Banner

Justitia Romana a primit o grea lovitura – revolta impotriva judecatorilor demnitari; Calul Troian a intrat in cetatea Justitiei

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37150
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


5 Comentarii pana acum»

 1. politika said

  am January 12 2010 @ 8:19 pm

  INSULA din curtea JUSTITIEI Romane

  Cam asta e rezultatul acestei alegeri.
  Chiar daca (poate) nu este cea mai inspirata alegere, dar este oricum muuuult mai buna decit ce era si indubitabil mai buna decit Barbuleasca.
  Fragmentarea CSM ( ! ) era STRICT NECESARA.
  Reformarea CSM era o necesitate stringent de STRINGENTA !

  Evident ca CSM voia sa ramina tot “un turn de fildes” neatins de tot norodul, de unde sa se traga sforile politicii PSD in continuare.
  Personal sunt bucuros si multumit de strategia D-lui. Basescu si sper ca aceasta miscare sa fie doar virful icebergului.

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 13 2010 @ 11:36 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. www.vrajitorul.eu/ said

  am January 13 2010 @ 11:36 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. diana mihaela cotoi said

  am January 13 2010 @ 10:53 pm

  La ICCJ sa fie 9 judecatori? Pai este modalitatea cea mai simpla de a-i domina si manipula, asa cum se intampla cu cei de la Curtea Constitutionala, care acum este si se comporta mai mult politic! Eventual, sa se desfiinteze Curtea Constitutionala, iar pentru controlul de constitutionalitate sa se infiinteze o sectie la ICCJ! Si la ICCJ sa se ajunga pe baza de concurs, de-adevaratelea, asa cum se promoveaza la tribunale si curti de apel! Nu e normal sa ajungi la instanta suprema in stat pe baza catorva intrebari, cand la instante inferioare se ajunge prin concurs!Sa se termine cu voturile pe baza de simpatii, si asa sa te trezesti judecator de ICCJ! Dar treaba asta este posibila datorita celor ce au legiferat! Le-a convenit asa: sa ajunga judecatori demnitari numai “cine trebuie” si nu cine se cuvine sa ajunga!Ei au puterea sa legifereze in asa fel incat cei ce vor ajunge la instanta suprema sa merite, sa nu fie santajabili si ametiti de “stimulentele financiare” sub forma de 50+15! Sa puna semnul egal intre cei 121 de judecatori de la ICCJ care solutioneaza 30.000 dosare pe an si restul de 3900 care solutioneaza cam 1.700.000 dosare! Numai ca astea 1.700.000 privesc pe romanii nedemnitari, obisnuiti, si atunci vom sti sigur ca demnitarii nu au nici un interes sa faca o asemenea egalitate! O rasplata tot e necesara!

 5. politika said

  am January 15 2010 @ 12:25 am

  @ diana mihaela cotoi

  Toate astea (numarul mare de dosare) sunt doar efectele !
  Cauza este de fapt Legislatia (ambigua, interpretabila, neechivoca … etc.)

  Cred ca odata cu reforma la CSM si ICCJ trebuie reformata si legislatia. Firmele sunt tinute ani in sir in procese interminabile doar ca avocatii si judecatorii sa se laude ca “ling” 1.700.000 dosare pe an !
  In spatee acestei EXCROCHERII stau oameni si firme care pierd bani sau falimenteaza … doar de dragul judecatorilor !
  Procese simple, de neplata a unor contracte sunt tergiversate ani de zile. Aceste procese pot fi REZOLVATE INSTANTANEU ! … dar din pacate NU SE DORESTE …
  Si asta doar pentru ca JUDECATORII doresc sa se laude la LING milioane de dosare !!!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: