Raspund sau nu juridic medicii care au facut vaccinul CantGrip unor persoane care au decedat ulterior din cauza reactiilor adverse ?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37931
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


5 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 28 2010 @ 12:43 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. www.vrajitorul.eu/ said

  am January 28 2010 @ 12:43 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. nostrabrucanus said

  am January 28 2010 @ 1:41 pm

  @Urban Iulian
  “verdictele judecatoresti vor confirma aceste sustineri ale mele.” .. sa dea Dumnezeu sa fie asa! Dumneavoastra stiti cum este cu legile. Eu am doar o vaga idee despre cum merg lucrurile legat de recomandarile autoritatilor sau despre curajul medicilor sa recunoasca o cauzalitate de genul deces – vaccin. Si in SUA si in UE se feresc de asa ceva. Peste tot date brute din trial-uri sunt ingropate cu grija, asa ca efectele adverse, eficacitatea reala sunt “chestii” frumos pictate.

  O buba majora este legata de modul in care se fac “recomandarile pretioase”, in baza caror informatii, cine este in “board” si de cine este platit.

  Altefl, lucrurile merg ca de obicei :(

  ‘ In another e-mail message, John Tumas, the company’s publications manager, wrote in 1999: “The larger issue is how do we face the outside world when they begin to criticize us for suppressing data.” ‘ http://www.nytimes.com/2009/02/28/business/28drug.html?_r=2&emc=tnt&tntemail1=y

  Toata stima pentru cei ce vor lupta cu companiile farma! Daca si castiga, cu atat mai bine! Poate ajungem si la varianta in care medicina sa nu mai fie a treia cauza de mortalitate chiar intr-o tara unde investitiile in serviciile medicale sunt uriase (SUA).

 4. Othelo said

  am January 28 2010 @ 5:09 pm

  Este scandal mare si la nivelul Parlamentului European pe aceeasi tema. Sunt curios daca iese ceva, si daca jurnalista Jane Burgermeister care si-a pierdut slujba pentru ca i-a dat in judecata pe cei care sunt responsabili de criza economica, programele de vaccinari etc, sa fie reabilitata.

 5. Zolly said

  am January 28 2010 @ 7:03 pm

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: