Cine este judecatorul Cristian Jipa de la Inalta Curte de Justitie chemat sa dea declaratii la DNA in dosarul senatorului PSD Catalin Voicu ?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37527
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


5 Comentarii pana acum»

 1. www.vrajitorul.eu/ said

  am January 21 2010 @ 11:35 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 21 2010 @ 11:36 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Ionescu Alin said

  am April 11 2010 @ 12:22 pm

  Acest Cristian Jipa impreuna cu Sofica Dumitrascu au format completul care m-a judecat si care in data de 19 martie 2010 s-a pronuntat cu o hotarare ilegala si imorala ba mai mult de atat in contradictoriu cu o alta hotarare a ICCJ (mentionata de mine in recursul declarat)si care vizeaza publicitatea sedintei de judecata .
  Acesti judecatori nici macar nu au citit materialele depuse de mine si nici macar enuntul recursului la final respingandu-l ca nefondat .
  Acesti judecatori pe ce criterii judeca ???
  Ma voi indrepta cu o plangere la CEDO dar cei care vor plati nu vor fi ei in schimb eu am ramas condamnat la 6 ani de inchisoare ptr ca 2 oameni sunt ocupati sa “rezolve” anumiti prieteni decat sa citeasca dosarele cu necunoscuti care le sunt date in sarcina .

  Nu va cer nimic decat sa faceti publica relatarea mea si sa cercetati comportamentul acestor 2 indivizi asa zisi judecatori Sofica Dumitrascu si Cristian Jipa .

 4. Teculescu Antonio said

  am April 17 2010 @ 10:04 pm

  Am fost judecat de catre jud. CRISTIAN JIPA.

  In acelasi proces de doua ori consecutiv, iar a treia oara l-am recuzat. Da,la dansul s-a putut!
  Prima data semneaza D.P.nr. 743/2004 a TB, din6.05.2004.A doua oara semneaza Decizia Penala nr. 1300/R din 28.05.2007.In acelasi proces, aceiasi invinuiti, aceeasi sala de sedinte a aceliuiasi tribunal,adeseori si aceiasi judecatori, judecatorul CRISTIAN JIPA a semnat doua decizii penale CONTRADICTORII. Prima semnatura in favoarea mea, in recursul promovat de mine. Apoi, nu mai este de acord cu parerea sa si semneaza pentru respingerea recursului meu, la data de 28.05.2007.
  Un dosar extrem de simplu, pentru care nu era necesara o a doua infatisare, a durat timp de 5 (cinci) ani!Subiectul procesului era de a se constata un fals material si uz de fals, savarsit de catre un grup infractional constituit in scopul falsificarii unui certificat medical. Acest certificat medical a fost introdus in sala de judecata intr-un proces penal anterior, de catre avocatul N.I. al inculpatul care ma lovise in plina strada.Actul servind pentru a motiva absenta inculpatului la unul din termene. Batausul a fost in final condamnat penal in acel proces.
  Pentru savarsirea falsului, inculpatul impreuna cu avocatul sau NI, au apelat la tatal acestuia,doctorul N.I. care era vecin de apartament cu inculpatul.
  Acestia trei au folosit un imprimat de certificat medical scos din uz, au confectionat ad hoc o parafa care nu contine specialitatea medicala. Numele medicului este ilizibil, se vede numai prenumele. Certificatul nu poarta nicio semnatura. In declaratiile sale, doctorul N.I. declara ca a completat si a eliberat certificatul medical incriminat.Diagnosticul trecut pe certificat este de “viroza respiratorie”. Medicul NI. avand specialitatea oftalmologie, nu avea dreptul sa consulte, sa dea retata, sa elibereze un act medical in alta specialitate medicala decat a sa.Actul fiind vizibil, atat ca aspect cat si continut, ca un fals grosier.
  Am facut plangere penala pentru a se constata falsul.Invinuitul pentru fals a ales acelasi avocat N.I. care l-a aparat prost in procesul de lovire in care a fost condamnat.
  Sub amenintarea de a dezvalui participatia complicilor sai la falsificarea certificatului, daca avocatul nu il va scapa de puscarie pentru fals si uz de fals, acest avocat a gasit la judecatoria sectorului 1 in persoana lui CRISTIAN JIPA,omul capabil sa ii salveze.
  Judecatorul CRISTIAN JIPA a depus toata staruinta in a participa de mai multe ori consecutiv la judecarea procesului meu. M-am judecat in aceiasi speta, pe parcursul celor 5 ani,intr-un numar de 9 dosare,din care pe rolul judecatoriei sectorului 1 un numar de 4 dosare si pe rolul Tribunalului Bucuresti,in recurs, 5 dosare. Au participat in completele de judecata in total un numar de 37 justitiari, din care un numar de 17 judecatori,procurori si grefieri au fost inclusi in completele de judecata mai mult decat odata. In mod aleator, desigur…
  Dupa ce a participat in al 2-lea dosar judecat, CRISTIAN JIPA face parte si din Tribunalul care ma judeca in al 8-lea dosar,fiind numit in locul jud.Parvu Iozefina pe am recuzat-o, deoarece mai judecase in al 4-lea dosar. Interesant, nu?
  Dosarul nr 9 si ultimul, CONTESTATIE IN ANULARE.A intrat in sala exact completul care ma judecase in al 2-lea dosar, cu jud. CRISIAN JIPA in persoana.L-am rugat sa faca declaratie de abtinere deoarece se pronuntase si in Decizia Penala nr 743/2004 si deasemenea in Decizia Penala nr.1300/2007.A fost inlocuit intregul complet de judecata, asa, la repezeala, fara sa se respecte prev. art. 52(5) C.p.p.Insa procurorul Vraciu Marian a ramas acelasi care mai participase si in al 4-lea dosar, in care a pus concluzii de respingerea recursului meu.Daca socotim ca primul act de cercetare penala, culegerea de declaratii de la invinuiti, a fost facuta succesiv, si inainte de primul recurs si in urma trimiterii pentru continuarea cercetarilor, de catre aceeasi prsoana din cadrul aceleasi sectii de politie,se poate aprecia cum se indeplineste actul de justitie de catre unii justitiari.
  In afara de primul dosar, judecat in modul cel mai bizar, toate celelalte 8 dosare privind certificatul medical, sunt nule sub aspectul incompatibilitatii prev de art.49(1) si(2) si(3) si(4), deasemenea si art.47(1) Cpp.
  Cu toate astea si multe alte aspecte la fel de imposibile, plangerea mea a fost respinsa.
  Oare ce ar mai fi de spus?!…

 5. IOANA said

  am December 20 2011 @ 8:28 pm

  SPER DIN TOT SUFLETUL CA TOTI CEI CE GRESESC ‘VOIT’IN JUSTITIE SA PLATEASCA.
  SI-L ROG PE MINISTRUL PREDOIU SA IA DE PE CAPUL NOSTRU FABRICA
  DE DOSARE SI MINCIUNI,CA ACESTIA AU DEVENIT ‘T U N A M I ‘ DE ROMANIA.AM OBOSIT SA MAI VEDEM DNA SI DIICOT.UNDE A-TI POST
  20 DE ANI SI A-TI LASAT LUCRURILE SA ALUNECE ASA DE TARE.
  TRAGETI LINIE UITATI TRECUTUL SI LASATI-NE IN PACE.AM OBOSIT.
  DACA IN ACEASTA TARA ORGANISMELE STATULUI AR FI FUNCTIONAT,DNA DIICOT,POLITIE,GARDA FIN.,ANAF,etc.NU SE AJUNGEA IN SITUATIA IN
  CARE SUNTEM AZI.
  DORIM DIN TOT SUFLETUL SA NU MAI VEDEM POLITICIENI,LA TV.SPUNAND
  CA JUSTITIA I-SI FACE TREABA.DIN BUN SIMT SI RESPECT VA RUGAM SA
  TACETI.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: