Numai hotii si jepcarii umbla cu numere de Bulgaria…cel putin asa cred politistii

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37317
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. www.vrajitorul.eu/ said

  am January 15 2010 @ 2:05 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 15 2010 @ 2:05 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Ovidiu said

  am January 15 2010 @ 4:29 pm

  Magnum 44, cel mai bun prieten…

 4. Lumy said

  am January 16 2010 @ 10:42 pm

  Politistii au dreptate.Adica,noi,ceilalti,suntem fraieri?platim o caruta de bani pe taxa auto,impozit,rca si casco si te loveste unul cu numar bulgaresc,din intamplare,sa zicem,si platesti ca fraierul din buzunar,ca,sa fim seriosi,sunt rca-uri din Romania de unde nu-ti mai scoti banii,dar din Bulgaria……?
  Fa-ti datoria de cetatean si pe urma sa ai pretentii!
  Sunt satui si politistii de cei ca tine,ca daca te-ai bagat in aceiasi oala cu jepcarii,ciocul mic,macar,daca n-ai de gand sa faci ceea ce trebuie.

 5. ady said

  am January 17 2010 @ 1:09 pm

  @Lumy nu ai dreptate!!! dar ce faci daca te loveste unul cu nr de anglia sau germania? rca-ul e rca peste tot!!! dar daca tu mergi in alta tara si faci accident? crezi ca cine are masina cu nr de bulgaria nu plateste rca si impozit? atata doar ca acolo nu e nesimtirea romaneasca unde iti baga mana adanc in buzunar!!! daca nu ar fi taxe aberante de inmatriculare nimeni nu s-ar mai complica sa inscrie masina in bulgaria sau ungaria. si statul roman ar castiga mai multi bani din impozite.dar prostia romaneasca nu are limite,precum universul!!!!

 6. Dan said

  am January 17 2010 @ 10:23 pm

  Draga Lumi esti retardat si, ori nu ai masina, ori esti un politist batut in cap…
  Fa-ti datoria de cetatean si arunca-te in Dunare. Nu ma mira ca sunt atatia fraieri care mor de foame in Romania si indura toate mizeriile facute de tot ceea ce se numeste in Romania autoritate a statului, “organ” al legii etc.
  Fa-ti datoria de cetatean si plateste mizeria de rovigneta chiar daca masina iti crapa pe drum si la capat te asteapta ARR-ul sa-ti dea amenda ca-ti troncane masina, fa-ti datoria de cetatean si cumpara o masina romaneasca, proasta si scumpa, chiar daca in 2 ani vei baga mai multi bani in ea decat daca ai lua alta sh nemteasca… Fa-ti datoria de cetatean si stai doua, trei ore la coada sa-ti platesti impozitele la casa, boule, STAI LA COADA SA DAI BANI LA STAT! Si sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa-l si pupi in cu r pe politist cand te-o opri ca asa i se scoala organului ca nu are bani de mers la curve in seara aia, si negociaza spaga cu tine sa-ti dea rest la o bancnota de 50 de lei…
  Halal de voi, aurolacilor, va meritati soarta…

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: