Cum au fost dati afara angajatii Ambulantei Ilfov

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=38198
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


29 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am February 3 2010 @ 11:03 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am February 3 2010 @ 11:03 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. ambulantieru said

  am February 3 2010 @ 5:39 pm

  un simplu comentariu vreau sa fac la adresa fam cristea eu unul nu stiu daca e de bine sau rau aceasta unificare a celor trei servici dar un lucru ma revolta sa va spun din capu locului sunt angajat al sabif ,ambulantier la o microstatie in if voi (fam. cristea) nu sundeti in masura sa vorbiti despre ambulanta aveti cateva luni de cand ati venit pe criteriu politic desigur ca si pensionarul iancu si menegerul iordache si numai rau ati facut . doamna natalia cristea la dumneavoastra nu era criza cand primeati prima sau ati uitat?acum cand noi personalul operativ (echipajele) sundem tratati cu respect si voi birocrati sunteti pusi la treaba nu va convine noua da , nu mai puteti fura?? da lume au furat de au rupt domnule senator doar nu sunteti asa de naiv sa credeti asa ceva,nu cadeti in ridicol, pai de ce nu protesteaza echipajele ? drag colegi sper ca sundeti de acord cu mine? …. eu unul daca se revine raman la bucuresti . ciocu mic pungasilor. in rest numai bine. succes S.A.B.IF bafta fam grasu

 4. o alta angajata saj ILFOV said

  am February 3 2010 @ 6:47 pm

  bravo nati. te iubim.

 5. o alta angajata saj ILFOV said

  am February 3 2010 @ 7:17 pm

  mai ambulantierule sau mai bine SOFERULE pt ca asta sunteti in realitate 3 sferturi din voi,sa sti ca nici personalul operativ nu e de acord cu aceasta unire dar ne este frica sa mai zicem ceva.eu ma gandesc cu groaza ca ma urmareste dr grasu prin boscheti,scari de bloc sau spitale sa ma intrebe de ce am 3 f furosemid pe trusa in loc de 4f pt ca nu-ti da voie sa te aperi sa zici ca tocmai ai facut 1f.la noi daca se schimba total runos-ul sau macar ana popa( bine ca nu mai e iuliana dragomir) si vreo cativa de la tehnic (silvia si mama voastra dna geta)era perfect.ba nu- l-am uitat pe bibi care si-a pus bine fata si nepoata.in ceea ce priveste furatul- cred ca va nemultumeste faptul ca lucrati pe kilometraj. inainta nu aveati nicio problema cu furatul.

 6. ambulantieru said

  am February 4 2010 @ 7:47 am

  scuze nu sti care sunt nemultumiti ????

 7. natalia said

  am February 4 2010 @ 8:31 am

  Pt ,,ambulantierul ,,
  un inaintas spunea acum 1 secol jumate : “SCRIETI, BAIETI, NUMAI SCRIETI ! ” – dar pentru cunoscatori, (tu fa altceva, dar atentie ce ! ).

 8. personal operativ said

  am February 4 2010 @ 9:58 am

  nati creier de curca ,ce sa spun draga nu mai putem sa ne facem ca muncim, 3 luni medical ,1luna ne facem ca muncim. sa va fie rusune .domnule senator nu lauti in considerare pareriile furaciosiilor si spagaciilor de la saftica.

 9. natalia said

  am February 4 2010 @ 1:35 pm

  Pentru “Personal Operativ ”
  Mi-ai urmat indemnul! ( nu faci parte dintre cunoscatori ).

 10. o alta angajata saj ILFOV said

  am February 4 2010 @ 2:42 pm

  pt ambulantieru’. fi mai explicit

 11. ,COLEG CU AMBULANTIERUL, said

  am February 4 2010 @ 10:16 pm

  MAI AMBULANTIERULE SUNT COLEG CU TINE DE TEREN SI POATE CU ANI MAI MULTI IN CARCA DECAT TINE DE AMB,SI VREAU SA-TI SPUN CEVA.
  PE CEI DIN TESA NU I-AM AUZIT SA-I VB DE RAU DESPRE CEI DIN EMINESCU;DAR IN SCHIMB PE CEI DIN TEREN AM AUZIT NUMAI PLANGERI CU EXCEPTIA UNOR CATELUSI.NU CRED CA CEI DIN TESA AU DE PIERDUT:NOI CEI CARE MUNCIM PE TEREN SUNTEM AIA EXPUSI SI CONTROLATI LA SANGE.
  SI LEGAT DE FAM CRISTE EU NU PREA II CUNOSC, DAR NU CRED CA A FURAT CEVA DIN AMB PT CA EI S-AU ANGAJAT IN PERIOADA IN CARE LUCRURILE INTRASE IN NORMAL.SI SA NU VB DE FURAT CHIAR NOI:::
  O SA VINA TIMPUL IN CARE NU O SA MAI POTI MULGE VACA(WOLSVAGEN)SI O SA AJUNGI SA REGRETI AMB ILFOV.OOOOOO DAR SCUZA-MA VEI FI TRATAT CU RESPECT DE BIROCRATI DIN AMBULANTA SABIF
  SI DATA VIITOARE NU MAI VB IN NUMELE COLEGILOR TAI PT CA 80% NU SUNT DE PARERE CU TINE

 12. titirez said

  am February 4 2010 @ 10:44 pm

  va intrecut pe voi la furat fam cristea?nu cred mai AMBULANTIERULE
  Vei fi o carpa care va sterge cu tine birocrati din eminescu,dupa care te va arunca la gunoi si eu voi veni la oxigen si te voi calca……..
  eu iti spun sa te mai gandesti, ca bine nare cum sa-ti fie atata timp cat te conduce fam grasu
  stai de vorba si cu cei din eminescu si intreaaba de fam grasu……….si ai sa-mi dai dreptate

 13. NORA said

  am February 4 2010 @ 10:47 pm

  natalia a luat prima pt ca avea un salariu fff mic.de dr stefan ce zici ca sta mai mult in medical si atunci cand vine jicneste pe toata lumea mai ales”personalul operativ”? daca ar veni iordache inapoi ar face o curatenie……………

 14. titirez said

  am February 4 2010 @ 10:47 pm

  stai ca am uitat
  BRAVO NATALI;SPUNE TOT CE STI
  BRAVO SUNTEM FOARTE MANDRI DE TINE

 15. NORA said

  am February 4 2010 @ 11:50 pm

  cum e posibil ca 2 soti sa aiba functii de conducere in aceeasi institutie?

 16. natalia said

  am February 5 2010 @ 8:54 am

  Pt. “COLEG CU AMBULANTIERUL”.
  Va multumesc pentru interventie cu toate ca nu am nevoie. Sincer, noi, nu avem nevoie de colegi sa ne apere (ASA CUM O SA AIBA NEVOIE COLEGUL “ambulantierul”). Si totusi pentru ce sa ne apere ? Pentru un salariu mic, munca multa si STRES CIT CUPRINDE ? Multumesc celor care impartasesc acelasi gind cu noi si din tot sufletul va urez SUCCES ( aveti nevoie acolo).

 17. natalia said

  am February 5 2010 @ 9:06 am

  Pt. NORA
  Iti multumesc si tie dar vreau sa informez pe cei care nu stiu (si se poate verifica in acte ) ca eu am lucrat circa 8 – 10 ore / zi, din 16 decembrie 2008 pina in aprilie 2009, fiind platita 4 ore si am beneficiat de jumatate din bonuri de masa (conform legii).Nu este vina nimanui si nu acuz de asta pe nimeni dar am rugamintea de a vorbi ceea ce stiti cu adevarat. Din pacate nu m-am ales decit cu aceea nenorocita de prima si de vorbe cit cuprinde (mai bine preferam sa nu mi-o dea).Deci, nu noi am beneficiat de acele tipuri bune. Noi am prins ce a fost greu. Stie “doamna ” care semneaza cu “personal operativ” caci Curtea de Conturi a venit sa controleze ce s-a “furat” in perioada din 2004-2008 ?Iar eu si sotul cit am lucrat (NU AM AVUT NICI UN CONCEDIU MEDICAL ). Ia vezi despre cine vorbesti ?

 18. natalia said

  am February 5 2010 @ 9:08 am

  Pt. NORA
  INCA O DATA.
  MULTUMIM

 19. natalia said

  am February 5 2010 @ 9:14 am

  Pt. TITIREZ
  MUltumim si tie . Abia astept sa treaca vreo 2 luni, si sa ne povesteasca “AMBULNTIERUL ” si “PERSONALUL OPERATIV” ce ” “vremuri minunate ” traiesc in S.A. B.I. F. Noi, va dorim “SUCCESURI ” !

 20. nora said

  am February 5 2010 @ 10:41 am

  imi pare rau ca s-a inteles gresit dar eu ziceam de sotii grasu. e vorba de functii importante.

 21. Marlboro said

  am February 5 2010 @ 3:22 pm

  PENTRU NATALIA :
  Nu erai obligata sa stai la serviciu pe vremea lui Iordache , pentru ca exista Ionita Luminita cu post intreg de secretara , dar nu a-ti avut voi loc de ea ( tu, Iordache si Gina Manciu ) .
  De ce nu recunosti ca o terorizai si tu si el si impresionistul tau sot pana s-a lipsit si ai fost tu trecuta pe norma intreaga ;crezi ca ai castigat ceva din treaba asta? Nu .
  Vrei sa iti spun eu de ce nu ai fost preferata dr. Grasu: pentru ca erai proasta . habar nu aveai sa faci secretariat, un mail nu stiai sa trimiti si nu in ultimul rand veneai mahmura la serviciu mai ales dupa week-end ( ca doar aveati mai mult timp, tu si Cristea Niculae sa beti pana nu mai puteti si apoi sa va luati la bataie ) .
  DAR, MULTA BAFTA IN AMBULANTA ILFOV SAU …. IN CONCEDIU MEDICAL.

 22. Ana said

  am February 8 2010 @ 1:56 am

  Pt. Marlboro:
  Avem dreptul la libera exprimare, insa ar trebui sa pastram o limita a decentei.Putem aduce argumente pro sau contra,dar nu este cazul sa ne legam de viata personala a familiei Cristea sau a altora, pentru ca scopul nostru nu este sa dezbatem traditiile si obiceiurile acestora.
  Impresionistul este un adept al impresionismului(curent artistic).
  Iar inainte sa folosim cuvinte ca “proasta”, sa reflectam:
  <>
  “A-ti” inteles?
  Mult succes!

 23. Ana said

  am February 8 2010 @ 1:58 am

  Pt. Marlboro:
  Avem dreptul la libera exprimare, insa ar trebui sa pastram o limita a decentei.Putem aduce argumente pro sau contra,dar nu este cazul sa ne legam de viata personala a familiei Cristea sau a altora, pentru ca scopul nostru nu este sa dezbatem traditiile si obiceiurile acestora.
  Impresionistul este un adept al impresionismului(curent artistic).
  Iar inainte sa folosim cuvinte ca “proasta”, sa reflectam:
  “Prostia cand se uita in oglinda isi spune: Ce desteapta sunt!”
  “A-ti” inteles?
  Mult succes!

 24. Ana said

  am February 8 2010 @ 10:01 am

  Pt: Marlboro:
  Avem dreptul la libera exprimare, insa trebuie sa pastram o limita a decentei. Putem aduce argumente pro sau contra, dar nu ne intereseaza aspecte din viata personala a familiei Cristea sau a altora, deoarece nu dezbatem traditiile si obiceiurile acestora.
  Impresionistul este un artist, un adept al impresionismului(curent artistic).
  Iar inainte de a folosi cuvinte ca “proasta” sa reflectam:
  “Prostia cand se uita in oglinda isi spune: Ce desteapta sunt!”

  “A-ti” inteles?
  Mult succes!

 25. marius said

  am February 9 2010 @ 10:21 pm

  Stimate Domnule Senator

  Sunt un fost angajat al Serviciului de Ambulanta Ilfov mai precis acum angajat al serviciului de Ambulanta Buc-Ilfov.
  Cu greu m-am hotarat sa va scriu aceste randuri avand in vedere ca am crezut in unificarea celor douo servicii de ambulanta ca un lucru bun, un lucru ce va duce la eficientizarea serviciului de ambulanta cu toate ca drept sa va spun incredere in noua conducere (domnu Grasu si doamna Grasu) nu am avut si nu voi avea niciodata.
  Situatia de la noua ambulanta Buc-Ilfov nu este atat de roz cum ne-o arata domnul director medical Grasu si am ramas stupefiat vazandu-l mai acum cateva zile la Realitatea TV prezantand atat de frumos situatia de la ambulatna Buc-Ilfov (mai ales in ceea ce priveste timpul de ajungere la caz).Nu este nimic adevarat, nu este decat haos, debandada si niste decizii de o idiotenie ceva de nedescris, si cu mana pe inima va spun ca nu este numai parerea mea ci am majoritati angajatilor inclusiv a celor de la fosta ambulanta Buc.Din motive lesne de inteles nu imi pot da numele si am observat ca nimeni inclusiv medici nu vor sa vorbeasca despre adevarul din SABIF.Probabil ca daca aceasta unificare ar fi avut loc acum 2 ani ar mai fi ramas in SABIF numai Fam Grasu si cativa apropiati dansilor. Personal nu am nimic cu Fam Grasu si nu contest profesionalismul ca medici ai domniilor lor dar sincer locul dansilor ar fi fost mult mai indicat ca medici pe ambulanta (si asa ducem o lipsa acuta de medici).
  De cele mai multe ori timpul de ajungere la caz pe Ilfov s-a marit simtitor si din asta nu au de suferit numai pacientii ci si personalul operativ de pe ambulanta care este injurat si nu de putine ori au fost la un pas sa nu fie linsati de apartinatori.
  Personalul de la ambulanta Ilfov a fost mutat fara nici o decizie scrisa (detasare) si fara a se tine cont de locul de domiciliu al fiecaruia (vezi art 45 codul munci,si HG 1860/2006).
  Desi sunt douo ambulante libere intr-o localitate se trimite o a treia de la 20-30km pentru a rezolva cazul, acest lucru ducand la consum nejustificat de combustibil nemaivorbind de gasirea cu greutate a adresei pacientului, echipajul necunoscand localitatea respectiva iar GPS-ul nefiind de folos pe Ilfov (harta la nivel de strada si nr nu exista decat pe localitatile Pantelimon si Voluntari) Aceasta fiind eficienta spusa de domnul director medical Grasu unde nu se tine cont de consumul de carburant sau uzura masinilor de zeci de mii de euro,unde la formarea echipajelor nu se urmareste pe strada lor in componenta care au avuto ani de zile stiut fiind faptul ca un echipaj de ambulanta se formeaza in ani de zile.
  Stiu ca relatand aceste lucruri nu se va rezolva nimic probabil numai daca voi dovedii cu probe video sau audio mai ales cat va fi domnul Raed Arafat subsecrear de stat la Ministerul Sanatati fiind cunoscute legaturile stranse dintre Fam Grasu si domnul Raed Arafat ( a se vedea motivele schimbari Dr.Cismaru de la conducerea SAMB). Sunt alaturi de Fam.Cristea si ii admir pentrul curaju avut de a spune lucrurilor pe nume si daca pentru inbunatatirea situatiei de la SABIF sunt necesare probe video voi face si acest lucru cu riscul de a-mi pierde locul de munca. Inchei cu speranta ca si alti angajati SABIF vor avea curajul sa spuna despre adevarata situatie din SABIF chiar fara asi da numele

 26. natalia said

  am February 10 2010 @ 9:36 am

  PT “MARIUS ”
  Multumim Marius. Ne interbam si noi cind incepe sa se sparga “buba”.

 27. tom said

  am February 10 2010 @ 12:45 pm

  Multa nebunie in tara asta dar, din pacate, nimanui nu-i pasa.Oare unde e dreptatea ? Oare unde sunt romanii de alta data ? Au ramas in romania numai p………. ?

 28. Buburuza said

  am February 18 2010 @ 11:54 am

  Natalia “draga”…stateai 8-10 ore pe zi ca sa-i bagi limba-n ureche doctorului Iordache si ca sa-l faci sa te plateasca pt orele lucrate in plus…am si eu o intrebare…ce puii mei faceai tu atatea ore acolo?
  De ce nu-ti ajungeau 8 ore?
  Si ce dracu tot s-a furat?
  Ai tu dovezi ca a furat cineva ceva?
  Intotdeauna, hotul striga hotul…vezi mai bine gunoiul din ochiul tau si apoi poti incepe a vorbi.
  Vezi si tu acum la ramndul tau ce rau e sa fii acuzat ca ai furat, la fel ai facut si tu cu noi toti cand ne-ai acuzat ca se fura fara sa ai tu vre-o dovada…doar din vorbe.
  Tu nici macar nu lucrai in perioada in care acuzi lumea ca fura.
  Roata e rotunda…

 29. coco said

  am March 5 2010 @ 9:39 pm

  Si eu am acceptat cu greu ,,unificarea” dar am asteptat cu sufletul la gura sa vad beneficiile,mult trambitata eficienta…dar in afara de haos ,o zapaceala greu de acceptat,nu s-a produs nimic memorabil,dimpotriva….traim niste vremuri in care imi pare rau sa spun ca mi-e rusine ca sunt romanca….

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: