Antena 1 – despre Iulian Urban – cu privire la sterilizarea cainilor vagabonzi

Tweet this
tp://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=38406

8 Comentarii pana acum»

 1. Daniela said

  am February 5 2010 @ 3:53 pm

  Ce dracu, astia-s pusi pentru a persifla acolo sau ce mama naibii?

  Pana si in Africa de Sud exista politia animalelor de prin 1970. Exista centre unde sunt tratate tot soiul de animale, exista echipe care merg in suburbii si verifica felul in care sunt tratate animalele si le sterilizeaza, deparaziteaza etc. Se dau amenzi mari, se face munca in folosul comunitatii, sau se merge la inchisoare daca maltratezi sau omori animale.

  Sa inteleg ca la noi nu a ajuns inca civilizatia din Africa de Sud?!

 2. Moi said

  am February 6 2010 @ 9:09 am

  Daniela: NU! R.B.R. – Republic Banana Romania :)

 3. WR comrade said

  am February 7 2010 @ 9:54 am

  Aveti dreptate.Ar trebui sa-i bagati in Parlament 😀

 4. je said

  am February 8 2010 @ 12:19 am

  dragilor care ati scris inainte … in orice stat ai dreptul ca cetatean contribuabil sa te intorci acasa de la munca la lasarea intunericului fara sa fi haituit de ZECI de maidanezi agresivi castrati deja !

  eu platesc, eu vreau sa merg normal pe strada iar daca nu va convine duceti-va in jungla sau luativa “potaile” in pat noaptea cu voi !

 5. AB said

  am February 8 2010 @ 1:11 pm

  Domnule Vadim,

  Subsemnatul AB, domiciliat in …., Bucuresti,

  doresc sa va aduc la cunostinta ca actiunile pe care promiteti ca le veti face pentru a evita relegiferarea posibilitatii de eutanasiere a cainilor vagabonzi au un efect negativ direct asupra vietii MAJORITATII cetatenilor orasului Bucuresti.

  Nu stiu daca din birourile/hotelul de la Bruxelles sau in jurul vilei dumneavoastra din zona Cotroceni unde locuiti v-ati simtit vreodata agresat de haide de zeci (si nu exagerez!) de maidanezi flamanzi si probabil chinuiti de frig, dar va pot invita la urmatoarea dumneavoastra vizita in tara in cartierul Drumul Taberei, mai precis in parcul Drumul Taberei la lasarea intunericului (atunci cand oamenii se intorc de la munca) si v-as ruga sa veniti fara „alai”-ul sustinatorilor dumneavoastra,

  sunt convins ca s-ar putea sa va schimbati radical parerea despre ce este normal in aceasta tara si sa intelegeti ca in calitatea mea de contribuabil atat la bugetul central al Romaniei care va finanteaza indirect si dumneavoastra cheltuielile privind mandatul de europarmalentar precum si la bugetul local al sectorului 6, nu solicit mai mult DECAT SA MERG IN SIGURANTA PE STRAZILE CARTIERULUI MEU IN DRUM SPRE CASA FARA SA FIU FUGARIT DE ZECI DE MAINDANEZI DEJA CASTRATI SI MARCATI !!!

  Este dreptul meu si cu tot respectul pentru dumneavoastra daca va veti permite sa actionati impotriva oricui incearca sa imi asigure acest drept va asigur ca voi folosi toate caile legale pentru a prezenta parlamentarilor din parlamentul european realitatea de pe strazile Bucurestiului si penibilul actiunii dumneavoastra.

  Considerand ca declaratiile dumneavoastra au fost facute intr-un moment in care nu erati la curent cu situatia din tara, va rog sa va reconsiderati opinia si conduita in consecinta.

  Mentionez ca numele si adresa mea (inclusiv emai-ul) reprezinta date cu caracter personal si imi exprim dezacordul cu folosirea lor intr-un cadrul public fara acordul meu scris explicit (restul continutului prezentei poate fi reprodus) !

 6. vrajitorul.eu said

  am February 9 2010 @ 12:18 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 7. Anonim said

  am March 3 2010 @ 4:22 am

  Partial de acord. Cainii vagabonzi pot fi sterilizati, insa trebuie intotdeauna sa ne gandim si la diversitatea genetica. Daca ii sterilizezi pe toti, specia dispare. Asa ca eu as propune mai degraba sa fie serilizati dupa o anumita varsta, dupa ce au reusit sa isi transmita genele mai departe.
  Cred ca ar trebui sa ne gandim la reducerea nr de caini vagabonzi, dar nu la exterminarea lor.

 8. iulian stef said

  am March 17 2010 @ 4:06 pm

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Video din categoria IULIAN URBAN LA TELEVIZIUNI
Vezi toate filmele