Banner

Bancile au ingropat Grecia in datorii de 300 de miliarde de euro

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37776
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


10 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 26 2010 @ 3:07 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. www.vrajitorul.eu/ said

  am January 26 2010 @ 3:08 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. Erik Raude said

  am January 26 2010 @ 3:40 pm

  Vina apartine guvernantilor greci in totalitate. Cat de stupid este oare sa ne intrebam cine a cumparat obligatiunile? Nu le-ar fi cumparat nimeni daca nu ar fi fost de vanzare de la bun inceput! Cine le-a pus pe piata la vanzare? Cine a avut nevoie sa finanteze deficite uriase intr-un stat in care visul tinerilor este sa lucreze la stat unde au un loc caldut asigurat toata viata? Raspunsul este simplu: guvernantii greci din ultimii 20 de ani. Ei sunt vinovatii, nu bancile care le-au finantat cheltuielile. Nu i-a obligat nimeni sa se imprumute. Articolul de mai sus este sub orice critica.

 4. http://www.urbanviorel.ro/category/bancile-camatari-legali/ said

  am January 26 2010 @ 3:40 pm

 5. sorin said

  am January 26 2010 @ 5:09 pm

  nu sunt de accord cu moneda euro acum si nici peste 20 ani…suntem prea mici ptr un razboi asa de mare..
  exemplu in ungaria: dupa trecerea la euro,s-a prabusit economia..

 6. nihilistu' said

  am January 26 2010 @ 9:55 pm

  Erik Raude (comentatorul de mai sus) are mare dreptate! Articolul e o tampenie!
  Urasc bancile si bancherii pe care-i consider niste capuse fara exceptie, dar nu pot sa fiu de acord cu afirmatia din articol: “Practic bancile au reusit sa ingroape Grecia in datorii uriase de peste 300 miliarde de euro”. Pai cine i-a pus pe greci sa se imprumute? Si ce au facut cu banii imprumutati?
  Articolul nu spune nimic despre asta. Pe urma, care e legatura cu moneda euro? Aaaa… ca trecand la euro grecii nu au mai avut controlul deplin al finantelor si nu au mai putut da drumul la tiparnita de bani ca sa-si acopere greselile guvernantilor devalorizand moneda nationala si generand inflatie (cum se face acum in Romania), asta e altceva.
  In Romania e mai simplu, statul in loc sa fie strans la punga, ingrasa in continuare clientela politica iar ca sa supravietuiasca, se imprumuta de cati bani poate si de restul devalorizeaza moneda tiparind lei si ne micsoreaza noua puterea de cumparare adica nivelul de trai dand apoi vina pe criza mondiala. Daca nu avea aceasta posibilitate, eram mai datori decat grecii acum.
  Revenind la articol, cred ca si in cazul Greciei si in cazul Romaniei nici bancile nici Fondul Monetar nu au vreo vina ca noi ne gestionam finantele si economia asa de prost incat trebuie sa ne imprumutam ca sa supravietuim.

 7. cineva said

  am January 27 2010 @ 12:45 am

  Eu le dau o idee:
  Sa vina in Romania sa faca autostrazi! :))

  Da ii taie Bechtel aicea …mai ceva ca pe noi :) las ca in mai putin de 10 ani ajungem si noi la 300mld datorie si emigram in Congo.

 8. lucifer said

  am January 27 2010 @ 8:21 am

  Perfect adevarate opiniile domnilor care au scris inaintea mea . La noi economia e prabusita de mult timp, dar totul s-a mascat cu atata delicatete, incat ,in momentul cand ne vom trezi la realitate va fi cumplit.Daca nu erau acrobatiile Bancii Nationale,care a mascat impotenta guvernelor, si hotiile care au dus la distrugerea in totalitate a capacitatilor de productie, de mult am fi avut o criza majora, care nu are absolut nici o legatura cu criza mondiala.Poate sa spuna cineva care a fost caderea, procentual vorbind ,la exporturile Romaniei,ca sa justificam impactul asupra economiei, ptr. ca de asta vorbim acum.

 9. Dani said

  am January 27 2010 @ 11:51 am

  Toa’se lucifer, avem DEJA O CRIZA MAJORA, doar ca e mascata din considerente de imagine.

  Avem deja 100 miliarde datorie, nu 300 miliarde ca Grecia, dar noi nu avem nici turism ca ei, nici infrastructura, nici industrie, nici nimic.

  E chestie de 1-2 ani pana se va vedea criza si la noi, dar pana atunci ne vom imprumuta si noi, incontinuu, in efortul inutil si periculos de a masca adevarata criza, de a o intarzia cu 1-2 ani, pana cand marii mafioti isi vor fi vandut stocurile de locuinte noi abia terminate.

  In lus, au mai ramas ceva romani fara datorii la banci, li se ofera prima casa ca se se infunde si ei in rahat, apoi cadeeeeeeem….

 10. mordor said

  am January 27 2010 @ 1:33 pm

  Numai organizarea olinpiadei din 2004 i-a costat peste 14 mld EUR !
  Si totusi, daca ii scuturi pe greci sunt plini de EUR. Toti au afaceri (de familie), magazine, case si apartamente inchiriate . Bani din turism si comert fac cu nemiluita, numai ca la stat ajung prea putini sau deloc. Criza in imobiliare n-a prea ajuns la ei, preturile sunt la fel de mari ca in 2008, iar in turism in 2009 au preferat sa tina pretul sus, chiar daca bugetul ptr vacanta al europenilor s-a redus. Sa vedem ce fac in 2010.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: