„Sarea de baie” a ucis deja cinci bucure?teni

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37140
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. simpa said

  am January 12 2010 @ 5:19 pm

  suntem omorati de substantele din alimente, asa numitele E-uri pe care nimeni nu te forteaza sa le cumperi dar tu esti obligat sa le consumi impreuna cu produsul alimentar…de astea nu mai vorbim ca se incadreaza in legal, ca si subiectul dumneavoastra.. DE CE NU FURNIZEAZA NIMENI INFORMATII REALE DESPRE CATI OAMENI MOR DE CANCER ZILNIC?! Ca sa avem loc de porcine si alte manipulari…tara fara de viitor..vreau sa emigrez!

 2. Parmalat said

  am January 12 2010 @ 6:03 pm

  Da, am remarcat si eu articolul pe evz.ro . Trebuie luate masuri impotriva comertului cu astfel de substante, am impresia ca era o lege adoptata pe tema asta inca din septembrie dar Dumnezeu stie ce s-a mai intamplat cu ea…

  @simpa

  Dar aceste informatii exista, intra pe site-ul Institutului National de Statistica si cauta buletinul statistic cu decese si cauze de deces.
  Este ingrozitor, ai dreptate. Problema e cati mor fara sa se stie motivul, gen “a murit de batranete”…

 3. Matrix said

  am January 12 2010 @ 7:14 pm

  simpa, unde vrei sa emigrezi? cred ca singurele locuri curate sunt cele citeva insule cu indigeni pe palneta dar nici alea pentru mult timp…

 4. Catalin HN said

  am January 12 2010 @ 11:40 pm

  “Produsele etnobotanice” sunt de fapt tot droguri. Ce atitudine are de gand sa ia guvernul boc in privinta acestora, d-le Urban ? Se pare ca nici basescu nici pdl-ul nu sunt interesati de scoaterea in afara legii a acestor produse. Iar magazinele in care se comercializeaza au aparut DUPA CE guvernul tariceanu a incetat sa mai existe, deci este o afacere EXCLUSIV pdl-ista si basesciana. Sa ne amintim si de eba care s-a pronuntat in favoarea legalizarii drogurilor usoare si “the big picture” este completa. Asadar, responsabilitatea revine exclusiv pdl-ului, din care si dvs. faceti parte, d-le Urban. Prin urmare, degeaba condamnati aceste produse pe blogul dvs. fiindca in realitate, ca membru al pdl, sunteti de acord cu comercializarea lor; daca n-ati fi ar fi normal sa va dati demisia din pdl si sa initiati in senat o lege pt. interzicerea acestor droguri.

 5. DZP3 said

  am January 12 2010 @ 11:41 pm

 6. www.vrajitorul.eu/ said

  am January 13 2010 @ 11:42 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 7. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 13 2010 @ 11:43 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: