Tamiflu a suferit o mutatie, devenind un medicament nociv

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37694
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. Metalshrine said

  am January 24 2010 @ 11:16 pm

  Se pare ca axa Bucuresti Londra Washington aduce momentan gunoaie pe teava…

 2. vrajitorul.eu said

  am January 25 2010 @ 11:15 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 25 2010 @ 11:15 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 4. Synthesis said

  am January 25 2010 @ 4:03 pm

  Buna ziua, domnule Senator!
  Va recomand sa studiati ozonoterapia (nu pt cosmetica) ci pentru tratarea bolilor cauzate de virusi si bacterii anaerobe ca sa vedeti ca nu este nevoie de toate medicamentele si vaccinurile care ni se baga pe gat de catre industria farmaceutica. Medicii comuni nu cunosc aceasta forma de terapie, la simpla pronuntare a cuvantului “ozonoterapie” multi intelegand altceva mult mai slab si ineficient. Eu ma refer la forma de terapie denumita astfel si prezentata mai jos:

  http://www.scribd.com/doc/24665265/Eisen-Suppressed-Inventions-Other-Discoveries
  sectiunea I, capitolele 8. Oxygen therapies, the Virus Destroyers si 9. The Empire strikes back

  Redau descrieri sumare ale terapiei:
  1. O terapie alternativa care si-a dovedit eficienta in tratarea bolilor cauzate de bacterii si virusi este terapia cu oxigen, ozon sau chiar tetraoxigen. Pornind de la analogia cu dializa au fost create masini care extrag sangele dintr-una din maini, il oxigeneaza/ozoneaza, il trec prin niste filtre membranare, apoi sangele este injectat din nou in celalalt brat. Pompa care extrage sangele este sincronizata cu ritmul cardiac. Ideea de baza este ca aceste microorganisme sunt in general anaerobe, iar in prezenta unei concentratii mari de oxigen sau ozon (care este mult mai reactiv) in mediul acestora, sunt distruse in urma unor reactii de oxidare. Celulele umane sanatoase (si ale altor specii pluricelulare) au mecanisme de protectie bazate pe antioxidanti si nu sunt afectate daca tratamentul se face corect. Bineinteles ca tratamentul se face doar in anumiti parametri, o concentratie prea mare de ozon putand fi daunatoare.

  2. Exista o forma de terapie cu ozon care elimna orice bacterie sau virus daunator din organism. E vb. de extragerea unei cantitati de sange si amestecarea cu un anticoagulant si ozon intr-un aparat special. Apoi sangele se reintroduce in corp. Ozonul are proprietatea speciala de a a omora organismele anaerobe si de a nu distruge celulele sanatoase ale organismului (care se protejeaza cu anti-oxidanti). In plus intareste puternic sistemul imunitar. Practicata periodic, de la cateva luni la 1-2 ani, aceasta metoda elimina microorganismele periculoase din corp. Exista clinici care ofera astfel de tratamente in special in Germania. Metoda e cunoscuta de ceva vreme dar abia in ultimii 10-20 ani a putut fi folosita cu randament spectaculos si e destul de revolutionara.

  Lista clinici: http://www.o3center.org/Clinics/index.html
  Auzisem ca se dorea infiintarea unei sectii la Spitalul Universitar dar nu am auzit sa se fi concretizat. Mai exista si alte clinici recent infiintata in Romania specializate pe ozonoterapie dar nu cunosc nivelul lor de competenta.

  Ar fi multe de zis inclusiv studii de laborator recente destul de riguroase care confirma terapia. Deocamdata doar atat.

 5. Othelo said

  am January 26 2010 @ 1:17 pm

  Cred ca si Strainu Cercel a suferit o mutatie. Dar nu de la vaccin, ca el s-a vaccinat cu ser fiziologic la TV.

 6. Gelu said

  am February 14 2010 @ 8:12 pm

  Pe acest Streinu-Cercel oare de ce nu-l vaccineaza cineva, pt. ca ma indoiesc ca sigur o face. Oare de ce nu-i loveste judecata divina ??? Sau lovitura va veni in viata de apoi ??? Asta e, am ajuns la cheremul unora care nu au nici un Dumnezeu sau mai bine zis Dumnezeul lor e banul. Chiar, de ce nu-i paleste divinitatea acu si nu in viata de apoi ???

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: