AVERTIZARE !Cum se mai fur? ma?inile, actele sau banii? Cu o hârtie lipit? pe lunet?!

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37854
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. Dani said

  am January 27 2010 @ 11:05 am

  In ce hal a ajuns tzara sub conducerea lui Basescu!

  Azi, cand exista sisteme de securitate performante, cand numarul serviciilor secrete si mai putin secrete a crescut exponential, iar numarul securistlor pe cap de locuitor s-a triplat, ute ca politia doarme in cizmele statului…

  Sau politia nu doarme? Isi ia comisionul sa inchida ochii?

  Sau PARTIDUL DE LA PUTERE IA TAXE DE PROTECTIE?

  Iuliane, nu investiga asta, ca risti sa iti pierzi sustinerea partidului….

 2. Ciuly said

  am January 27 2010 @ 4:07 pm

  basescu e de vina. intr-adevar. niste prieteni de ai mei, mai avuti de felul lor, din mediul privat fara tangete cu bugetul tarii ca sa nu credeti ce stiu eu, au fost jefuiti (ma rog, casa lor) in ultimele 2 luni de vreo 3 sau 4 ori. dupa prima sau primele 2 jafuri au instalat camere de luat vederi dar deh, pt ca asa e romanu idiot, ei nepricepandu-se, firma respectiva a instalat obiectivele fara infrarosu si nici iluminare cu sensori nu a pus. asa ca la jaful urmator, petrecut pe inserate cnad ei erau acasa (!!!) hotul a intrat nestingherit ca deh, nu i se vede fata pe intuneric la camera, a furat ce a gasit prin casa si a plecat. noroc ca nu le-a dat in cap lor sau copiilor cum s-au mia auzit cazuri.

  cat de tupeist trebuie sa fi sa jefuiesti o casa unde proprietarii sunt acasa si are si sistem de supraveghere despre care doar un PONT de la firma respectiva ar spune ca nu sunt cu infrarosu?

  astia suntem, cu astia ne mandrim. nu politicienii sunt direct vinovati ci romanul de rand care numa la furat ii sta capul, care nu e in stare sa faca un job calumea, indiferent da natura lui, care musteste a lene si care se gandeste doar cum s amai stoarca un ban fara sa munceasca, daca nu prin hotii si jafuri atunci prin inselatorii.

  dar deh, ploticienii sunt de vina. politicienii care defapt sunt oglinda poporului. ei ne reprezinta pe noi acolo. daca ei sunt cum sunt, este pt ca noi suntem si mai si.

  iar acei cativa politicieni care sunt cat de cat la locul lor ne reprezinta pe noi aia putini care ne-am saturat de oamenii din tara asta. nu de tara asta. doar de oamenii din ea.

 3. Doru said

  am January 27 2010 @ 5:03 pm

  Lovitura sub centura pentru patroni si PFA-uri: CAS la dividende sau la venitul integral

  In cazul in care ai un SC sau un PFA , atunci mesajul de mai jos este pt tine :
  Haideti sa facem ceva ! Haideti sa-i contactam pe toti parlamentarii la care putem sa avem acces si sa impiedicam sufocarea in impozite si taxe a acestei tari. Acum cand multe state si-au redus impozitele ; acesti domni care ne conduc , vor sa ne omoare de vii cu niste taxe insuportabile !
  Va dati seama ce ar insemna sa se plateasca si CAS la dividende ? PFA-urile sau fura sau mor , nu au alta varianta ! SRL-urile pot fura mai greu asa ca le-a cam venit ceasul falimentului. Haideti sa luam pozitie ; haideti sa facem ceva ; NU SE MAI POATE TRAI IN TARA ASTA !
  Intentia celor care ne conduc , este de a mari exagerat birurile prin prevederea de a introduce CAS la dividende (si la PFA-uri) chiar si pt cei care sunt cu carte de munca. Se pare ca prevederea este prinsa in Proiectul de la Legea Pensiilor , deci teoretic se mai poate interveni !
  Vezi articolul integral pe linkul de mai jos :
  http://www.capital.ro/articol/lovitura-sub-centura-cas-la-dividende-si-la-intreg-venitul-pe-pfa-131048.html

 4. Ciuly said

  am January 27 2010 @ 5:43 pm

  s-a corectat articolul respectiv nemafiind valabil pt pfa-uri.

 5. vrajitorul.eu said

  am January 28 2010 @ 11:53 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 6. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 28 2010 @ 11:53 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: