Banner

290 de case din ansamblul AZUR vor fi decuplati de la energia electrica de catre dezvoltatorul IMPACT

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37909
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 28 2010 @ 11:14 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am January 28 2010 @ 11:15 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. Locuiesc in Azur said

  am January 28 2010 @ 1:22 pm

  Domnule Senator,
  Nu aveti o abordare corecta/completa in problema cartierului Azur construit de Impact!
  In “problema” sunt 4 parti:
  * Impact, care vrem -nu vrem, detine retelele electrice, conform Justitiei
  * Proprietarii cu datorii foarte mari, din cazua carora s-a deteriorat viata in cartiere ca Azur sau Class
  * Proprietarii fara datorii si cu contracte in regula (MAJORITARI!)
  * Autoritatile care nu se implica (sau nu mai vor, cum ar fi Politia Voluntari, care nu mai vine cand este chemata in Azur sau Class)
  Noua, care nu avem niciun fel de restante sau datorii, nu ne-ati cerut niciodata parerea, ati publicat doar pe scandalagii (28 de pers din 293 cati suntem in Azur!!!).
  Stiati ca printre datornici sunt nume ca Patrichi (de la Dansez pentru tine, care are 8 case si nu a platit NICIODATA vreo factura???)
  Stiati ca ORICE comentariu impotriva celor rau-platnici pe net, la ORICE articol despre subiect, este imediat “sufocat” de comentaii (uneori injurioase) ale celor datornici, care unii dintre ei nu lucreaza, traiesc doar din banii primiti de la restul vecinilor “sa-i reprezinte”?
  Stiati ca ANRE a acordat licenta Impact pentru furnizare in cartierele unde este cazul, dar in Azur nu se aduna cei 3 GW necesari conform legii (Deci nu e nevoie de licenta)?
  Stiati ca in Azur platim doar 0,25 RON/KW, probabil CEL MAI MIC TARIF din Bucuresti? Asta este tariful practicat de Impact, deci nu se pune problema de facturi “umflate”, ci DIMPOTRIVA!
  Stiati ca din cauza scandalului produs de cei 28 de proprietari cu datorii de sute de milioane, nu mai avem paza, iluminat stradal, Politia nu mai vine la sesizari ca “s-a saturat”, si PRETUL LOCUINTELOR A SCAZUT! O VILA in Azur abia se inchiriaza cu 500 de euro, adica pretul unei garsoniere in zona de nord!!! Toate astea din cauza ca o mana de rau-platnici ne-a distrus viata in Azur!

  Cand mai scrieti articole ca asta, consultati si proprietarii MAJORITARI, care nu vor sa fie “reprezentati” de infractori precum Antonescu, a carui “asociatie” a fost desfiintata irevocabil in justitie de noi, majoritatea locuitorilor!!!

 4. impact said

  am January 28 2010 @ 2:50 pm

  D-le care “locuiesti in Azur”:

  1. impact nu detine retelele electrice, nu are nici un act de proprietate, Impact trebuie sa predea retelele electrice la Enel, asa cum s-a anjajat in scris !
  2. Daca unii proprietari au datorii de ce impact nu ii debranseaza numai pe acestia, asa cum e logic si normal ? Fiindca atunci cand vin sa-i debranseze proprietarii cheama politia si angajatii impact fug ! De mentionat ca proprietarii respectivi nu au datorii la gaze, cablu tv, telefon, etc, ci numai la impact deoarece nu vor sa plateasca niste facturi “umflate” si nejustificate !
  3. Proprieatrii fara datorii vor acelasi lucru: sa scape de hotii de la impact ! Eu nu am datorii la ei, asta nu inseamna ca le voi accepta la infinit modul banditesc si teroarea prin care imi fura bani luna de luna !
  4. Politia chiar se implica, cand vin cei de la impact hoteste sa taie curentul, daca este chemata politia, banditii de la impact fug !
  5. ANRE nu va da niciodata licenta impact pentru ca nu pot indeplini conditiile !
  6. Repet, eu NU am datorii, dar nici nu vreau sa fiu inselat si umilit de impact la nesfarsit, pe banii mei !

  Si cu majoritatea lasati-o mai usor, daca va strangeti mai mult de 10 (ZECE) iubitori de impact din 290, eu nu voi mai pblica niciodata nimic rau (dar ADEVARAT !) despre impact !

 5. Adrian Antonescu said

  am January 28 2010 @ 3:20 pm

  imi permit sa fac niste corecturi distinsului locuitor din AZur care nu stiu din ce motiv isi declina orice identitate :

  Domnule Senator,
  Nu aveti o abordare corecta/completa in problema cartierului Azur construit de Impact!
  In “problema” sunt 4 parti:
  * Impact, care vrem -nu vrem, detine retelele electrice, conform Justitiei – NU DETINE NICI-O RETEA SAU MAI CORECT NU MAI DETINE DECAT TERENUL DE SUB DRUM DAR SI ACESTA ESTE GREVAT DE SARCINI
  * Proprietarii cu datorii foarte mari, din cazua carora s-a deteriorat viata in cartiere ca Azur sau Class – COMPLET INEXACT – ACESTI PROPRIETRI NU AU NICI-O RESTANTA LA GAZE , TELEFONIE , INTERNET SI ALTE SERVICII CONTRACTATE CU UN RAPORT JURIDIC RECUNOSCUT.
  * Proprietarii fara datorii si cu contracte in regula (MAJORITARI!)AR TREBUI CA DISTINSUL LOCUITOR SA MAI CONSULTE LISTA DE LA IMPACT SI SA OBSERVE CA SUNT IN ACEST MOMENT PESTE 200 DE PROPRIETARI CARE NU MAI DORESC SA PLATEASCA LA IMPACT NISTE SERVICII CARE NU I-AU FOST SOLICITATE SI CARE NICI NU AU TEMEI LEGAL
  * Autoritatile care nu se implica (sau nu mai vor, cum ar fi Politia Voluntari, care nu mai vine cand este chemata in Azur sau Class)POLITIA VOLUNTARI S-A IMPLICAT TOT TIMPUL – DOVADA STAU INTERVENTIILE FATA DE IMPACT PRIN CARE I-AU DAT AFARA DIN ANSAMBL LA TOATE INTERVETIILE SALE TOTAL ILEGALE
  Noua, care nu avem niciun fel de restante sau datorii, nu ne-ati cerut niciodata parerea, ati publicat doar pe scandalagii (28 de pers din 293 cati suntem in Azur!!!).DIN PACATE NUMARUL SCANDALAGIILR ESTE MAI MARE
  Stiati ca printre datornici sunt nume ca Patrichi (de la Dansez pentru tine, care are 8 case si nu a platit NICIODATA vreo factura???)TOTAL INEXACT – DOMNUL CORNELPATRICHI ARE NUMAI O SINGURA CASA IN ANSAMBLUL AUR – CEL DIN LISTA DE LA IMPACT ESTE P[ATICHI TEODOR CRISTIAN – DISTISUL LOCAAR SA SOLICITENISTE DIOPTRII MAI MARI
  Stiati ca ORICE comentariu impotriva celor rau-platnici pe net, la ORICE articol despre subiect, este imediat “sufocat” de comentaii (uneori injurioase) ale celor datornici, care unii dintre ei nu lucreaza, traiesc doar din banii primiti de la restul vecinilor “sa-i reprezinte”?AICI PROBLEMA STA EXCA INVERS – NIMENI DIN CEI CARE CONTESTA NUA FOST SI NICI NU ESTE PLATIT DE CATRE VECINI – TOTUL A FOST NUMAI VOLUNTARIAT ( CA DIN ACEST MOTIV TRAIM IN VOLUNTARI ) – STIU CA ETE GREU DE CREZUT DAR SE PARE CA MAI EXISTA SI OAMENI CU PRINCIPII NU NUMAI CU INTERESE CA SI DISTINSL NOSTRU COLEG DE ANSAMBLU
  Stiati ca ANRE a acordat licenta Impact pentru furnizare in cartierele unde este cazul, dar in Azur nu se aduna cei 3 GW necesari conform legii (Deci nu e nevoie de licenta)?PENTRU TARIF ESTE OBLIGATORIU SUB 3 MW DAR CONDITIILE DIN ANSAMBLU DEPASESC ACEASTA CONDITIE -MAI AES PE ATR SEMNAT PE 47 DE CASE !!CAND NOI SUNTEM 290 DE CASE DAR PE ASA ZISELE FACTURI DE LA MPACT APAR CAD 288 CAND 289 DAR NICIODATA 290 – ARITMEICA STE UN LUCU REU DAR PUTEM SOLICITA AJUTOR DE A PITAGORA
  Stiati ca in Azur platim doar 0,25 RON/KW, PE CE LINIE DE ALIMENTARE ? probabil CEL MAI MIC TARIF din Bucuresti? Asta este tariful practicat de Impact, deci nu se pune problema de facturi “umflate”, ci DIMPOTRIVA!LA MINE APARE CAND 0,39 CAND 0,38 LEI/KWATT DAR PE LINIA DE JOASE – ESTE FOARTE IMPORTANT DE STIUT CA LA MINE NU S-A CITIT CONTOARUL ASA CA NU STIU CARE ESTE CONSUMUL REAL . LA SOLICITAREA MEA CATRE IMPACT MI S-A COMUNICT CA ACEST CONSUM ESTE UNUL MEDIU LA PAUSAL . IN 2010 POATE DISTINSUL NOSRU COLEG DORESTE ASA CEVA – ESTE OPTIUNEA LUISI O RESPECT –
  Stiati ca din cauza scandalului produs de cei 28 de proprietari cu datorii de sute de milioane, nu mai avem paza, iluminat stradal, Politia nu mai vine la sesizari ca “s-a saturat”, si PRETUL LOCUINTELOR A SCAZUT! O VILA in Azur abia se inchiriaza cu 500 de euro, adica pretul unei garsoniere in zona de nord!!! Toate astea din cauza ca o mana de rau-platnici ne-a distrus viata in Azur! NU MAI AVEM PAZA , CURATENIE SI ADMISTRATIE TOCMAI DATORITA FAPTULUYI CAIMPACT PRIN FIRMA WELWEIT A DESFIINTAT PERSONALITATEA JURIDICA A ASOCIATIEI DE PROPRIETARI CARE A FOST LEGAL CONSTITUITA PRINTR-O DECIZIE DEFINITIVA SI IREVOCABILA – AVEM TERMEN DE RECURS SI CONTESTATIE

  Cand mai scrieti articole ca asta, consultati si proprietarii MAJORITARI, care nu vor sa fie “reprezentati” de infractori precum Antonescu, a carui “asociatie” a fost desfiintata irevocabil in justitie de noi, majoritatea locuitorilor!!!
  ASP AZUR A FOST DESFIINTAT DEFINITIV DAR NU SI IREVOCABIL IAR EU ADRIAN ANTONESCU POT STA LA DISPOZITIA ORICUI SA PROBEZ CA TOATE ACESTE DEFAIMARI LA ADRESA MEA NU SUNT DECAT NISTE M,ANIPULAR ORDINARE CARE AU CULMINAT IN DATA DE 11.01.2010 CU 2 AMENINTARI CU MOARTEA SI LINSAJUL FAMILIEI MELE DE LA NUMARUL DE TELFON 0729100010 -ROG DISTINSUL COLEG , CARE ARE CUNOSTINTE SA IMI COMUNICE CINE ESTE ABNATUL DIN SPATELE ACESTUI NUMAR DE MOBIL
  CU STIMA
  ADRIAN ANTONESCU
  PROPRIETAR IN AZUR

 6. iancu ana maria said

  am August 6 2014 @ 5:42 pm

  Buna ziua ma numesc iancu ana maria,,,locuiesc in voluntari de 15 ani acum 8 ani am depus un dosar pentru tineri castorit si nici acum nu am primit raspuns??? asa ca banii care sunt pentru tineri casatoriti se duc in buzunar la alte persoane,am intrebat de dosar daca sa rezolvat ,,,am primit raspuns ca nu sunt terenuri.asa ca domnul pandele are scuze pentu toate,terenuri nu avem bursa nu avem locuri de munca n avem..

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: