Banner

Plangere impotriva S.C. Orange Romania S.A.

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=38130
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 2 2010 @ 1:26 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am February 2 2010 @ 1:26 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. http://www.urbanviorel.ro/category/orange-romania/ said

  am February 2 2010 @ 1:55 pm

 4. milosteanu said

  am September 15 2010 @ 11:48 am

  Si eu am fost dus in eroare de o operatoare Orange care nu mi-s spus durata actului aditional la contract si nici clauzele batjocoritoare la adresa unui client permanent din 1999.
  Cred ca voi ajunge cu ei la instanta pentru inselatorie, fals si uz de fals.
  Nu merita sa fi in aceasta retea.
  Isi bat joc de clienti.

 5. enache alexandru said

  am January 30 2011 @ 5:05 pm

  Am avut net de la Orange . Calitatea serviciului execrabila. A expirat contractul, am facut cerere ca nu mai vreau sa se prelungeasca , si SURPRIZA ! nu s a inkeiat . Am primit cotificare de plata , pe 3 luni . MOTIVUL : eu am facut cerere PENTRU A FI sunat pt confirmarea incheierii contractului , nu am facut cerere pt. incetarea colaborarii cu Orange. Motiv pt care , mi au spus ca au sunat , nu am raspuns la telefon si ei au prelungit contractul .

 6. elena said

  am January 25 2012 @ 12:49 am

  Da-i-ar falimentu’ in ei sa dea! 😀
  De 3 luni ma chinui sa scap de un abonament reincarcabil (adica un abonament care de fapt ii o cartela prepay pe care ai si abonament si daca nu platesc cei 9 euro, indiferent cat credit am ma deconecteaza) si numa ca nu ma lasa… tot timpul ma duc cu preshu… daca depun o cerere si sun direct de pe telefonul cu numarul despre care ii vb de ce sa mai astept sa ma sune ei sa le confirm ca vreau sa renunt la abonament??? mi s-a spus ca in max 12 zile ma vor contacta, nimic, dupa vreo 2 saptamani am sunat eu iar au zis ca in max 3 zile ma contacteaza…. nimic… a treia oara am sunat si i-am amenintat cu OPC si imediat m-au sunat sa le confirm (asta era in decembrie) si atunci mi-ai zis ca numa de la 1 febr se poate renunta la abonament… DE CE??? ca asa vreau ei, alta explicatie nu am putut primi…

 7. Iulian Jinga said

  am April 7 2012 @ 9:37 am

  Sunt client Orange din 2003 dar o sa termin orice fel de colaborare cu ei. Am plecat din tara in 2007 si am platit abonamentul in continuare pana in aprilie 2009. Atunci am renuntat la abonament si mi-am pastrat numarul ca prepay pentru vizitele in Romania.
  Ultima data am fost in Romania in Septembrie 2011 si am incarcat 15 euro credit. Acum cateva saptamani am vrut sa-mi mai reincarc contul deoarece urma sa vin in tara curand dar, surpriza, numarul nu mai e valabil. Se pare ca daca nu efectuez un apel taxabil timp de 3 luni, mi se suspenda numarul, fara sa fi fost anuntat in vreun fel (pe e-mail) sau orice alt mod. A trebuit sa dau o multime de telefoane inutile si pan a la urma a trebuit sa inchei un abonament pe 3 luni, doar pentru a avea acelasi numar. Acesta era si scopul, sa nu-mi pierd numarul. Cum expira contractul, imi portez numarul la Vodafone si le doresc celor de la Orange Romania un faliment cat mai grabnic!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: