Comisia de buget-finan?e a respins, bugetul pe 2010 pentru Curtea Constitu?ional?.

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37107
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


3 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am January 11 2010 @ 10:57 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 11 2010 @ 10:58 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. politika said

  am January 11 2010 @ 8:25 pm

  Traim VREMURI TRISTE.

  Cind DISCIPLINA DE PARTID este mai presus de interesele Romaniei, cind LUPTA POLITICA a ajuns sa fie mai presus decit expunerea Romaniei, decit pericolul declararii insolventei Romaniei, este TRIST.
  Lipsa MATURITATII POLITICE, a indiferentei (sau inconstientei) indivizilor denumiti Membru de Partid in PXX aflati in pozitia de a putea spune NU la votarea unui Buget intr-un moment cheie, doar pentru ca nu si-au luat “uiumul” , adica pentru ca nu li s-au acordat privilegiile si cerintele solicitate este TRIST.
  Cind LUPTA POLITICA depaseste limitele bunului simt, cind lipsa respectului (sau macar a grijei) pentru cei care voteaza este o realitate, atunci putem spune ca politica a devenit TOXICA. Si asta deoarece in loc sa serveasca nevoilor oamenilor, populatiei, in loc sa aduca bunastare, dezvoltare, binefacere …etc. politica a ajuns sa fie suportul, unealta oligarhilor. Dorinta nebuna de a acapara plusvaloare , betia imbogatirii a dus la lipsa de respect pentru tara asta, pentru oamenii de rind care traiesc in ea .
  Pe de alta parte, lipsa responsabilitatii asupra executiei bugetelor anterioare (de 20 de ani incoace), a creat si creaza premisele unei conceptii total gresite despre modul in care cineva care administreaza banii tarii NU ESTE TRAS LA RASPUNDERE pentru dezastrul social, politic, industrial ,,, etc. din tara. Utilizarea banilor publici de 20 de ani fara sa se obtina un rezultat pozitiv, fara sa se creeze CEVA care sa-i ajute pe romani sa traiasca mai bine (si aici ma refer la o strategie industriala, la cresterea exporturilor, la masuri de consolidare a IMM-urilor …etc.) si fara ca nici un guvernant sa fie tras la raspundere este TRIST.
  Desi Romania anului 1990 avea o industrie, avea contracte de export, avea ZERO datorie externa iar ACUM , dupa 20 de ani tara este indatorata cu peste 50% din PIB (datorie externa de peste 60 miliarde euro) , importuri mai mari decit exporturi, industria la pamint, agricultura la fel … s niste IMM-uri macelarite de stat pentru a lua aproape 500 de taxe si impozite NIMENI DIN NICI UN GUVERN NU A FOST SI NU ESTE TRAS LA RASPUNDERE.
  Suntem la un pas de a fi declarati in stare de insolventa iar asta ar fi INCEPUTUL SFARSITULUI. O tara frumoasa si bogata ca Romania, asezata in mijlocul Europei, cu o clima temperat-continentala, cu oameni harnici si destepti … a ajuns sa nu mai aiba aproape NIMIC, datorita dilentantismului politic, datorita coruptiei, datorita mega-excrocheriilor acoperite politic (deoarece acestea au alimentat si alimenteaza conturile secrete alepartidelor).
  O lupta oarba, in care cei care pierd sunt cetatenii acestei tari. ..

  TRIST, FOARTE TRIST …

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: