Banner

BCR refuza sa imi comunice modul de calcul al dobanzii; Solicit ajutor

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37794
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. www.vrajitorul.eu/ said

  am January 26 2010 @ 2:47 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 26 2010 @ 2:47 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. gabita said

  am January 27 2010 @ 11:14 am

  Buna ziua,

  si eu am un credit ipotecar la BCR, putin difertit de al d-nei.
  Si anume l-am luat acum 4 ani , am avut dobanda fixa in primul an de 6% pe euro si variabila dupa anul de gratie. am fost si eu la banca sa ma lamuresc cum este cu dobanda variabila BCR, deoarece dobanzile au variat in sus in jos la fel si euro si eu am ramas parca la o dobanda fixa de 10.2% pe euro.raspunsul lor a fost ff evaziv :” este afisat la toate sediile noastre”. oricat am incercat sa obtin o informatie despre cum variaza aceasta dobanda, daca este corelata la ceva variabil …. nu s-a putut… singura informatie a fost ca aceasta dobanda nu s-a mai schimbat de cel putin 10 ani. Am intrebat de o reesalonare a creditului si nu pot sa fac deoarece am un credit mic de 47 mii euro , iar reesalonarile se fac de la 100 mii euro, chiar daca salarul meu in acest moment nu acopera valoarea ratei.

  este o banca de nimic , comunista.. chiar daca a fost preluata de nemti, reusim sa prostim si sa-i schimbam inclusiv pe ei cu nesimtirea si lacomia bancilor din romania.

 4. Virgil Nicolae said

  am January 27 2010 @ 11:19 am

  Ma aflu in EXACT aceiasi situatie ca si doamna. Sunt in asteptarea unui raspuns oficial din partea lor la o sesizare pe care am facut-o in scris, solicitand recalcularea retroactiv si stornarea dobanzii.

 5. croitoru cristian stefan said

  am February 17 2010 @ 7:10 pm

  Am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca de la BCR in 2007.(25 ANI- 40000 euro)rata 313 euro acum 393 euro
  Dobanda fixa in primul an 7.4,apoi variabila formata din DOBANDA DE REFERINTA VARIABILA CARE SE AFISEAZA LA SEDIILE BCR + 1.5 P.P.
  Dupa un an, 10.4 dobanda.Am fost la banca si am intrebat cum se calculeaza dobanda de referinta si mi s-a spus ca in functie dfe indicele euribor.In august 2008 indicele de referinta euribor a fost intre 4,5-3.5 si acum in 2010 a ajuns in jurul cifrei 1.
  Am inteles atunci cand euribor era in crestere dobanda de referinta a ramas sus, dar in momentul in care a scazut am intrebat de ce nu scade si dobanda de referinta….raspunsul fiind ca ‘banca isi rezerva dreptul de a mentine actualul nivel al dobanzii’!

 6. croitoru cristian stefan said

  am February 17 2010 @ 7:16 pm

  la postarea de mai sus adaug faptul ca am colegi care au acelasi tip de credit la alte banci si suma de rambursat a scazut semnificativ in ultimii doi ani.Oare chiar atat de mult difera politica bancilor?Tind sa cred ca nu.Am studiat si eu OUG 174/2008 ,Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 99/2006, Legea nr. 193/2000 ,Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 si mi-am pus foarte multe semne de intrebare………..
  O sa trimit pe adresa dvs de mail contractul de credit si conditiile generale de creditare
  In asteptarea unor solutii va multumesc anticipat!

 7. Din buzau said

  am March 31 2010 @ 2:54 pm

  Buna ziua!
  croitoru cristian stefan IL rog sa ma contacteze.

  Nu imi public numele meu real dar sunt in situatia celor de mai sus. 8.9 + 1.2 = 10.1… RMO la pasivele invaluta a scazut, Euribor a scazut dar nothing….
  acum contribui la marimirea imperiului bcr cu 85% din venituri, si nu ne raman bani de mancare….

  VREAU UN RASPUNS PE MAIL.
  eubuzau yahoo.com

 8. Milu said

  am June 25 2010 @ 3:24 pm

  Aici este formula de calcul pentru leasing BCR: http://inromaniasepoate.blogspot.com/2010/06/calcul-rata-dobanda-leasing-teapa-sau.html . Atentie! Dobanda are fixata o limita inferioara!

 9. Tivadar Sergiu said

  am July 5 2011 @ 9:36 am

  Am avut de suferit timp de 3 ani cu un imprumut ipotecat de la BCR, in august 2010 am facut o refinantare la firma Verida. Va puteti interesa sunt chiar ok, am obtinut dobanda fixa pe toata perioada contractuala si nici un alt comiion uplimentar. nu vreau sa fac reclama dar daca va ajuta cu ceva pot lasa nr de tel a persoanei cu care am vb atunci 0733680723

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: