Banner

Cum isi satisfac frustrarile agentii de paza din RealVitan

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37187
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


13 Comentarii pana acum»

 1. Ovidiu said

  am January 12 2010 @ 5:47 pm

  perchezitia corporala nu se poate face decat cu acordul dvs in cazul in care agentii de paza isi exprima ingrijorarea ca ati fi putut fura ceva..

  in cazul in care dvs nu sunteti de acord, au dreptul sa va legitimeze si sa cheme organele de politie

  la randul lor, politistii pe baza inregistrarii video pot decide sa va perchezitioneze sau in cazul in care nu vad nimic suspect pe video pot decide sa va lase sa plecati..

  acum, in alta ordine de idei… cand te-a rugat sa scoti ce ai in geanta, tu puteai sa spui. NU…

  in nici un caz nu mergi cu ei in nici o camera, nu te misti din holul magazinului…sa te ia pe sus, si ideal ar fi sa ai martori ca te-au bruscat..

  agentii de paza, NU AU VOIE SA PERCHEZITIONEZE NICI SA ARESTEZE pe nimeni… MAXIM va pot retine pana la venirea politiei…

  ATAT.

  Un om care isi cunoaste drepturile nu poate fi calcat in picioare, dar daca dvs nu le aparati, de la cine astepti sa ti le apere?

 2. Daniela said

  am January 12 2010 @ 8:55 pm

  Foarte frumos. In hypermarket-urile de la noi esti tot timpul tratat ca un infractor. Nu ti se acorda nici macar prezumtia de nevinovatie. Am vazut in Spania si in Franta in lanturile Carrefour, Cora, Leclerc case expres: case de marcat la care iti scanai singur produsele si ti le achitai hranind automatul cu bancnote sau puteai plati cu cardul. Am trecut si eu pe la astfel de casa de marcat, mi-am achitat produsele si nimeni nu m-a intrebat nimic, nimeni nu m-a cautat la pungi. Sunt sigura ca era cineva care supraveghea casele respective dar probabil ca era imbracat civil, ca majoritatea paznicilor din hipermarketurile de afara. Paznici imbracati in uniforma sunt putini, si nu te sacaie cu stampile, controale, verificat genti si pungi etc etc.

  Mi s-a intamplat cand lucram ca mercantizor pt un furnizor al Cora Lujerul (in timpul facultatii) sa bazaie sistemul de la casa de marcat cand am trecut pe langa el. Desi nu aveam mare lucru in buzunarele vestei de mercantizor (un servetel folosit, un balsam de buze aproape terminat si doua agrafe banale) si in pantaloni aveam un cutter si 2 telefoane (cutter-ul il foloseam la desfacutul cutiilor de carton si a foliei de pe paleti, telefoanele unul personal si unul al firmei) mai mai ca m-au luat pe sus paznicii si m-au dus intr-o camaruta si m-au pus sa scot tot cea am in buzunare si au trecut cu scanerul de mana pe langa mine si pe obiecte si …. minune…. a piuit la jaful de telefon pe care il aveam de la firma. M-am simtit atat de umilita si de insignifianta in momentele alea… atat de descumpanita si de mirata ,… mi-e greu sa descriu sentimentele…. si cum se uita casiera la mine… si ce smecheri se credeau paznicii… nici macar nu si-au cerut scuze. M-am dus la firma si le-am zis sa ma mute in alt magazin… si de atunci in Cora Lujerul nu am mai calcat…
  Ma intreb cand va fi si la noi ca in hipermarketurile de afara…

 3. avatar said

  am January 12 2010 @ 9:33 pm

 4. Albert said

  am January 12 2010 @ 10:21 pm

  Exista un loc unde Romania este lider mondial. Doar acolo suntem elite recunoscute si tara noastra dicteaza totul pe plan global. Vrei sa afli unde…? Iata…http://sp2.ro/940d15

 5. Sorin said

  am January 12 2010 @ 10:29 pm

  trimiteti reclamatie dvs prin email si direct la domnul director general!!!

  Michel.Lamoot@real.ro

  si in BCC: m.lamoot@real.ro si michellamoot@real.ro si michel.lamoot@metrogroup.de si m.lamoot@metrogroup.de

 6. Sorin said

  am January 12 2010 @ 10:35 pm

  in limba engleza bineinteles!!! (ca directorul este un strain!)

 7. www.vrajitorul.eu/ said

  am January 13 2010 @ 11:20 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 8. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 13 2010 @ 11:21 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 9. Monica said

  am January 13 2010 @ 4:37 pm

  Stimate Domnule Senator,
  Vad ca in continuare responsabilii site-ului de “asistenta pentru consumatori” nesocotesc dorintele celor care vi se adreseaza de a ramane ANONIMI. Numele dnei apare in clar atat in interpelarea dansei, cat si in raspunsul pe care i l-ati comunicat, inclusiv adresa de mail.
  Ma surprinde o atare lipsa de …. “atentie” (iertat sa-mi fie, am avut un imbold de a folosi un cuvant chiar mai dur!!!) din partea unor persoane a caror pregatire este, preponderent, legala (in cazul de fata, dnul Horea Sangeorzan, avocat).

 10. Monica said

  am January 14 2010 @ 10:18 am

  Domnule “avocat” Horea Sangeorzan,
  Credeti ca mai are vreo valoare daca astazi pe acest site apare “doamna K”, dupa ce ieri i-ati postat numele doamnei in clar si adresa de mail???
  Apropos, mai “concentrati-va” inca putin: in subject a ramas in continuare: ASISTENTA PENTRU CONSUMATORI – karina baeder!!!
  Aveam pretentii…….da’ m-am cam lamurit….

 11. dan d said

  am April 26 2010 @ 10:06 am

  toata lumea are ceva cu agentii de paza dar nimeni nu stie cat se fura din magazine ,si cand ai controlezi si ai mai prinzi si cu marfa asupra acestora se simnt foarte jigniti.in special persoanele de sex feminin care o comit de atatea ori

 12. Oana said

  am September 10 2011 @ 3:30 pm

  Draga Baeder Karina- esti jalnica!! la facultate esti praf!!! iti platesti examenele si te crezi cea mai tare din parcare, ca sa nu mai zic multe altele. Te-am vazut personal furand din magazin si eu i-am anuntat pe agentii de paza. asa ca nu mai poza in victima cand de fapt ai furat!

 13. Marius said

  am September 12 2011 @ 6:18 pm

  “Dupa acest episod stanjenitor am spus ca astept scuze din partea personalului , acestia mi-au raspuns acid si obraznic ca aceasta este datoria lor.”

  care era ma rog replica acida??? eu nu vad nimic obraznic in aceste cuvinte, mai ales ca asta e realitatea- chiar era datoria lor. ce vrei mai mult? te simti regina de astepti scuze??!! poate sa facem o plecaciune in fata maiestatii sale Karina Baeder? in locul lor ti-as fi dat o palma, pentru ca replica ta a fost obraznica. ei nu au avut nici o vina, isi indeplineau functia.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: