Nu plangeti pe morminte straine

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37742
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am January 25 2010 @ 3:54 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 25 2010 @ 3:54 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Catalin HN said

  am January 25 2010 @ 4:39 pm

  Nu uitati ca aceste datorii au fosta facute in proportie de peste 70% de basescu + guvernul boc . Si cand spun basescu ma refer nu numai la datoria Romaniei ci si la datoria Bucurestiului (pe vremea cand marinarul era primar), realizata prin emisiune de bond-uri (obligatiuni) pe burse straine (eu stiu de Tokyo, foarte posibil sa fi fost si altele) si cu scadenta pe undeva intre anii 2030 si 2040, un orizont de timp suficient de indepartat ca cineva sa il mai poata trage la raspundere pe basescu (fapta , chiar dovedita, va intra in prescriptie pana atunci conform legilor din Romania). Astfel de imprumuturi au fost contractate masiv si de urmatorul primar Videanu si au indatorat Bucurestiul in asa masura incat practic va fi imposibila plata obligatiunilor la scadenta. Si atunci, peste 20…30 de ani de acum incolo, vom afla cu surprindere ca Bucurestiul nu va mai fi un oras al romanilor ci va deveni proprietate a creditorilor japonezi in contul datoriei scadente. Care creditori, fiind la o distanta asa de mare de Europa, s-ar putea sa vanda creantele unei terte parti, care poate fi ORICINE va oferi mai mult, deci si Rusia, Ungaria, UE, Nigeria sau Africa de Sud ! Vi se pare SF ? Mai ganditi-va. Acum sunteti informati. Totusi, la ce au fost folositi banii ? Sa va spun eu la ce: la cumpararea de autobuze si troleibuze moderne (pana aici totul e ok) dar la un pret mult mai mare decat cel normal, diferenta intrand in firme de tip “off-shore”; la implementarea sistemului de taxare electronica la RATB (un lucru care nu era necesar dar pe care s-au cheltui sume enorme) si la realizarea unor lucrari de infrastructura de proasta calitate si care trebuiesc refacute periodic (la termene mult mai scurte decat cele normale) si la preturi mult mai mari decat cele din tarile dezvoltate ale UE (alimentand in acest fel “pusculita” de partid a lui basescu, boc, videanu, udrea etc.). Asta in timp ce sute de strazi de la periferie stau neasfaltate, asa cum au fost mostenite de la regimul “de trista amintire” a lui Ceausescu.
  In ceea ce priveste Romania, nu cred ca e cazul sa mai evoc incompetenta totala a lui basescu si boc in fata crizei (nici o masura luata, capitol la care pana si Bulgaria ne-a depasit cu mult) si aducerea Romaniei in prag de colaps economic si social prin imprumutul de la FMI.

  Revenind la cele precizate in articol, inainte de “lectia Greciei” a fost si “lectia Argentinei” dar asta are mai putina importanta pt. noi ca romani. Pe noi ne intereseaza “lectia Romaniei”, lectie din care dvs. d-le Urban refuzati sa invatati: sustineti in continuare pe basescu, boc, videanu etc.

 4. lucifer said

  am January 25 2010 @ 6:42 pm

  Cred ca ati uitat sa spuneti , d-le Catalin, ca toti politicienii, din “90 si pana azi, au “trudit” din greu la aducerea tarii in starea in care se afla acum.
  Sper ca sunteti independent, si nu membrul vreunui partid,nu sunteti sindicalist la RATB,pentru ca noi stim ce fac liderii de sindicat,si asa mai departe…
  Ajung la celebra zicala NOI SUNTEM ROMANI:
  —LASA CA ASA VA TREBUIE./

 5. vali_bob@usa.com said

  am January 25 2010 @ 7:05 pm

  Ar trebui sa incepeti cu Iliescu si Roman, care au lansat si sloganul ” nu ne vindem tara “! Dar au dat-o moka unor imbogatiti peste noapte !Amintiti-i si pe Constantinescu, Nastase apoi si Basescu, cu voia d-voastra !
  Toti au jucat Hora Unirii Profitorilor pe mormantul Romaniei !
  “Patria recunoscatoare !!”…

 6. Catalin HN said

  am January 27 2010 @ 11:59 am

  @ lucifer: am spus inca de la inceput, citez: “aceste datorii au fosta facute in proportie de peste 70% de basescu + guvernul boc” .
  Prin urmare, 30% revine psd-ului, Iliescu, Nastase etc.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: