EFG Euroline terorizeaza o familie care nu are nici un fel de venit, afara de alocatia copiilor

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37455
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. www.vrajitorul.eu/ said

  am January 19 2010 @ 5:03 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 19 2010 @ 5:03 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. kkk said

  am January 20 2010 @ 5:18 am

  SI? raspunsul unde este? 😀

 4. Alex said

  am January 20 2010 @ 11:46 am

  Din cate stiu eu, daca nu ati garantat cu nimic creditul, EFG nu va poate atinge cu nimic. Si asa si merita, pentru ca sunt niste nenorociti. Eu am luat un card de la ei, tot cand am cumparat niste aparate si, dupa ce mult timp nu am primit niciun extras de cont, am aflat ca, platind doar acel minim de plata, am ajuns sa le datorez aproape dublu fata de creditul initial, chiar daca nu am ratat nicio plata. Nu stiu daca va pot baga pe lista de la Biroul de Credit, in rest nu prea mai pot face si altele.

 5. www.magazinterapeutic.ro said

  am January 20 2010 @ 1:33 pm

  cum aud de EFG cum imi vine s iau toporul bunicului d etaiat lemne si sa sar pe ei ! chiar nu aveti toporica in vreoi debara acolo? ca astia asta merita capoete sparte si rupte !

 6. politicianul said

  am January 20 2010 @ 2:07 pm

  lasatzi toporul bunicului,si invatati din greselile dvs.!La cumpararea unui obiect intrebati care este suma finala la care putetzi ajunge in conditiile impuse de vanzator si cititi de mai multe ori ceea ce semnati!Bine ca nu v-a pus sa platiti vila lui Becali sau palatul Parlamentului!La felul cum a-ti tranzactionat,era posibil orice excrocherie in zilele noastre…

 7. ande said

  am January 21 2010 @ 6:42 pm

  euroline spune suma (aproximativ) finala la care se poate ajunge (pretul produsului + dobanda datorata) insa sunt multe alte lucruri pe care nu le spune.au fost oameni carora li s-a spus ca pot sa plateasca atunci cand doresc si ce suma doresc,cu conditia ca pana la sfarsitul perioadei contractuale sa isi plateasca intreaga datorie.Sunt oameni carora li s-a spus,inca de la inceput ,sa plateasca in fiecare luna macar acel minim de plata ce apare pe extras,multora nu li s-a explicat corect ce presupune minimul de plata desi acestia au intrebat. Oare cati posesori de card euroline au fost corect si detailat informati? Daca cei de la euroline sunt asa transparenti de ce oare multi posesori de card nu au o copie dupa “cerere emitere card” sau “dispozitii generale”.De ce atunci cand solicita un istoric de plati cei de la euroline se lasa rugati cu lunile sau trimit in bataie de joc o foaie in care sunt afisate comisioanele si ale lucruri care nu au legatura cu istoricul de plati?…

 8. tache said

  am April 2 2010 @ 11:03 pm

  toate acestea pentru ca se profita de naivitatea voastra!
  cum???? simplu! voi buni cetateni ai patriei nu cititi contractul de credit! va vedeti cu sacii in caruta (cu produsele acasa) si mai departe….scrie-n carte, vorba aia 😉

  fi-ti responsabili si nu mai asteptati sa fiti trasi de mana! n-o sa va ia nimeni de maneca sa va spuna ba idiotule nu mai cheltui atat ca o sa ajungi cu datorii cat casa poporului!!! aici e problema si e greu de inteles…
  asta e..poate intr-o zi o sa va deschideti ochii, fara sa asteptati ca altcineva sa vi-i deschida.

  magazinterapeutic.plm probabil ca esti un papagal care a semnat fara sa citeasca ce semneaza, nu te mai agita degeaba ca toporul tot la curul tau este! pune mana pe contract si beleste ochii acolo, invata din greseli si lasa toporisca! intri pe toate posturile si instigi lumea la violenta!

  asta faci si pe site-ul tau! bai papagalule daca tu esti un frustrat al societatii lasa-i pe ceilalti in pace, pielea de pe catarg ce esti si tu…numai sfaturi de bine dai… ruptule!

  imi cer scuze pt limbaj fata de ceilalti cititori.

  sper sa va rezolvati probleme cu bancile, si data viitoare deschideti ochii mai mari!

  PAZA BUNA TRECE PRIMEJDIA REA!!!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: