Banner

Nu inteleg cand sunt bun si cand jigodie ?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=38247
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


28 Comentarii pana acum»

 1. obiectiva said

  am February 3 2010 @ 4:17 pm

  sunteti jigodie cand apareti la TV sub numele de chiauriu! chir, v/ati schimat numele?

 2. Il las pe Mircea Badea sa ma bata daca imi raspunde la intrebare | Urban Iulian said

  am February 3 2010 @ 4:18 pm

  […] las pe Mircea Badea sa ma bata daca imi raspunde la intrebareNu inteleg cand sunt bun si cand jigodie ?IRESPONSABILITATE.Institu?ia Publica care avizeaz? suplimentele alimentare: Nu le-am recomanda […]

 3. obiectiva said

  am February 3 2010 @ 4:18 pm

  NU ATI OBSERVAT? figura si declaratia dvs. au aparut la TV, parca cum vreo 3 zile, sub numele tudor chiuariu!

 4. vrajitorul.eu said

  am February 3 2010 @ 4:33 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 5. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 3 2010 @ 4:33 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 6. Senatorul Iulian Urban, atacat de ONG-urile “de media”, dup? ce a cerut verificarea declara?iilor de avere ale jurnali?tilor! | NapocaNews said

  am February 3 2010 @ 5:20 pm

  […] sursa: http://www.iulianurban.ro […]

 7. dz said

  am February 3 2010 @ 5:23 pm

 8. Iorgu said

  am February 3 2010 @ 5:57 pm

  Probleme ziaristilor sunt altele: 1. Sunt lipsiti de principii. In analizele, editorialele, comentariile acestora ei nu pleaca de la fapte sa ajunga la principii, nici de la principii pe baza carora sa analizeze faptele. Ei ei pur si simplu exprima niste opinii, de cele mai multe ori defaimatoare, lipsite de logica. 2. Nu au reflex democratic. CTP sustinea impreuna cu alti politicieni privilegiile de casta impotriva principiului contributivitatii in acordarea pensiilor. 3. Nu fac observare si indrumare actiunilor politicienilor ci doar ii denigreaza. 4. Nu se situeaza de partea dreptatii, binelui, adevarului. Nici macar nu incearca. Nu am avut intentia sa generalizez. M-am referit doar la cei care apar pe sticla si scriu editoriale. Despre negationismul denigrator si exprimarea in nume colectiv, fenomene datorate inculturii, complexelor de inferioritate, frustrarilor personale, cu alta ocazie…

 9. Stelea said

  am February 3 2010 @ 5:58 pm

  acesti domni si doamne de la Scanteia (Adevarul) au stricat si prostituat piata media. CTP, Chirieac, Dragotescu, Ursu, Lelia.. sunt multimilionari in euroi. au influentat politica romaneasca, jucand intotdeauna cu cei care au cotizat la greu in buzunarele lor. nu vad nici o diferenta intre cei sus-numiti si hrebeciuc, basescu, mitrea, dan ioan popescu, nastase, oprisan, berceanu, videanu, blaga, sechelariu, trita fanita etc. pt cei care au prins anii ’90 in deplina * emotionala, ceea ce scriu nu reprezinta o surpriza. presa facuta de cei de mai sus (nu lipsiti de talent, cativa) nu a reprezentat decat o afacere, facuta pe spatele/destinul poporului roman. au jucat cu iliescu, nastase, niciodata cu emil constantinescu sau necomunisti. i-au facut drum lui basescu, caci si el “promitea”… CTP si gasca lui de la Adevarul se fac vinovati de inaltul grad de degradare a poporului roman. este o opinie, este posibil ca perceptia mea sa fie gresita, insa este a mea si mi-o asum. presa este mai vinovata chiar decat clasa politica pentru coruptia raspandita ca o cangrena.

 10. a said

  am February 3 2010 @ 6:04 pm

  http://www.adevarul.es/stiri/social/multi-romani-care-s-au-intors-tara-revin-dezamagiti-spania?#comentarii Ma scuzati ca va scriu tot felul de prostioare, vroiam sa va aduc la cunostinta cum noi cititorii, suntem cenzurati, ni se sterg comentariile, daca scriem despre munca dvs.De ex in acest articol, scrisesem un comentariu ca raspuns de ce nu se mai intorc romanii in tara.Scrisesem ca NU VREAU SA TRAIESC INTR-O TARA IN CARE SUNTEM DOAR NISTE COBAI PT PRODUCATORII DE MEDICAMENTE, DE VACCINURI,DE SUBSTANTE CANCERIGENE FOLOSITE IN AGRICULTURA, ETC. si pusesem link la articolele dvs referitoare la vaccinurile experimentate pe copii, etc.Mi-au sters linkurile, si mi s-a raspuns de catre admin “Ce legatura aveau linkurile de pe site-ul respectiv puse la acest articol?” .
  Poate dvs face

 11. http://www.urbaniulian.ro/2010/02/03/masajul-thailandez-ne-mai-lipsea-ca-altfel-dam-in-clocot-de-munca-in-parlament/ said

  am February 3 2010 @ 6:33 pm

 12. Claudiu said

  am February 3 2010 @ 6:43 pm

  Cred ca ai dreptate cu amendamentul asta, dar partial:

  1. Ar fi o solutie ca jurnalistii de la stat (TVR, Radio Romania, Agerpres) sa depuna declaratii de interese sub control ANI.

  2. Nu e normal ca ziaristi la media (societati comerciale) private sa fie controlati ”la integritate” de institutii ale statului. Asta ar insemna o imixtiune si un control al statului asupra presei private si, implicit, o incalcare a independentei presei – practica specifica modelului de presa autoritarist si chiar comunist (vezi Mihai Coman, Introducere in sistemul mass-media). Ar mai lipsi ca si bloggerii sa fie verificati de ANI!!

  3. Un control al integritatii tuturor jurnalistilor (si de la stat, si de la privat) ar fi, totusi benefic prin autoreglementare. De exemplu, organizatiile mari de presa, asociatiile profesionale ale jurnalistilor (Cum este AJR, de pilda) ar putea cere jurnalistilor membri sa depuna la asociatie declaratii de interese, iar asociatia sa constate eventuale derapaje, pentru ca publicul sa vada cine e ziarist si cine e bisnitar si publicul (si numai el) sa decida daca ala se mai poate numi jurnalist (adica sa-l citeasca sau sa nu-l citeasca).
  O solutie ar fi si constituirea unui soi de organizatie gen Baroul avocatilor, Colegiul medicilor, Ordinul Asistentilor, o instanta de autoreglementare si autorecunoastere in presa, la care jurnalistii sa depuna declaratiile de interese. Tu, ca avocat, poate intelegi mai bine cum ar putea arata o astfel de entitate, facand o paralela cu Baroul, poate.
  Bafta!

 13. Iulian Urban@Claudiu said

  am February 3 2010 @ 6:59 pm

  Raspuns pentru Claudiu

  Iti voi raspunde punctual. Stiu ca esti ziarist si esti PRIMUL care dezbate real problema fara patima sau injurii. Alaturi de CTP care a avut reactii verticale si a dat semn ca a inteles ce am vrut sa fac cand am propus acest amendament.

  1. Este chiar o ciudatenie faptul ca jurnalistii de la stat [ platiti din bani publici ca orice parlamentar ] nu depun acum declaratii macar e interese la ANI desi ar fi mai mult decat necesar acest lucru datorita legaturilor cu banul public

  2. Eu nu vizez acordarea pentru ANI a dreptului sa fie controlati jurnalistii pentru ca nu imi doresc asa ceva. Este vorba ca ANI sa devina DEPOZITARUL oficial al acestor declaratii de interese in conditiile in care recomandarile facute de organizatiile media nu au fost respectate de nimeni iar consecinta a fost degradarea crunta a increderii in mass-media pana la nefericitul ultim loc alaturi de venalii din clasa politica iar aici este cea mai grava consecinta;

  3.Da, este o solutie insa intreb : cand, cum si cine va urmari aplicarea ei unitara astfel incat presa sa isi recastige credibilitatea ? NU vezi ca marea masa a colegilor tai in loc sa dezbata asa cum a facut CTP sau persoana ta, au ales sa ma atace, sa ma puna la zid fara sa isi dea seama ca in acest fel isi fac indirect lor un imens deserviciu sporind suspiciunile in jurul fervoarei cu care ar parea ca incearca sa se ascunda de asumarea unei asemenea decizii ?

  senator Iulian Urban

 14. gelu said

  am February 3 2010 @ 7:10 pm

  ziaristii …… o specie umana care traieste in jungla si debandada romaneasca, in tot ceea ce fac, ei isi urmaresc propriul interes, propriile principii; alaturi de ei, sau daca nu chiar in prim plan mai intalnim : presedinti(de tot felul), oameni politici, patroni, doctori, judecatori, politisti, etc. si lista ar putea continua pana la nivelul omului obisnuit, de pe strada …… concluzia : debinarea ne mananca pe toti, asa vom fi cel mai usor de infrant, desi poate ca nu mai e cazul …… suntem deja infranti ….. am ajuns ai nimanui ……. fereasca D-zeu de mai rau …..

 15. politika said

  am February 3 2010 @ 8:41 pm

  Cred ca istoria jurnalistilor trebuie impartita in citeva etape postdecembriste distincte …
  Prima etapa a inceput imediat dupa Revolutie , cind ziarele erau “fierbinti” , in tiraje extrem de mici fata de cerere si se citeau din scoarta-n-scoarta.
  Apoi au aparut atitea ziare scrise de “oportunisti” incit in aproape 90% dintre ele nu se scria nimic interesant … dar umpleau setea de stiri senzationale a cititorilor … deci SE VINDEAU.
  Habar nu am cite etape au mai fost , cert este faptul ca mass-media s-a maturizat, au aparut Trusturile de Presa … dar ziarele si ziaristii TOT SARACI ERAU …
  Apoi, cind politicienii au crescut miza, cind pozitionarea pe esichierul politic a inceput sa se faca doar cu ajutorul presei si mass-mediei … au aparut evident si BANII ADEVARATI …
  Dar cind MANIPULAREA CANALELOR INFORMATIONALE a ajuns politica de stat, cind MANIPULAREA POPULATIEI a devenit O AFACERE (sigur … pentru cei care controlau mass-media) atunci “baronii” au devenit milionari in euro !
  Pretul a fost MARE , nume de de ziare si reviste de prestigiu au cazut in dizgratie, ziaristi buni (care scriau in acestea) au devenit “nimeni” … doar pentru ca CINEVA sa ia potul cel mare. Sigur ca da, PIATA MEDIA din Romania s-a maturizat, exitsa o masa critica de canale media TOATE MANIPULATE CONTRA COST … dar TAINUL … adica GROSUL il iau doar citeva care ocupa peste 70% din canalele de comunicare catre populatia abramburita a acestei tari.
  Asa am ajuns ca atunci cind citesc un ziar/revista … etc. sa ma gandesc inainte CUI APARTINE ACEL TRUST DE PRESA , ce PARTID DESERVESTE … ca sa pot SA INTELEG ceva din comentarii … Similar la programele TV.

  Personal am gasit INITIATIVA foarte buna !
  Daca patronii trusturilor si ziaristii nu au nimic de ascuns (si nici nu tintesc sa faca vreo excrocherie, prin dezinformarea masiva si manipularea unor oameni) , DE CE SA SE TEAMA.
  Cei care se tem , SI CRED CA AU TOT DREPTUL SA SE TEAMA in conditiile in care incaseaza “la negru” coordonarea programeor de manipulare informationala trebuie sa caute ALTE METODE vis-a-vis de averile personale … si mai ales de modalitatea in care le-au dobindit !

  Sincer, admir simtul practic cu care D-l. URBAN incearca sa puna pe linia de plutire unele lucruri si mai ales transparenta si deschiderea cu care lucreaza …

  PS Sigur ca DA , trebuie sa avem in vedere foarte clar CINE va tine “cantarul” , adica CINE VA STABILI PROCEDURILE DE VERIFICARE, cine va face verificarea si cine va “pastra” arhiva cu declaratiile … cine va avea acces la ea s.a.m.d.

 16. cineva said

  am February 3 2010 @ 10:53 pm

  Un articol bun ramane un articol bun indiferent de cine l-a scris si de ce interese are! Un om pregatit si inteligent va sti intodeauna sa separe “carnea de slanina” si sa nu-si faca steag si chip cioplit din articolul unuia care a dat cu pixul pe foaie despre un subiect …
  Daca ajunge insa pe mana lu’ baba Mitza si a lui Dorel (partizanii) la care discernamantul este redus spre nul , nu mai e un articol ci o ARMA!

 17. CTP revine cu precizari said

  am February 4 2010 @ 12:49 pm

 18. GLK said

  am February 4 2010 @ 12:49 pm

  Desigur, jurnalistii au doar drepturi. Nu obligatii. Iar noi, prostii, trebuie sa va cumparam secretiile intelectuale, sa cadem lati la contactul cu jegoseniile suburbane pe care le promovati.
  In fine, un singur lucru ma intereseaza – prin comportamenul cvasi unanim abject al breslei, vor ajunge oamenii sa cread ca e ok sa desfiintezi presa si ca nu avem nevoie de jurnalisti. Cind veti incepe sa strigati nu va va mai asculta nimeni
  Iar noi toti vom pierde. Din vina voastra
  Dar nu va mai avea importnata. Pentru nimeni

 19. Dorin said

  am February 4 2010 @ 12:49 pm

  un ziarist face “declaratii de interese” cu fiecare rind pe care-l scrie. atunci cind un ziarist are numai critici fata de o persoana/partid/idee si numai laude fata de altele, indiferent ce declara el, se comporta efectiv ca un om cu anumite interese expuse pe fata. ce vreu sa spun este ca fiecare are interesele lui (ziarist, cititor,…) si deci fiecare rezoneaza la ce interese are. problema “fundamentala” a “formatorilor de opinie” este o problema pe care cititorii cu personalitate nu o au. iar cititorii fara personalitate vor fi oricum manipulati oricare ar fi prevederile legale sau morale….. as zice ca discutia pe “declaratii” ajuta putin doar la ratinguri….

 20. Iorgu said

  am February 4 2010 @ 12:51 pm

  Ziaristii romani cu notorietate: Nistorescu Cornel, Cristoiu Ion, Popescu CT, Stanescu Rosca Sorin si-au luat ca model nu pe ziaristul Mihai Eminescu ci principiul antebelic “santajul si etajul”. Acestei methne de jurnalism i-au adaugat negationismul denigrator, minciuna si manipularea. CTP spunea intr-o emisiune ca ziaristul nu trebuie sa scrie adevarul. Pai, faceti-va scriitori, fratilor. Sa stie lumea cu cine are de-a face. Tot Popescu CT (ctp-cum ii place!) spunea pe sticla “presa trebuie sa fie rea!”. Un este sa nu tolerezi raul in societate, indiferent cat de mic este (are Esop o fabula in acest sens) si alta este sa fii vulgar, agresiv, vituperant, vindicativ! Bunaoara pe timpul alegerilor prezidentiale, niciun ziarist nu a prezentat calitatile celor doi candidati, ci defectele acestora. Culegeti ce semanati domnilor ziaristi!

 21. mARUG said

  am February 4 2010 @ 12:51 pm

  oare cati ziaristi se afla in conflictul de interese, gen Chireac? dar nu sunt descoperiti de nimeni…asta nu inseamna ca ziaristul trebuie sa fie sarac si cinstit, ci salariat si formator de opinii si atitudini…dar inca o data, cati sunt modele si cati sunt lichele? asa ca COCRP ar fi bine sa fie o organizatie mai vocala si sa ne dea exemple, care sa-i demonstreze eficienta

 22. Naiv said

  am February 4 2010 @ 12:52 pm

  ma uit la o televiziune: moderatorul deschide un subiect si isi exprima o parere. Il sustin un analist si un jurnalist. VREAU SA STIU daca cei doi sustinatori sunt independenti sau apartin aceluiasi trust de presa. Patronul celor trei ARE interese politice si economice, care s-ar putea sa nu coincida cu ale mele. Vreau deci sa stiu daca sunt dus de nas in directia dorita de patron sau nu (un exemplu ar putea fi daca sunt impins spre FNI -sa nu spuneti ca nu s-a intamplat si sa nu spuneti ca jurnalistii “independenti” nu au nicio vina). Sau cand este atacata conducerea bancii X, pentru ca patronul trustului de presa vrea sa-si pun aomul sau la banca in cauza. E complicat?

 23. Alex said

  am February 4 2010 @ 12:53 pm

  Jurnalistul, mai cu seama jurnalistul de opinie, ESTE O PERSOANA * PRIN NATURA PROFESIEI SALE, o persoana mai * decat multe personaje politice, si care se poate manifesta PUBLIC mult mai des decat acestea. Fiind persoana *, jurnalistul ar trebui sa se supuna tuturor obligatiilor pe care ei insisi le pretind personajelor politice.
  Ceea ce spune CTP, este, de fapt, ca jurnalistul roman NU ARE OBLIGATIA DE A-SI PROBA ONESTITATEA IN NICIUN FEL, el pretinzand ca jurnalistul are toate drepturile unei PERSOANE OBISNUITE, NEPUBLICE. Ideea lui CTP ca OBLIGATIA ar trebui sa fie privita ca un DREPT, este cel putin ridicola, dar, de fapt, e o viclenie (tipica pentru CTP) prin care ATOATESTIUTORUL JURNALIST ROMAN sa nu fie nevoit niciodata sa-si probeze onestitatea, indiferent daca opiniile sale sunt comandate de patronul care-l plateste… Ideea ca jurnalistii sunt o casta, o nomenklatura de mercenari cu salarii secrete care au numai drepturi si nicio obligatie, este profund nociva si a produs manipularea opiniei * atat inainte de 2004 (culminanad cu tacerea presei in era Nastase), cat si dupa 2004 (cartelul format de trusturile Intact si Realitatea la care s-a raliat, normal, si TVR). CTP are, a cata oara, orbul gainilor si nu vede buturuga putreda din ochiul presei romanesti : cancerul coruptiei la pe care-l propaga cu entuziasm tocmai jurnalistii de tip tonomat. Numele lorcaror nume adevarat ? Legiune.

 24. Calin Valter said

  am February 4 2010 @ 1:20 pm

  Felicitari pentru modul in care percepeti viata si dorinta de a schimba ceva in jur.

  Cu stima,

  Calin Valter

 25. natalia said

  am February 4 2010 @ 1:49 pm

  Felcitari domnule Senator
  Eu chiar ma bucur ca o persoana ca dumneavoastra se implica cu mult curaj in foarte multe neregului din tara asta. Suntem alaturi de dumneavoastra si ne mindrim ca locuiti in Balotesti.

 26. http://www.urbaniulian.ro/2010/02/04/dati-o-dracu-de-treaba-psd-si-pnl-propun-ca-senatorii-sa-fie-alesi-pe-viata/ said

  am February 4 2010 @ 5:55 pm

 27. Papa Pius said

  am February 5 2010 @ 1:05 pm

  Buna nu ai fost niciodata..Jigodie, mai tot timpul..:)

 28. Amy Neagoe said

  am January 11 2012 @ 12:42 pm

  Mul?umesc pt. mailul ‘încurajator’, domnilor Ghenea, Herghelegiu and Co(!!)

  Recunosc c? ?i predic?iile mele, referit. la oferta de munc? în acest an, sunt exact identice , cu cele din anii trecu?i.

  Cu alte cuvinte, citi?i articolul din ‘Dilema Veche: în Romînia nu este respectata intelectualitatea ?i munca real? etc..

  ?i nu î?i trebuie decît s? ai rela?ii sau s? fii ‘disponibil-?’ pentru absolut oricine ?i oricînd(hnm!)

  V? plînge?i (??)c? tineretul ?i bo?orogimea, sunt categorii discriminate? Nu cred…din cauza lor am devenit o politic? ?i o ?ar? plin? de tîrfe, evrei, ?igani, pipi?e ?i nenum?rate false talente etc.

  Oricum, în ceea ce m? prive?te personal: eu ?tiu ?i în?eleg, din ce în ce mai mult ?i mai complex.

  ?i mai sunt ?i oameni de afaceri ?i chiar-poate-cî?iva politicieni de?tep?i ?i cu moral?. A?a încît, doresc s? dea Dumnezeu ca ace?tia s? îmi ofere condi?iile ca s? îi îndrept eu, cu ?tiin?a ?i informa?ia plus abilit??ile mele, spre un succes real, a?a cum am dovedit-eu, numai, sic-c? fac mereu, de atî?ia ani!!

  Ce-i drept, trudesc din zor s? îmi fac loc, în lumea ?i în ?ara asta,cu tradi?ii socialisto-comuniste, de tîrfe ?i dobitoci perver?i asociate fiecare, unui grup, etnii, religii, entit??i, culturi, politici etc.

  ?i, pe lîng? faptul c? nimic nu mai e, nimic normal în via?a mea personal?, din cauza majorit??ii ‘gînditoare’ care îmi face via?a mie groaznic?!! de ani ?i ani,stau ?i m? întreb, de cî?iva mul?i ani: eu personal, am lucrat ?i cu dar ?i f?r? contracte, atî?ia ani. ?i, pe lîng? asta, am trudit din greu-în universit??i de top ?i numai una pl?tit?, sic-ca s? devin din ce în ce mai profesionist?. ?i s? îmi p?strez integritatea, etc.(conform noului Cod etic al P.D.!!) Cu toate astea, repet: p?rin?ii pensionari nu-mi dau, decît mîncare, sunt singur? ?i înconjurat? de handicapa?i, de tîrfe ?i de comuni?ti ?i sute de mii de impostori ?i de ‘etnii’ ?i ‘multiculturalisme’ dar ?i ‘tradi?ii” etc. ?i al?ii ?i altele, care habar nu au ce e ?la efort cu mintea, au spor ‘de stres’ în timp ce creierul meu, ultra stresat ?i neodihnit, o via?? întreag?: e pus chiar mai jos, decît ‘sudoarea’ bra?elor, unor muncitori, buc?t?rese, femei de serviciu, ”mame’, ‘m?tu?i’ ?i ‘feti?e ?i b?ie?ei’. Cu alte cuvinte, de?i numai eu ?i extrem de pu?ini al?ii muncim ?i ?itim ce e aia munc? ?i efort real, de atî?ia ani: tot numai pipi?ele ?i lene?ii sunt pl?ti?i. Iar eu, nu am niciun ban! ?i mai ?i sunt obligat?, s? suport crizele de nebunie, a celor cu care locuiesc. ?i crizele de personalitate, precum ‘de?tept?ciunea’ ale tuturor!!

  Ce-i drept în asta, v? rog??i nici m?car ‘legitima?ie’ ?i bani de ?omaj nu am, ?i nici nu am avut eu, cîndva. ?i sudoarea creierului ?i a corpului meu, dar mai ales aceea a creierului, a fost ?i este pus? exact la fel de comunist, mereu: la acela?i nivel cu sudoarea fizic?, numai ?i numai, a unor muncitori, pipi?e ?i b?ie?ei, femei de servici, buc?t?rese, dansatori, muncitori, vînz?tori etc. C? asta înseamn?, în China ?i în Romînia comunist?: ‘s? fii egal’. Mi-e atît de scîrb?, de incultura ?i handicapul ?sta, al tuturor!!

  Nu ?tiu cum Dracului v? rabd? ?ara asta, pe toate ?i to?i!

  Auzi! De parc? creierul nu ar putea da semne de uzur?, dup? efort, ca s? devin? ‘profesionist’ pentru ?ara sa.

  Adic?, muncesc de atî?ia ani, cu creierul meu, în primul ?i în primul rînd, ca s? ?tiu cum s? fac bun? ?i via?as altora, care muncesc mult mai pu?in cu creierul-fiindc? nu îl au-?i, cu toate astea, nici bani de ?omaj nu mi se dau! Nici independen?? nu am! Pe nimeni ?i nimic, în afar? de statutul meu de diplomat? ?i de profesionist?,. mai ales, nepl?tite. ?i, parc? v-aud:

  ‘ Da. ?i?’ ‘Altele ?i al?ii nu au nimic sau au ni?te situa?ii de..'(Mi-e atît de scîrb? de imbecilitatea, perversit??ile, handicapul ?i incultura ?li r?utatea ?i egoismul ?stea, ale tuturor! Ultimii parveni?i ?i tîrfe netrebnice, muncitori analfabe??i ?i curvari ?i ‘doctori?e’ imbecile, ori femei de cas?, care se cred ‘de?tepte’ ?i ‘de?tep?i’ ?i sunt…pl?ti?i! Puah!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: