Ce poti sa patesti la RAR cu o masina importata din SUA

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37566
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


5 Comentarii pana acum»

 1. Fam Rusu said

  am January 21 2010 @ 7:38 pm

  Stimate domn Iulian Urban, daca pt cei de sus mirarea este mare, pentru noi a fost si mai Mare….Va relatez ceva mai strigator la cer asupra Abuzurilor celor de la RAR Voluntari ce se spune ca sint singurii ” omologati ” din Romania, de a face Testul Dinamic “…( pt ce re-omologam noi ce-a fost omologat ? ) Astfel:
  Avem o procura din partea unui cetatean canadian,constructor de rafinarii in Emirate, culmea, exact cel care a lucrat 2 ani in Romania sa faca instalatiile de Benzina si Diesel pt Euro 4 !!! – bun prieten, deci procura de a-i inmatricula masina adusa pe vapor din Siria, un HYUNDAY VERA CRUZ 3,8 i Lamda / 260 cp aparitie si productie a verii 2008, ce oriunde am cauta apare ca ultima creatie a lui Hyunday, ultima lor mindrie, normal cu… Euro 4 data clar de fabricant, full optiuni si ultima generatie de motoare pe banzina…( a se citi pe net ce-au putut scoate )
  La ” indicatiile acestora de la Voluntari, am dus masina cu o zi inainte de Test – si apoi am mers sa o luam a 2a zi dupa Test …si ! Culmea culmilor !!! Dupa ce am achitat cele 30 milioane lei “testul” , am primit o hirtie iesita din calculator, nr 01/507 /16.07.2009, nesemnata, nestapilata, adica o simpla hirtie printata, in care dna de acolo de la PC , ne-a explicat ca : La oxid de carbon a iesit euro 4, dar la rubrica 2 si 3 hidrocarburi si oxid de azot a iesit cu 1 – 4 ZECIMALE ! peste limita admica!!! zecimale !!!….Explicatia : Zice doamna ca ” nu a fost incinsa suficient, ca nu ar fi avut destula benzina ” etc ….!!!! Ce mai ziceti de asta ??? De ce NU se face ACEST TEST in prezenta proprietarului ? De ce aceasta hirtie de 30 milioane nu are o parafa si o semnatura ? De ce nu se scrie si ce Omologare acre acest lucrator si aparat pe care Noi l-am asteptat sa-l importe RAR ul 6 luni!!!! ( timp in care masina a stat pe dreapta din cauza ca nu-l aveau ) ??? Ce zice Directia RAR in acest caz ??? Chiar CREDETI ca un VERA CRUZ 3,8 I din 2008 ce-i dat pe orice site de specialitate ca Euro 4 , asa de NOU sa Nu iasa Euro 4 ??? Am curaj a merge in orice tara din Vest cu masina pt Test si apoi sa Plateasca RAR ul Bucuresti Voluntari cei 37000 / masina + 13000 Taxele Vamale + TAXA DE STATIONARE DIN CAUZA “LIPSEI DE FOLOSINTA”….Oare nu ar merita acest Proces ???
  Acum partea simpatica ca sa se cutremure toata lumea : Raspund amicului canadian ceea ce s-a intimplat si suparat imi zice, bine, o sa o iau inapoi in Siria, ca sa-mi recuperez taxele vamale.
  Sun si intreb daca poate sa-si recupereze taxele in caz ca masina este RE-Exportata : Raspuns clar : NU , taxele Nu se mai recupereaza….Deci paralizezi, ca-i vorba de bani nu gluma…Nu i-am mai zis si asta ca sa nu faca infarct…
  Am stat sa-mi revin si am zis ca nu-i trimit masina pina nu va scriu. Poate ca trebuia sa merg direct la Director, dar nu m-am dus….Stateam si ma uitam la angajatii din Voluntari cum Toti fumau Kent si mi se adresau obraznic ca ultimului aurolac cum ca “e facuta domne…pt America si de aia nu iese euro 4 , d-aia nu are nici lampa de ceata”….Auziti !!! Povestea e lunga, dar am scris in rezumat…
  Ca sa nu va mai zic ca nici nu stiau cum se inchide haionul si trageau (scuze)ca taranii cu mina, pina nu a mai rabdat nevesta-mea si le-a zis ca-i …electric ….! si cite si mai cite…despre ” specialistii RAR Voluntari …”
  Va rog din suflet a-mi da un raspuns sau o solutie, caci INCA nu le-am scris celor de la Hyundai ca sa nu fac un Razboi …si sa ne aparam tara de a ne face iar de ris….ca de ris sintem….
  RUSU MIHAIL – Ploiesti – mail : familiaruisu@clicknet.ro

 2. ady said

  am January 21 2010 @ 7:53 pm

  acelasi lucru il patesti si daca aduci din UE. rar-ul e o teapa data de statul roman,o piedica pusa in calea omului de a-si aduce masina de unde vrea. de ce e nevoie de rar? sa faca bani grei de pe romanul de rand. de ce alte state nu au rar si merge treaba ok.
  faza cu testul dinamic e alta manarie! de ce afara e simplu?
  si la noi ar trebui sa fie simplu ,e masina din uniune treci de verificarea tehnica si gata sa ai nuere de romania sau daca e din afara platesti taxa vamala de 10 % si la fel verificare tehnica si nr de romania.dar la noi nu,taxe peste taxe,spaga fara numar,mii de hartii si stampile,vrajeala cu normele euro…
  Singura tara din europa e romania unde inmatriculara se face in functie de norma euro!!!! oriunde in europa normele euro sunt norme de fabricatie nu de inmatriculare!!!

 3. MADCAT said

  am January 21 2010 @ 8:06 pm

  la rar e simplu: dai spaga inmatriculezi si o caruta cu Euro 4; nu dai spaga, esti la mila lor…

  mare porcarie si rar-u asta… inca o sleahte de corupti care isi indeasa mainile in buzunarul fraierestenilor.

  romanie… te mananca romanii!

 4. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 22 2010 @ 10:28 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 5. www.vrajitorul.eu/ said

  am January 22 2010 @ 10:28 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: