Banner

Cum dispar micile afeceri studentesti din cauza Ministerului Finantelor

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=38148
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


4 Comentarii pana acum»

 1. Oana said

  am February 2 2010 @ 3:39 pm

  Cate victime face nenorocirea asta de impozit. Probabil baiatul acesta peste ceva timp ar fi desfasurat si o activitate, e tanar si are destul timp sa-i vina diverse idei. Asa va fi obligat sa inchida firma si dupa ce termina facultatea o sa ajunga sa lucreze la altii pe salariul minim, dupa experienta asta neplacuta nu va mai avea chef sa se apuce de afaceri.

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 2 2010 @ 3:51 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. vrajitorul.eu said

  am February 2 2010 @ 3:51 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. bodo said

  am February 3 2010 @ 6:47 pm

  Da! Hai domnu URBAN raspundeti-i cumva acestui tanar si noua tutror care am fost impinsi de la spate de guvernul Bok sa inchidem firmele, mici SRL, datorita taxei formetare pentru care nu aveam suficienti bani sa o platim.

  Datorita acestei TAXE GENOCID pentru economia romaneasca, contabilul care imi tinea firmei mele contabilitatea nu mai are de lucru. Asta in afara de angajati care, chiar daca era unul sau doi, nu mai au acum de lucru. Eu insumi m-am angajat pentru ca aveam experienta in mai multe domenii, dar oamenii cu care am lucrat nu si-au gasit de lucru.

  Deci, datorita acestei !!! TAXE CRIMINALE !!! au ramas fara lucru inclusiv contabilul care tinea contabilitate la mai multe firme printre care si a mea plus alti cativa oameni care erau angajati la propriile firme. Si asta doar in cerc restrans. Dar ganditiva pe ansambu, in toata tara, daca se aduna aceste cifre la ce numar de somer ajungem. Apoi la cate taxe de CAS eliminate pentru ca nu mai are cine sa le plateasca, si adunand fondul de somaj necesar intretinerii atattor oameni ramasi fara lucru.

  Asa ca, in calitate de parlamentar luati o pozitie si dumneavoastra, cel putin expuneti consecintele a ceea ce se intampla pe plan economic. Eu nu cred ca s-au adunat mai multe taxe la buget cu acest impozit forfetar. Eu vad logic, ca mai multa paguba a provocat economiei romanesti aceasta taxa. Ba, chiar, aceea scadere de -6% a economiei de anul trecut putea fi de numai -4% sau macar de -5%, daca nu era aceasta taxa. S-au inchis multe firme cu doi, trei, zece angajati ci IMM-uri cu mai muti anjati doar datorita acestei taxe.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: