost furat, santajat si masina sechestrtata si dupa aceea plimbat prin instante aproape un an? Cat? Viata si sanatatea noastra cat costa? drepturile noastre de oameni si cetateni ai UE cat costa? Vreau sa dau in judecata firma care mi-a ridicat masina ilegal si abuziv si sa cer 1.000.000 euro daune morale, dar nu am 100.000 euro sa platesc taxa de timbru. Solicit scoaterea acestei aberatii de a plati taxa de timbru .
  Domnule senator, va apreciez pentru ce faceti, dar faceti ceva concret si in aceasta privinta !

 6. nicomas said

  am March 11 2010 @ 8:17 pm

  si eu am dat in judecata ambel firme(politi rutiera si fimra care a ridicat si depozitat).am obtinut in instanta doar anularea amenzii si anularea punctelor.Acum vreau sa incerc sa dau separat si firma care a ridicat. Am citit un articol in care cineva a primit tot de la politia rutira si banii dati pentru ridicare si depozitare. E strigator la cer atata timp cat nu ni se ofera locuri de parcare.A…,am uitat sa mentionez cum mi-au ridicat masina.M-am trezit intr-o dimineata cu o staie RTAB mutat fix langa masina mea, si pana sa imi rog sotul sa se invoiasca de la sv sa mute masina…s-a dus…. .Si olitistul imi spunea in procesul verbal ca masina se afla in trafic si a stationat neregulamentar, in conditiile in care masina mea era nemiscata de o saptamana. Asta-i tara in care traim. Trebuie sa ii tinem ocupati pe smecheri cu totii, poate renunta. Mult succes tuturor. Procesul nu costa mai nimic.

 7. razvan niculescu said

  am April 7 2010 @ 1:29 pm

  nu politia trebuie sa restituie taxa de ridicare a masinii ci firma care le ridica pentru ca ea incaseaza banii si nu politia, chiar daca ridicarea autoturismului e dispusa prin procesul verbal de constatare a contraventiei incheiat de politie.Evident politia nu poate fi obligata nici sa restituie autoturismul pentru ca masina e la firma “ridicatoare” si nu in parcul auto al brigazii rutiere.Ar insemna sa te judeci si cu politia pentru anularea masurii de ridicare a autoturismului si cu firma respectiva pentru restituirea banilor dar parca nu prea merge. Mai intai cu politia si, daca ai castigat, ceri banii de la firma.

 8. Vlad Vlaicu said

  am May 11 2010 @ 1:21 pm

  Cazul meu s-a finalizat cu bine, dupa ce am cerut despagubirea din partea politiei cu titlul de daune materiale. La 1 an si 2 luni de la incident, am primit in sfarsit banii.

 9. razvan said

  am April 11 2013 @ 7:07 am

  Salut.Am castigat primul proces dar politia a facut recurs.Am cerut politiei locale restituirea banilor si am obtinut asta prima data……As vrea sa stiu daca pot cere si daune morale !

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: