Banner

Copii vanduti de parinti pentru teste medicale sau pentru prelevarea de organe

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37618
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 22 2010 @ 4:03 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. www.vrajitorul.eu/ said

  am January 22 2010 @ 4:03 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. Nigeria cere Pfizer despagubiri de 6,95 mld. dolari pentru moartea copiilor pe care s-au testat medicamente said

  am January 22 2010 @ 5:11 pm

  Nigeria cere Pfizer despagubiri de 6,95 mld. dolari pentru moartea copiilor pe care s-au testat medicamente

  Nigeria a depus noi plangeri impotriva gigantului farmaceutic Pfizer Inc., solicitand despagubiri de 6,95 miliarde dolari pentru moartea copiilor care au fost tratati cu un medicament neaprobat intr-o perioada in care Nigeria era afectata de o epidemie de meningita, relateaza presa internationala.
  Noile plangeri vin la scurt timp dupa ce un alt tribunal a decis amanarea pana in iunie a doua procese in care Pfizer este acuzat de statul Kono, din nordul Nigeriei, de a fi cauzat suferinte copiilor testand pe acestia antibioticul Trovan in 1996.Nigeria a afirmat in documentele prezentate la Tribunal Federal din capitala Abuja, ca grupul Pfizer, cea mai mare companie producatoare de medicamente din lume, nu a obtinut aprobarile necesare de la autoritati si nu a actionat intr-un mod etic atunci cand a testat medicamentul in statul Kano.

  Pfizer a negat acuzatiile, un purtator de cuvant al Pfizer din New York, Bryant Haskins, reiterand declaratiile oficialilor companiei, care sustin ca testarea produsului Trovan a fost facuta cu acordul guvernului nigerian, intr-un mod responsabil si etic.Guvernul statului Kano a deschis un proces civil, in care cere despagubiri de 2,075 miliarde dolari de la grupul Pfizer pentru aceste teste, considerate responsabile de moartea catorva copii si cauzarea unor probleme grave de sanatate pentru altii.Disputa legala continua de mai multi ani. Un judecator federal american a respins in 2005 o plangere prin care grupul Pfizer era acuzat ca nu a avertizat familiile nigeriene privind riscurile folosirii medicamentului Trovan, precizand ca acest proces ar trebui sa aiba loc la un tribunal din Nigeria.Compania a precizat ca in perioada in care a avut loc epidemia de meningita, medicamentul Trovan se afla in stadiile avansate ale procesului de testare, fiind evaluat pe peste 5.000 de pacienti.

 4. http://www.urbaniulian.ro/2010/01/22/proiect-de-lege-prin-care-testarea-medicamentelor-pe-minori-se-pedepseste-cu-inchisoare-depus-de-senatorul-urban/ said

  am January 22 2010 @ 6:36 pm

 5. elly said

  am January 23 2010 @ 1:11 am

  ioi, deci asta cu prelevarea de organe e strigator la cer! nici nu vreau sa ma gandesc cum pot unii sa vanda pe altii! mai ales parintii sa isi vanda copiii!

 6. Bondocel said

  am January 24 2010 @ 2:24 am

  Asta este lumea in care traim si ne mai miram de alte lucruri mai marunte !!!!!!

 7. Pr. Emil M. Ember said

  am January 25 2010 @ 11:06 am

  Vreau sa aduc numai o precizare legata de acordul prezumat. A existat o initiativa legislativa pentru a introduce aceasta modalitate de a remedia problema birocratiei in domeniu. Ea a trecut de Senat, dar la Camera Deputatilor, in urma unor sesizari facute de un grup de ONG-uri, COmisia pentru Sanatate a respins acest proiect. Deci, in Romania nu exista pentru moment acordul prezumat privind donarea organelor!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: