Banner

Daca Senatul nu mi-ar fi respins legea, spitalul nu putea refuza s? dea fi?a medical? a lui Toni Tecuceanu

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37820
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


12 Comentarii pana acum»

 1. Popica said

  am January 26 2010 @ 3:54 pm

  Intreaga tara este manipulata de masoni, ce ar trebui sa stiti ca Dl. Streinu-Cercel face parte din aceasta loja masonica. Nu va este clar ca trebuie sa duca politica mai departe prin manipularea romanilor… Cu “ajutorul” regretatului actor Tecuceanu, Dl. Streinu-Cercel a declarat ca a decedat de gripa porcina…..FALS acesta a murit un urma unei pneumonii severe si netratate la timp. Mai puneti mina si cautati pe Google care sunt cei care fac parte din aceasta loja masonica… Mugur isarescu, Streinu-Cercel etc toti cei care au functii importante in stat fac parte din loja masonica romana.

 2. Mugur said

  am January 26 2010 @ 3:54 pm

  O MARE MARE FACATURA CU VACCINUL ASTA ,IAR DE MOARTEA LUI TECUCEANU SE FAC VINOVATI MADICII SI MEDIUL DIN SPITALELE ROMANESI,CIRCULA DE MULT O VORBA:”MERGI SANATOS PENTRU UN CONTROL SI VI GATA IMBOLNAVIT DIn SPITALE,SAU “OPERATIA A REUSIT PACIENTUL DECEDAT”…ROMANIA,CAP DE LANTz.

 3. Moscalifar said

  am January 26 2010 @ 4:02 pm

  Brusc nu mai mor 8-10 romani pe zi , brusc dosarul raposatului Toni Tecuceanu e secret de stat, brusc o femeie face o semi-pareza la Arad , brusc paranoia vaccinarii anti AH1N1 a incetat . Pute sau nu pute ?

  http://moscalifar.eu/2010/01/26/scamatorie-cu-cercel/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MosCalifar+%28Mo%C5%9F+C%C4%83lifar%29

 4. www.vrajitorul.eu/ said

  am January 26 2010 @ 4:11 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 5. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 26 2010 @ 4:12 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 6. http://www.urbanviorel.ro/2010/01/26/neimplicarea-nu-inseamna-neafectarea-noastraa-tuturor-luati-atitudine-si-nu-i-mai-lasati-sa-si-bata-joc-de-noi/ said

  am January 26 2010 @ 4:23 pm

 7. Zolly said

  am January 26 2010 @ 4:33 pm

 8. Paranoica said

  am January 26 2010 @ 4:55 pm

  Teorie: am citit pe un blog (al fanilor de motoare Honda, cred), ca Toni T. si-ar fi facut vaccinul. Iar fratele lui declara pt Libertatea ca Toni era cam ipohondru. E posibil ca el sa-si facut vaccinul si gripa sa se fi declansat tocmai in urma vaccinarii? Nu e deloc neobisnuit. Am citit pe site-ul OMS (sau ECDC?) – deci in statistici oficiale – ca 19% din cei carora li s-a facut vaccinul anti-polio in Africa au dezvoltat boala CA urmare a vaccinului. Deci se poate. Dar expertii vorbesc prea putin de asta si in termeni prea academici, ca prostimea sa nu abordeze subiectul. Nu se poate si in cazul altor tipuri de vaccin, pe fundalul unei imunitati deprimate sau dintr-o eroare (un virus viu etc) sa se intample aceasta? Sau alta teorie: S-a vorbit de vreo 4 accidente vasculare/infarcturi in urma vaccinarii, care insa au fost expediate, puse pe seama hazardului. Nu cumva moartea lui (in urma unui stop cardio-respirator, nu?) are intr-un fel sau altul o legatura si mai stransa cu vaccinul? Poate ca nu e doar manipulare, ci chiar s-a incercat acolo o musamalizare. Desigur, sunt doar teorii paranoice. Dar… De ce nu? Un argument pro-pranoia ar fi tocmai “virulenta” campaniei pro-vaccinare inceputa odata cu moartea actorului. De ce? Subiect de cercetare in urmatorii ani: cum pot influenta/interactiona cu sistemul circulator compusii vaccinului Cantgrip? Pasionant, nu? Dar cine sa finanteze aceasta cercetare? Mai ales in conditiile in care reteta vaccinului inteleg ca e tinuta la secret (daca nu stiu ce contine, cum se asteapta ei ca eu sa ma vaccinez? pai etichetarea e valabila pt orice medicament sau produs de pe piata!). Macar ancheta jurnalistica referitoare la moartea lui Toni ar trebui sa continue daca alte institutii nu se sesizeaza in acest sens. Poate se descopera ceva. Dar nu se poate face nimic daca personalul medical implicat nu se hotaraste sa… isi riste cariera oferind informatii din interior! Asta e.

 9. cetateanul neturmentat said

  am January 26 2010 @ 6:10 pm

  nu puteti sa re-puneti proiectul de lege cand se vor schimba “alesii” ?
  poate cu urmatorii veti reusi.
  SPER!

 10. cineva said

  am January 27 2010 @ 12:27 am

  prof. dr. Streinu-Cercel – mnezeii masii de porc mason! Cat mai are…un grad pana la 33 ca si Isarescu ??
  Criminalul asta trebuie excutat in piata publica! Ori pleaca de acolo ori iesim cu sapele si coasele ca in 1907.

 11. Iulian Urban@cetateanul neturmentat said

  am January 28 2010 @ 12:01 pm

  {Proiectul de lege se afla acum in dezbaterea Camerei Deputatilor asa ca acolo trebuie facuta presiune de catre cetateni pentru ca deputatii sa adopte aceasta lege

 12. Pericle II said

  am January 28 2010 @ 1:24 pm

  Domnule senator

  Daca legea inaintata de dvs. in Senat in legatura cu obligativitatea ca spitalele sa faca publice fisele medicale ale pacientilor decedati,avand in vedere ca cei care au dat vot negativ sunt in marea majoritate colegii dvs. din PDL,nu credeti ca ar trebui sa va dati demisia din partid?

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: