Draga BRD, nu suntem infractori !

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37982
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


5 Comentarii pana acum»

 1. Ovidiu said

  am January 28 2010 @ 8:30 pm

  In ce tara sunteti?

  Marea majoritate a tarilor vestice au o lege pentru falimentul personal. Tot ce trebuie sa faceti este sa renuntati la a mai plati ratele si dobanzile, lasati apartamentul bancii il ajutati si pe sot sa isi obtina rezidenta, iar de acolo aplicati pentru falimentul personal.

  In maxim 2-3 luni primiti un raspuns, mai ales daca nu aveti acolo proprietati, si declarati ca singurul bun din Romania a fost predat bancii, deoarece nu v-ati mai putut permite ratele.

  Mutati toate eventalele depozite in conturile parintilor, daca sunt de incredere si in 6 luni acolo veti fi “curati”, fara nici o datorie.

  Un apartament in Ro nu merita mai mult de 20.000 euro, in anul 2000 era 10 mii de dolari… vi se pare ca acum merita 80.000 dolari sau 60.000 euro…

  In tara in care sunteti, aplicati pentru un credit pe 30 de ani, si cu o rata de 2-300 euro lunar, si o dobanda de 1-2% va cumparati un apartament de 80 mp, decent, intr-o zona buna, aproape de gradinite, scoli si zone verzi, gen parcuri, piste de biciclete.

  De ce va incapatanati sa stati in Romania pana la 60 de ani? Nu s-a schimbat nimic, n-o sa se schimbe nimic, daca vreti sa ii oferiti o viata mai buna lui ala micu, luati-i acolo pe amandoi, si pe sot si pe cel mic, si nu lasati viitorul lui pe mana lui Ponta, Geoana, Berceanu, Udrea, Crin Antonescu, Adrian Nastase, Relu Fenechiu…

  Dumneavoastra faceti cum credeti, dar inca sunteti la varsta cand puteti lua o decizie majora care sa va schimbe modul in care veti trai in urmatorii 30 de ani….

  Iar Junior… una e daca face liceul si facultatea in Berlin sau Milano, si alta e daca le face in Ro

 2. unu said

  am January 29 2010 @ 10:11 am

  Pentru Ovidiu: nici o tara nu o duce mai bine, astfel incit dna. sa plece intr-acolo. Unde sa plece, in Spania, cu somaj (oficial) de 17%? In Grecia , tara in faliment? In Italia? Solutia cu imprumutul din strainatate nu e valabila decit daca dna. isi gaseste acolo un job stabil si decent platit, ceea ce e foarte greu in conditiile crizei.
  De fapt, cred ca am pierdut destul timp combatind neroziile pe care i le sugerati doamnei. Poate aceste lucruri erau valabile cu citiva ani in urma, dar nu acum. Vindeti-va diversiunile la cei ce va cred, domnule Ovidiu!

 3. www.vrajitorul.eu/ said

  am January 29 2010 @ 10:34 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 29 2010 @ 10:35 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 5. Albert said

  am January 30 2010 @ 4:27 am

  Acum, ca sunteti departe de tara si familie, nu catsigati destul incat sa va platiti ratele? Daca nu, atunci de ce faceti acest sacrificiu?
  BRD – ul mi-a mancat ani din viata, ani in care am lucrat cate 16 ore intr-o multinationala (culmea, tot din Franta).
  Trageti din gresu si platiti-va datoriile, nu exista alta optiune. NU sperati la despagubiri de vreun fel. Depuneti eforturi in plus, pentru bani in plus. Bani cu care sa platiti ceea ce dvs. ati cerut: adica un credit.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: