Amenintari marca BancPost

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37135
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. dan said

  am January 11 2010 @ 5:57 pm

 2. Ovidiu said

  am January 11 2010 @ 9:14 pm

  schimba numarul de telefon istetule, sau renunta la telefon…

  sau… blocheaza apelurile de la numerele care nu iti sunt in agenda…

  sau raspunde si cand incep sa vorbeasca pune telefonul pe masa… la un moment dat vor inchide…

  LOL

  incep si romanii sa guste din beneficiile celularului….si li se face dore de “privacy”

  LOOOOOL

 3. www.magazinterapeutic.ro said

  am January 13 2010 @ 9:41 am

  pina s amearga in instanta sau la OPc iei tata toporisca bunicului d espart lemen si pac in capul Banc Postului a s einvete minte !animalele aste anu stiu sa adculte de buna voie !

 4. www.vrajitorul.eu/ said

  am January 13 2010 @ 11:45 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 5. Elena said

  am January 14 2010 @ 8:58 am

  De cand i-am dat in judecata si le-am facut plangere penala, stii ce linistiti sunt cei de la Bancpost? Daca mai dau un telefon pe luna… Apropo, daca ai dobanda variabila, ti-au micsorat rata totala lunara? Robor, Euribor, Libor au scazut semnificativ in anumite luni anul trecut (verifica pe site-ul lor)

 6. Elena said

  am January 14 2010 @ 9:02 am

  Aaa si sa nu uit… Am un dosar gros tare, plien de sesizari si reclamatii impotriva abuzurilor lor umplut in decursul unui an. NU te mangaia cu gandul ca rezolvi ceva asa. Te tin cate 40-60 de zile pana cand iti raspund, daca iti raspund. Evita subiectul abortat sau se fac ca nu pricep.Telefoanele oricum nu vor inceta. Aveam in jur 4-5/zi si numai isterici!

 7. cezar said

  am February 1 2010 @ 10:03 pm

  Asa cum spuneau si cei de mai sus, am si eu un imprumut la BancPost pe care de cateva luni nu am mai reusit sa-l platesc in ziua scadenta ci cu intarziere, dar il PLATESC. Mai am cateva luni si am sa-l lichidez…..dar pana atunci vreau sa va spun ca sunt TERORIZAT, AMENINTAT, cu telefoanele sambata, duminica, in cursul saptamanii atat dimineata cat si aproape noaptea 21.30 fiind cea mai inaintata ora. Am un baietel de 9ani care deja de acum stie ca suna de la BancPost si in momentul in care suna telefonul incepe sa tremure.Am dat refuz apelurilor, nu am raspuns de multe ori, dar surpriza, eu locuind cu chirie impreuna cu copilul m-a ajutat cineva sa-mi faca B.I., au inceput sa sune la vecinii persoanei care m-a ajutat sa-mi fac buletin cu fel si fel de motivatii ca si cum as fi un infractor.Cum pot face de a scapa de aceste telefoane? Cui m-as putea adresa in tara asta pentru a fi tratat omeneste (cf. unui contract) si a nu mai fi hartuit TELEFONIC ? Cu stima.

 8. ionut said

  am April 7 2010 @ 12:19 pm

  aceeiasi poveste o am si eu cu telefoanele si amenintarile de la bankpost. dau cu nr ascuns vorbesc rastit si cu amenintari.ma trezesc de dimineata sau la ore tarzi seara la 22.daca nu le merg amenintarile incerc variante amiabile cu prostire. cum ar fi sa modific contractul cu un un altul dar sa pun-girez cu casa(locuinta).am plecat cu o rata de 30 lei si in 9 luni am ajuns la 240lei modificanduse graficul la 3-luni sau chiar lunar.eu nu le mai platesc deloc daca nu isi schimba graficul la cel care l-am semnat si intradevar accept rata cea mare de 90lei(rata cea mai mare din grafic in momentul semnarii contractului).ce este de facut?

 9. www.magazinterapeutic.ro said said

  am April 27 2010 @ 7:21 pm

  visul meu este sa fiu facut posta de eschimosi si in timpul asta sa se pise toti de la bancpost pe mine =p~

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: